icon

Ako môžete byť na seba navzájom tak veľmi drzé?

23. nov 2022

Občas si otvorím MK a pozriem čo ľudia riešia, keď niekto pýta radu a ja ju viem dať, resp viem povedať zo svojej skúsenosti pridám sa... No čoraz viac som zmätená z toho čo tu čítam... Niekto sa niečo opýtam a v diskusii sa zbehne kôpka sliepok so svetovými názormi posmeškami a sprostími rečami...
Ženy... Ako môžete byť na seba navzájom tak veľmi drzé, nepríjemné ... Pohŕdave... Samá posmeška
Neviem nerozumiem, ale myslím si že veľa profilov by sa tu nad sebou malo silno zamyslieť

Strana
z3
zmrzlinka2021
23. nov 2022

@autorka
To ze pises anonymne OK - chapem, mas tu prispevky pod nickom a mohla by si byt snimi konfrontovana, ze tiez nie vzdy si jednala slusne a s uctou...
Pisat o slusnosti a nazvat zeny sliepkami - no si proste politička 😉

basska_b
23. nov 2022

@thoughtfulweirdo Vies co, to bola taka ina... myslim, ze si o nu tiez zakopla, ta na svoje dieta pekne slovo nepovedala... len som chcela poodhalit, ze ona napr. bola strasne frustrovana, ze je doma, nik jej nepomoze, dieta furt reve... A podla mna za to tu tak pisala skaredo... kazdy sa s tou nalozou hormonov nejako vyrovnava... A poloanonymny koment znesie vela 🙏

miadi
23. nov 2022

@amy2807 da sa povedat co si o cloveku myslis aj bez invektivou bez vulgarnosti bez privlastkou, Nie je ziadne hrdinstvo niekomu povedat ze je sliepka ci uz anonymne na mk ci do oci .Tym len klesas na ich level . Vazne si myslis ze ked toto niekomu povies tak sa zazracne zacne chovat inak ? Nie len si pomysli ze si dalsia krava a ide sa dalej .

miadi
23. nov 2022

Autorka tvoj prispevok o tom ako su zeny zle neslusne stratil svoju moralisticku kvalitu ked si sama stratila slusnost. Je to alibizmus ze ty mozes inych urazat lebo si to podla tvojej logiky “zasluzia.” Tie co sa vysmievaju pouzivaju rovnaku logiku. Aj Ja sa vysmievam ked tu pisu evidentni Trolli.

simona20201309
23. nov 2022

Možno to nie je až také od veci. Nikto, respektíve malo kto ti povie takú krutú pravdu do očí ako tu. V reále ti kamoška väčšinou podrží stranu. Tvoje okolie nevie byť také objektivne, ako tu. Súhlasím, že sa to tu niekedy preženie. Mnoho krát možno neúmyselne. Niekedy si možno dotyčný neuvedomí, že toto už prehnal.
Ved napisme nicky, ktoré považujete za tie, čo vždy vyvolávajú hádku a urážajú? Podľa mňa si to neuvedomujú a k srdcu si to vezmú opäť tie, ktorých sa to netýka.
Reálne sa zamýšľam, či som tiež niekedy protivna?
Ja by som takú spätnú väzbu prijala....
Sú nicky, s ktorými v niektorých diskusiách absolútne nesuhlasim a v iných zas naopak vo všetkom....

thoughtfulweirdo
23. nov 2022

@basska_b Myslíš v termínovke našich februaroviek? Nepamätám si meno, tuším niečo beky? Ak áno, tak to sa jej veru musím zastať čo sa týka príspevkov o deťoch, lebo si ich pamätám a vtedy mi prišli trochu drsné, ale odkedy máme nášho mladšieho, už sa ničomu nečudujem. Čo si pamätám tie príspevky, tá jej dcérka bola podobný odvar, ako je náš mladší a teda je to riadne psycho a bez ohľadu na to, ako veľmi ho milujem, často mám chuť sa na jeho adresu vyjadriť aj drsne, hoci racionálne viem, že mi nič nerobí naschvál. Ale nezachytila som ju v iných diskusiách, vylievať si svoje nedobré pocity na cudzích je samozrejme cez čiaru.

maca1984
23. nov 2022

Snaha o "výchovu" skončila v sekunde, keď boli iné nazvané hydinou.

diewcatqoo
23. nov 2022

Zeny, to vas bavi stale zakladat tie diskusie, ze su tu ludia k sebe drzi? Kazdy tyzden je tu nejaka...
Tak su k sebe drzi a co. Ludia su rozni, toto je anonymne forum a treba ratat s tym, ze nie kazdy tu je mily. Ak sa niekto sprava ako buran, je to predsa jeho vizitka. Neberte "tie internety" tak vazne, zite normalny zivot. Mna aj keby tu niekto rovno posle do p..., tak mi to bude uplne jedno, predsa ma nemoze urazit nejaka osoba na internete 🙂

Strana
z3