Ako chutí dubajská čokoláda?
Osial s dubajskou cokoladou zasiahol aj mna. Nuz ale pozeram na foto, a vyzera to dost nechutne. Ako keby v tom zelenom na pohlad slize boli cerviky. To vazne vam tak chuti?
Ako zle to neni, nemozem povedat, ze nechutila, mam rada pistacie
@autorka uplne normalna čokoláda. Robi sa jej zbytocne promo, keďže sú aj oveľa lepšie. Ale každý ošiaľ trvá 3 dní. Teraz nech si "uzije" svoju chvíľku slávy, lebo po čase za ňu nikto toľko peňazí nedá a bude vo výpredajoch a akciách. Btw, doniesla nám ju kolegyňa do prace, a zjedla som ju ako akúkoľvek inú. Akurát ze to vyzeralo dosť nechutne vo vnútri.
Ja by som ten osial prirovnala k napojom Prime co tu bolo rok-dva dozadu. Ze sa ludia isli zblaznit za umelinou za 10 EUR za flasku, zo zahranicia to bolo treba nosit, ale iba tie "vzacne" prichute a neviem co este. A zrazu po tom ani pes nestekne, maju toho plne regale a stoji to 1 EUR. Teraz tu je cokolada za 50 EUR, kto na nu nema, tak vyskusa aj lacne nahrady a kazdy si moze rozhodnut, co kupi za svoje peniaze. Ma ju aj Lindt za 10 EUR, predava sa v ich obchodoch v Nemecku.
A videli ste tu anjelsku? 😂 Čo vyzerá ako pleseň keby x nej trcala
Vysledna cena vratane dopravy 27.03€
@karolinakr no hento je vyslovene grc už len na pohľad 🤮🤮🤮 ako aj celá plackova. Ale aspoň vidno, že na hlúposti iných sa najlepšie zaraba.👌👌👌
To si dám radšej cukrovú vatu už.
@lienka.7 😂
Milujem pistacie a aj chrumkave veci. Takze mne chuti velmi, ale ano je dost sladka. Zalezi aj od akej znacky kupis. Tie naozaj dobre stojja 20€ (200g)
@muchotrafka298 tak daky napoj Prime, to slo tiez mimo mna . Teraz aj googlim ze co to je 🙂
Asi posledny osial, co som zachytil ...bol nepotravinovy. Ta hracka fidget spinner 😁
Není zla, ale ani tak dobrá ze by som ju kúpila znova
@ajko2011 presne, aj mne 😋
Myslím že tie ktoré predávajú v obchode sú napodobeniny. Originál čokoláda je vraj veľmi drahá.
Originál dubajská čokoláda je len jedna a to je od značky Fix, ostatné sú všetko napodobeniny. A nie, nestojí 50€ ale cca 15€.. je sladšia ako naša Milka ale nám chuti veľmi, máme radi oriešky, pistácie takže mňam 🙂 a nie, nie sú v nej červíky 🙈🙈🙈
@karolinakr co to tam je cukrova vata?
Akože porovnávať študentskú pečať a delí 🫣. Veď to okolo pistacii ani nešlo....takisto ako väčšina pistaciovych zmrzlín a natierok čo sa tu predáva - aróma, tuk, kopa cukru.
Neznášam presladené čokolády, takže never ever. Aj tá pistaciova plnka je čudná.
Milujem sladké aj rada pečiem, ale toto ma ďaleko od môjho mlsneho jazycka a nepresvedčí má ani mainstreamova reklama.
@moonlight1210 Aj u nás sa čokoláda zje veľmi rýchlo a táto ostala. Na stole bola niekoľko dní, šupla som ju do boxu na sladkosti...po záruke zrejme pôjde do koša. Nikomu nechutila.
@terezkaarthuramax vyzerá to tak 🙂
My máme doma radi pistácie takže nám chutí, ale je dosť sladká
Na mixit maju super chuti to ako pistácie s palacinkami a cokoladou
@13uzivatelka11 táto zelená je výborná, mne veľmi chutila❤️

Mala som niekoľko, ale za mňa teda žiadna sláva....oveľa viac mi chutí študentská pečať pistáciová