Ako mám dať vecičky na predaj na bazár?

stanuska84
20. feb 2012

potrebuje podrobne informacie o tom ako to funguje ked by som chcela dat niake veci na predaj do bazaru

traktor
20. feb 2012

v prvom rade si precitaj pravidla bazaru, aby si vedela, co tu môzes dat a co nie.. tu https://www.modrykonik.sk/ako-funguje/faq-bazaar/ , potom si vecicky odfot, ak uz to mas pozri tu hore na lište mas pisane forum, fotoblogy, bazar....vojdi do *bazar* a na pravej strane mas pridaj novy inzerat ..a uz staci len vyberat kategoriu, znacku, velkost..vsetko tam mas popisane, ty si uz len zaklikavas..vedie ta to..popis tovar v akom stave je, opis ak ma dake chybicky , zadaj cenu, dole mas okienko *Inzerát spĺňa všetky pravidlá bazáru. * to zaskrtni a mas to.. hotovy inzerat si potom môzes pozriet celkom hore na liste pod *môj bazar* ..v bazare si môzes napisat aj podmienky predaja / ci posielas na dobierku, aky mas cennik, ci mas balne..a ine../ ak ti niekto odpovie na tvoj inzerat , tak ti hore zasvieti na cerveno pri tvojom bazare a môzes odpovedat a poslat udaje k platbe..

filipdvoran
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sabruska
23. nov 2012

Ale najprv musis mat vyplateny mesacny poplatok 9,90 eur. Vsak?

ivett1
26. nov 2012

@sabruska bazár na MK nie je spoplatnený - zatiaľ je zadarmo... poplatky platia len tie predávajúce, ktoré sa zaregistrujú v pro shopoch ako profesionáli, alebo si chcú zaplatiť zvýhodnený bazár + ... postup aktivácie a výška poplatkov sú uvedené - na hl. stránke MK pri pro shopoch ("Zaregistruj sa ako Profesionál ") a v časti "Bazár" klikni na prepojenie oranžové + a modré písmená Bazár Plus ... 🙂

zojaaa
25. feb 2013

Bazar vo Freschmarkete (stara Ikea) v Bratislave (Nová tema)

blesura
12. sep 2014

prosim Vas, neviete kde mam problem, ked sa mi nedaju nahrat fotky na stranke bazaru? vobec sa nic nedeje, ked kliknem na pridat fotky :( uz to skusam par dni, cize nejdu mi inzeraty vkladat tym padom...resetla som aj update dala, nic :( Dakujem za radu, ak nejaku dostanem. K.

lubocka
6. dec 2014

Ani ja nemôžem uverejniť inzerát, lebo sa mi nedá nahrať fotka. Zmenilo sa niečo v pridávaní fotografií na bazár? Ďakujem

gallucka
19. jan 2015

aj ja mám ten problém. darmo pridávam fotky dookola, vôbec ich nezobrazí, nepridá a tým sa nedá vložiť inzerát :(

login1236
14. mar 2015

Predam decke tenisky nike parkrat obute su uplne nove cislo je 18/5

kika87
31. mar 2015

žienky ak by ste mali záujem kuk ku mne do bazárika, potrebujem uvolniř už miesto, kludne si ceny navrhujte

andrej1018
6. jan 2016

prečo chcete predávať len na Slovensku? To je malý trh, predávajte do zahraničia. Potenciálnych zákazníkov je X násobne viac ako na Slovensku. Do zahraničia môžete predávať napríklad cez eBay. Osobne s tým mám skúsenosti.
Ak by ste potrebovali viac info, pozrite môj blog o predaji na eBay:
http://www.predavamenaebay.sk/
Nájdete tam veľa užitočných informácií 🙂