icon

Ako celebrity vozia svoje deti

4. apr 2023

Niekedy žasnem…”celebritka” s dvomi deťmi a svoje dieťa vozí takto 🤦‍♀️ Áno áno mňa do toho nič, ale ma hnevá, ze keď ma niekto dieťa nevie si naštudovať niečo o jeho bezpečnosti

Ako celebrity vozia svoje deti
panda21
4. apr 2023

Áno, to sa vzťahuje na i-size sedačky. Zákon káže dieťa podľa manuálu sedačky. Ak máš sedačku 9-18kg tá je v smere jazdy, tak tam môžeš dať aj pol ročne dieťa, lebo nejdeš proti manuálu. Dieťa ma byť v zadrziavacom systéme podľa váhy.

nyusika
4. apr 2023

@waggi jasne, v Bulharsku, ci na Sirave, by im dieta neochorelo...

zooeynka
4. apr 2023

@luccija das nam tip(okrem uviazania) ako dosiahnut aby dieta v kociku nechytalo madlo??? Lebo moja rocna logicke argumenty ignoruje. Rukavice si stiahne a zahodi. Nejaka mudra rada?

nyusika
4. apr 2023

navyse, dieta je umiestnene v sedacke spravne...skuste si nastudovat nieco o tom.

nyusika
4. apr 2023

@panda21 presne, predbehla si ma..ale tuto hviezdy z konika vedia vsetko najlepsie opat.
a ano - nemam vlastne dietas a ano - viem, ze je to spravne vezene dieta v dobrej autosedacke.

zooeynka
4. apr 2023

@nyusika nechaj tak, lepsie je mudrovat(anonymne)a hejtovat niekoho komu zavidim :/

evica17
4. apr 2023

@panda21 prečo je 5 bodový pás zlý pri deťoch nad 18 kg ?

callisia
4. apr 2023

@panda21 zaujalo ma prečo nemôže byť 5 bodový pás používaný nad 18kg? Syn má skoro 3 roky, 14,5kg a chcela som ho v isofix sedačke v protismere voziť čo najdlhšie. Čiže nad 18 kg ho už nemôžem pútať 5 bodovým pásom či ako tomu mám chápať?

zooeynka
4. apr 2023

Nejak ste stichli dievcence....doteraz huba plna hejtu a teraz ticho

nyusika
4. apr 2023

@zooeynka konzultuju a hladaju dovod, na dalsi hejt😀 😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
4. apr 2023

@zooeynka áno jasne keď sa niekto k niečomu ozve automaticky závidí🤦‍♀️

zooeynka
4. apr 2023

Ano, lebo sa ozyvas este aj odveci. Sajfa asi vie co robi, nie? Nema prve dieta....

autor
4. apr 2023

@zooeynka co konkrétne mu mám závidieť ?

zooeynka
4. apr 2023

Peniaze? Slavu? Pohotovost? Zivotny styl? Peknu rodinu? Zaujimavu pracu? Vyber si

autor
4. apr 2023

@zooeynka ani jedno🙂 slávna by som byt nechcela,, peniaze mám, peknú rodinu tiež. Zaujímavú pracu tiež. Si predstav😀

zooeynka
4. apr 2023

Iste. Posobis ze mas vsetko z vymenovaneho 🙂

autor
4. apr 2023

@zooeynka no to už je tvoja vec čo si myslis ty 🙂 ja viem ako to je🙃 vy tu mne hovoríte že hejtujem a vy robote to iste 🤣🤦‍♀️

miskakyska
4. apr 2023

@zooeynka ty pôsobíš, že máš doma vešteckú guľu, keď vieš všetko o všetkých lepšie,ako oni sami o sebe..
..s tou závisťou ste už fakt nadmieru trápne

zooeynka
4. apr 2023

My nehejtujeme, my konstatujeme ze anonymne ohovaras sajfu, este aj odveci lebo dieta vozi v poriadku. To robia zavistlivi ludia ze sa navazaju do inych. Teba nehejtujeme, az tak zaujimava nie si.

autor
4. apr 2023

@zooeynka asi som zaujímavá keď mi venuješ toľko svojho času 🙂

zooeynka
4. apr 2023

@miskakyska tebe sa zda autorkin prispevok v poriadku?

zooeynka
4. apr 2023

Ani nie, nehnevaj sa. Fakt nie

babulkomale
4. apr 2023

@zooeynka
Peniaze? Slavu? Pohotovost? Zivotny styl? Peknu rodinu? Zaujimavu pracu? Vyber si

To vazne toto? 😂😂😂 On ma nejaky styl? Bohuzial v jednej praci isla ta hrozna stanica kde on trepe a to sa nedalo pocuvat 🫣 ze pohotovy 😂😂😂
Ku vzhladu sa nevyjadrujem, za ten nemoze.

martul
4. apr 2023

Vieš, včera na dvore muž opravoval auto a ja som si zobrala na kolená za volant malú susedku, prišla má pozrieť. A? Šoférovala som? Nie.
Sajfa sa tiež mohol sfotiť v aute, napr. doma, u rodiť, na parkovisku.....vieme ako to bolo? Nevieme. Ale kydať na druhých to áno.

autor
4. apr 2023

@martul áno pretože cestovali tým autom na letisko do Viedne. Takže to nebolo doma na dvore ani na parkovisku 🙂

autor
4. apr 2023

@martul už len pohľad von z okna naznačuje že auto je v pohybe

autor
4. apr 2023

@zooeynka a ja tak isto konštatujem a žasnem. Nehejtujem.Skús si prečítať všetko čo som napísala si som tu na Sajfu napísala niečo zle

ankare
4. apr 2023

Sa staraj o seba a svoje deti. O jeho deti je dobre postarane.

luccija
4. apr 2023

@zooeynka tak jej bude zima🙂ale aspoň rukavice si mala snahu jej dať.