icon

Ako celebrity vozia svoje deti

4. apr 2023

Niekedy žasnem…”celebritka” s dvomi deťmi a svoje dieťa vozí takto 🤦‍♀️ Áno áno mňa do toho nič, ale ma hnevá, ze keď ma niekto dieťa nevie si naštudovať niečo o jeho bezpečnosti

Ako celebrity vozia svoje deti
Strana
z6
evica17
4. apr 2023

To nie je len on,ale keby vidia ako aj normálny ľudí abezne vozia svoje deti, ešte horšie ako tento. Ideálne keď sused ,asi cca 3 ročne dievčatko a idú v aute tak že mu sedí na kolenách pri šoférovanie a drží volant.
Ale zbytočne riešiš,nie je to tvoje dieťa, nech si on robí s ním čo chce, je to ich bezpečnosť. Pokial to neohrozuje teba a tvoje deti.

tani777
4. apr 2023

A naco su dobre taketo verejne hejty? Ked uz musis,napis jemu,ze porusuje zakon,kedze ma sedacku nainstalovanu v rozpore s manualom..ale takto sem to dat?
Ja tiez ked vidim kolkokrat deti bez sedaciek/v nevhodnych sedackach/v bundach a podobne..zovrie to vo mne vo vnutri,ale ak na to nemam dosah,nezmenim to..ale v zivote by mi to nenapadlo dat na net 🤦‍♀️

makakova
4. apr 2023

Daj si lieky na ukľudnenie a staraj sa o seba.. urobíš najlepšie

galganka
4. apr 2023

...nemusí byť celevriť-a. Ja viem o sestričke z detského oddelenia, ktorá dieťa vozila vpredu, na kolenách a vykúkalo z auta... 🤷‍♀️

waggi
4. apr 2023

Tiež som si to viackrát všimla a ešte nemajú hanby to zverejniť. Ale akože ja osobne by som sa vôbec nestarala, ich vec. Však si možno zachytila ako ohrozili dieťa v Thajsku, či kde🙂 Kvôli dovolenke. Ale tiež mi je to jedno, ich dieťa, ich zodpovednosť. Len sa mi občas až rozum zastavuje. 😅

jamimo
4. apr 2023

jeho dieťa, jeho vec, jeho zodpovednosť...

h2
4. apr 2023

A čo to má spoločné s celebritnosťou? Ja už som všeličo videla, až mi vlasy dupkom stáli, ako niekto vozí svoje deti a ani to neboli celebrity.

domiklik
4. apr 2023

Toto už je aká úbohosť... Sleduješ ho na ig a potom ho ideš hejtovat na MK.... Ty si socka dňa

autor
4. apr 2023

@domiklik 🤣

miskakyska
4. apr 2023

@domiklik iba žasne,nehejtuje...preto treba hneď urážať?.. už Ti je lepšie na duši, keď si vypustila paru?

autor
4. apr 2023

@miskakyska ďakujem. tiež nechápem. Kvôli tomuto niekoho označiť za socku. Asi ani moc nevie čo to slovo znamená 😃

autor
4. apr 2023

a prečo je to dobre takto verejne? ver, že vela ľudí nevie ako tu sedačku dať, možno si to niekto všimne a poučí sa. Napríklad taká Plackova s jej kamoskou Karin viezli bábätko tiež takto až kým im nedali ostatne ženy vedieť že je to zle

puertorico
4. apr 2023

a nie sú také sedačky čo sa dávajú v smere jazdy? také tie supermoderné drahé.
mňa ide roztrhnúť od zlosti keď vidím rodičov ako nosia deti na skútroch. viditeľne do decko nemá 12rokov, a nedočiahne na stupačky a ten otec ich vezie rýchlo že decku nohy plantajú...........naletí na jamu a decko vyletí z motorky

autor
4. apr 2023

@puertorico nie nie sú. Toto je vajco a v zákone je dane že sa deti majú tuším do 15 mesiacov voziť v protismere

puertorico
4. apr 2023

ahaaa, ja som myslela že sú aj také... a čo je horšie, keď sedí takto, či keby ho majú na rukách ?

whatever1
4. apr 2023

Urcite je auto v pohybe?

januska12323
4. apr 2023

Lepšie zle umiestnená sedačka ako žiadna.

panda21
4. apr 2023

Iba sa naučiť predychavat. Mňa vždy stisne, keď vidím detí do 3 rokov v smere, v bundach, zle pripútané, vôbec nepripútané, 5 bodový pás používaný aj nad 18kg... Vždy sa musím nadýchnuť, vydýchnuť a pokračovať. Nejak som sa to naučila ignorovať. V tomto svete plnom vymoženosti si každý môže pozrieť základy bezpečnosti ak by sa o tu bezpečnosť zaujímal 🤷‍♀️
A nie, v zákonné nie je povinnosť do 15m, bohužiaľ. Musíš používať sedačku s manuálom. Ak más i-size tam musis povinne mať dieťa v protismere. Ak kúpiš sedačku od 9kg v smere, môžeš dať aj polročné v smere, ak ma 9kg.

zooeynka
4. apr 2023

To uz aky prazdy zivot aby som riesila sajfovu autosedacku....

autor
4. apr 2023

@panda21 ja keď vidím že niekto z mojich kamosov robí toto zle, napr moja svagrova ktorá deťom dáva hrubé bundy do sedačky a poriadne ani nezasiahne pas. Upozornila som ju raz, nezobrala si z toho nič tak to viac neriešim.. Ale vždy slušne poviem čo a ako, možno to niekto nevie. Ale keď si robí ďalej podľa seba tak už neriešim, zase opakovať sa nebudem

autor
4. apr 2023

@zooeynka áno prázdny a strašne nudný. Doma dve deti do dvoch rokov a ja mám momentálne zápal priedušiek ale vidíš stíham všetko 🤦‍♀️😀

domiklik
4. apr 2023

@miskakyska ja tiež žasnem ako ho niekto môže sledovať na ig, skopíruje fotku a potom vycapi sem, samozrejme ešte je veľká frajerka a urobí to anonymne... Ale áno máš pravdu, sedlač je lepší výraz

zooeynka
4. apr 2023

Sajfovi je uplne u zadnice ako ty vozis svoje deti a ty sa tu zavzdusnujes kvoli niecomu co neovplyvnis 🙂 Ved mu to napis na instagram, mozno ti podakuje;) A skore uzdravenie ti zelam

akim14
4. apr 2023

hlavne on aj babo sedia v limuzine na zadnom sedadle😉

autor
4. apr 2023
tenerifka
4. apr 2023

Nadych-vydych
Ja uz som videla toho tolko, ze ma nic neprekvapi, v Indonezii ( vsade obrovska premavka) na skutri vpredu dospely a za nim 3 az 4 deti, povinnost mat prilbu ma len ten dospely. Vsade ziju ludia, vsade platia ine zakony a pravidla. Dnes je bezpecne vozit dieta tak, pred 10-timi rokmi to bolo inak a o 10 rokov to bude zasa inak.

autor
4. apr 2023

@akim14 a akože co? na sadnom sedadle podľa teba môže byt v smere jazdy ?

autor
4. apr 2023

@domiklik sedlač si akurát tak ty keď potrebuješ urážať človeka kvôli tomuto 🙂 Prajem ti pekný deň

luccija
4. apr 2023

Takže robíš vlastne osvetu?🙂no vidíš Montessori hračky, bio bavlna, bio jedlo a ženy nevedia ako voziť deti.Inak, keď vidím v obchode naobliekane zababusene deti v čapici, pozapinane po n
krk je mi zle, alebo teraz v tejto zime malé dieťa v kočíku ruky na madle celé červené od zimy

danica2711
4. apr 2023

nemáš iné problémy?

Strana
z6