icon

AKo naučiť chlapa používať dezodorant?

monikam22072017
4. mar 2021

Ahojte baby, nemali ste niekedy doma chlapa ktorý nebol naučený používať dezodorant?? A voňavku len málo? Ako ho to naučiť? V skrini ich má 20 druhov........

Strana
z2
marytesss
4. mar 2021

@0silvia0 ja s tým osobne problém nemám, môj sa o seba stará sám. ja mu max ostriham vlasy 🙂 mne vonia aj bez deo, aj ked je spotený. ale občas sa stane, že si zabudne aj hlavu, hlavne ked niekam ideme, tak sa ho opýtam.

pipikcek
4. mar 2021

@0silvia0 ja neviem ... Ved takéto veci by uz mali vedieť nejako od seba ... aspoň to som si myslela 🤷🏼‍♀️ Ale keď musím po toľkých tokoch hovoriť doma, ze zuby sa umývajú aj ráno a nech teda si uracia ( on a deti ) tak neviem ... Uz ma neprekvapí asi nič

andreatytler
5. mar 2021

@monikam22072017 Neviem ci je mozne ho take nieco naucit. Ked to jemu nevadi, nebude ich pouzivat.
Ja mam otca takeho. Osprchuje sa a o 2 hodiny sa uz s nim neda sediet v aute. Deodoranty nepouziva, lebo nechce.

nafka0483
5. mar 2021

Ja som mala takeho kolegu. Vyobliekany v koseli, ale deo zasadne nepouzival lebo ze cista chemia. Odmietal aj akekolvek prirodne verzie. Po hodine v kancelarii sa k nemu nedalo priblizit, lebo smrdel :-/

bennn
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
6. mar 2021

@bennn 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ano, to je naozaj riesenie. V lete sme mrzli kvoli klime, v praci som sa z letnych veci prezliekala do dlhych nohavic, svetriku a ponoziek a on smrdel.

Strana
z2