icon

Ako chutí dubajská čokoláda?

14. mar 2025

Osial s dubajskou cokoladou zasiahol aj mna. Nuz ale pozeram na foto, a vyzera to dost nechutne. Ako keby v tom zelenom na pohlad slize boli cerviky. To vazne vam tak chuti?

ajko2011
15. mar 2025

Mala som niekoľko, ale za mňa teda žiadna sláva....oveľa viac mi chutí študentská pečať pistáciová

kiki68
15. mar 2025

Ako zle to neni, nemozem povedat, ze nechutila, mam rada pistacie

kiki68
15. mar 2025

@ajko2011 teda mne studentska uz vobec nechuti, co dorobili s tym coko zakladom, pred rokmi som ju zboznovala

lienka.7
15. mar 2025

@autorka uplne normalna čokoláda. Robi sa jej zbytocne promo, keďže sú aj oveľa lepšie. Ale každý ošiaľ trvá 3 dní. Teraz nech si "uzije" svoju chvíľku slávy, lebo po čase za ňu nikto toľko peňazí nedá a bude vo výpredajoch a akciách. Btw, doniesla nám ju kolegyňa do prace, a zjedla som ju ako akúkoľvek inú. Akurát ze to vyzeralo dosť nechutne vo vnútri.

muchotrafka298
15. mar 2025

Ja by som ten osial prirovnala k napojom Prime co tu bolo rok-dva dozadu. Ze sa ludia isli zblaznit za umelinou za 10 EUR za flasku, zo zahranicia to bolo treba nosit, ale iba tie "vzacne" prichute a neviem co este. A zrazu po tom ani pes nestekne, maju toho plne regale a stoji to 1 EUR. Teraz tu je cokolada za 50 EUR, kto na nu nema, tak vyskusa aj lacne nahrady a kazdy si moze rozhodnut, co kupi za svoje peniaze. Ma ju aj Lindt za 10 EUR, predava sa v ich obchodoch v Nemecku.

pikachu999
15. mar 2025

A videli ste tu anjelsku? 😂 Čo vyzerá ako pleseň keby x nej trcala

karolinakr
15. mar 2025

však a nevravím, že Plačková...?

karolinakr
15. mar 2025

Vysledna cena vratane dopravy 27.03€

lienka.7
15. mar 2025

@karolinakr no hento je vyslovene grc už len na pohľad 🤮🤮🤮 ako aj celá plackova. Ale aspoň vidno, že na hlúposti iných sa najlepšie zaraba.👌👌👌
To si dám radšej cukrovú vatu už.

karolinakr
15. mar 2025

@lienka.7 😂

xrcdny16
15. mar 2025

Milujem pistacie a aj chrumkave veci. Takze mne chuti velmi, ale ano je dost sladka. Zalezi aj od akej znacky kupis. Tie naozaj dobre stojja 20€ (200g)

romino
15. mar 2025

@muchotrafka298 tak daky napoj Prime, to slo tiez mimo mna . Teraz aj googlim ze co to je 🙂
Asi posledny osial, co som zachytil ...bol nepotravinovy. Ta hracka fidget spinner 😁

bielasovicka
15. mar 2025

Není zla, ale ani tak dobrá ze by som ju kúpila znova

bielasovicka
15. mar 2025

@ajko2011 presne, aj mne 😋

alica110
Autor odpoveď zmazal
estellas
15. mar 2025

Myslím že tie ktoré predávajú v obchode sú napodobeniny. Originál čokoláda je vraj veľmi drahá.

sima2111
15. mar 2025

Originál dubajská čokoláda je len jedna a to je od značky Fix, ostatné sú všetko napodobeniny. A nie, nestojí 50€ ale cca 15€.. je sladšia ako naša Milka ale nám chuti veľmi, máme radi oriešky, pistácie takže mňam 🙂 a nie, nie sú v nej červíky 🙈🙈🙈

terezkaarthuramax
15. mar 2025

@karolinakr co to tam je cukrova vata?

hatsepset
15. mar 2025

Akože porovnávať študentskú pečať a delí 🫣. Veď to okolo pistacii ani nešlo....takisto ako väčšina pistaciovych zmrzlín a natierok čo sa tu predáva - aróma, tuk, kopa cukru.

mantilka
Autor odpoveď zmazal
mantilka
16. mar 2025

Neznášam presladené čokolády, takže never ever. Aj tá pistaciova plnka je čudná.
Milujem sladké aj rada pečiem, ale toto ma ďaleko od môjho mlsneho jazycka a nepresvedčí má ani mainstreamova reklama.

mantilka
16. mar 2025

@moonlight1210 Aj u nás sa čokoláda zje veľmi rýchlo a táto ostala. Na stole bola niekoľko dní, šupla som ju do boxu na sladkosti...po záruke zrejme pôjde do koša. Nikomu nechutila.

karolinakr
16. mar 2025

@terezkaarthuramax vyzerá to tak 🙂

ankalv1
16. mar 2025

My máme doma radi pistácie takže nám chutí, ale je dosť sladká

lilllian
16. mar 2025

Na mixit maju super chuti to ako pistácie s palacinkami a cokoladou

milkaibaja
17. mar 2025

@13uzivatelka11 táto zelená je výborná, mne veľmi chutila❤️

lienka.7
17. mar 2025

Ja len ze dobrú chuť 👌🤢🤮

tiana080
17. mar 2025

@3petka aké napríklad?

3petka
18. mar 2025

@tiana080 napr studenstska pistaciova ta je najviac top.

alica110
Autor odpoveď zmazal