icon

Ako dopadli vaše tajné vzťahy?

janaj15
21. okt 2008

Mali ste alebo máte vzťah, ktorý bolo treba tajiť? Napr. vekový rozdiel, nesúhlas rodičov a okolia, žiarlivé exmanželky?
Kamarátka a zároveň kolegyňa rok a pol takto fungovala so svojim priateľom a zároveň kolegom vo firme kde pracuje aj jeho exmanželka. Kvôli nej jej zákazal komukoľvek o nich povedať, ale človek si všimne tie pohlady a gestá a ona sa mi nakoniec priznala. Teraz sa rozišli, ona odišla z práce aj zo Slovenska, a on teraz tvrdí že s ňou nič nemal, že to bol len flirt, pritom som videla aký zamilovaný bol v čase najvačšej zalúbenosti, viem že spolu spávali, sluboval jej dovolenku na ktorej nikdy neboli, tak ona sa to rozhodla skončiť, že už nechce hrať druhé husle a počúvať sluby ktoré sa nikdy nesplnia. On sa teraz chce vrátiť k expriateľke s ktorou má malého syna a na túto strašne kydá, že pracovala s ním len preto aby mohla s ním flirtovať, že bohviečo v tom taliansku robí, že určite v bordeli..........
Máte s týmto skúsenosť. Ako dopadli vaše utajené vzťahy?

Strana
z2
liv1
24. mar 2018

@ladyblcha no ved ano 🙂...

silesias
24. mar 2018

Ja som tiez mala utajený vzťah. Niekoľko rokov. Niekedy sme sa stretávali pravidelne, inokedy sporadicky. Chodil za prácou do zahraničia no vždy keď sa vratil sa ozval. Celkovo sme takto fungovali 9 rokov. Teraz som šťastne vydatá. Ale niekedy zaspominam 😂

damira90
24. aug 2025
@hnedovlaskabbb

Prosím poraďte mi žienky som mierne na pochybách, spoznala som jedného chalana, len problém je v tom, že je odo mňa mladší, o rok len či on nieje ešte len "decko nevyzreté".......mám 22 a chodím ešte aj do školy diaľkovo. On to považuje všetko ako za vybavenú vec, neviem čo teraz. Čo som s ním píšem asi štyri dni tak mi príde strašne pozorný, len neviem či v tom nebude problém "zobrať takú zodpovednosť na seba, že o mňa prejavil záujem mladší chlap.

Nepochopí lebo on neni ty tie tvoje povinnosti, a bude vyzadovat pozrnost jemu jemu, normalny chalan ti povie necham ta tak teraz sa hlavne uc, a este ti to aj nadisktuje. Aby si kaslala na vsetko a aj na neho. To je sebestredné decko . Poznam takého on bude v pluse a ty v mínuse.. psychicky

@hnedovlaskabbb

Strana
z2