Ako podľa vás vyzerá zanedbaná žena?
Ahojte, aka je podľa vás zanedbaná žena? čo si pod tým predstavíte?
@anonym_autor ach jo, ja som mama troch malych deti a veru casto mam mastne vlasy, snazim sa ich mat v drdole, veci obliekame vzdy ciste a za hodinu so zmrzlinou je vsetko spinave, alebo spadnu, atd.. neviem preco ale väcsina rodicov s viacerymi detmi vyzeraju ako socialne pripady, este ked deti neposluchaju a treba na ne zvysit hlas opakovane.. ach, ako rada by som vyzerala zas dobre, ani oholit si nohy nemam cas casto, ja musim vyzerat fest zanedbane, ale doma mam cisto, aj v aute.. :D na to si cas najdem 🤷♀️
@tomiholjubavi Niekto určite…Kto sa chce pozerať na neupravené a špinavé nechty…
@nikoletta1712 V tomto s Tebou nesuhlaim.
Nemozes porovnavat zenu, ktora ma jeden-dva dni prsty spinave od hribov/orechov/ceresni a pod s niekym, kto ma spinu pod nechatmi, dolamane nechty roznych dlzok, osupany lak, zadery a podobne. To su zanedbane nechty.
To su dve diametralne rozdielne veci, pricom jedna je normalna a OK a druha nie.
@nikoletta1712 V tomto s Tebou nesuhlaim.
Nemozes porovnavat zenu, ktora ma jeden-dva dni prsty spinave od hribov/orechov/ceresni a pod s niekym, kto ma spinu pod nechatmi, dolamane nechty roznych dlzok, osupany lak, zadery a podobne. To su zanedbane nechty.
To su dve diametralne rozdielne veci, pricom jedna je normalna a OK a druha nie.
@akrobrab Rukavice?????
@akrobrab Rukavice?????
@nikoletta1712 Prepac, to som Ti asi odpovedou nepomohla, vsak? Nie, su veci, prace, ktore aj ked robis v rukaviciach, neda sa v nich urobit uplne uplne uplne vsetko, takze ano - za mna plati ako som pisala.
@nikoletta1712 docitavam konverzaciu. Ten pigment nie je špina. A áno, necítim sa vtedy príjemne, ale ked sa usmejem a som s tým vyrovnaná tých pár dní, aj okolie to prijme. Horší bol ten chlór, už si na ten dávam pozor 🙂. Nechty sa dajú zakamuflovat lakom, ale nemám dôvod sa za ne hanbiť.
@anonym_autor to som ja...spala som asi 4 hodiny do toho reuma..u kadernika som nebola 4 roky...hovorim si nebudem sa farbit kym nešediviem...nikdy som nemala umele nwchty tenro rok som si ich este ani nenalakovala....rano si unyjem zuby a tvar a vybavene ,,sinkéeer ci skynkeeer,,ci ako to volaju je u mna to umytie

@nikoletta1712 napr u nás v práci si mal len 25 dní dovolenky a plánovala sa pre všetkych vo firme už v januári. Dve dovolenky sa nesmeli preklápať. Tak jedine na péčko, že by išla, ale kto by jej ho dal lebo má špinavé za nechtami? 😆
@tomiholjubavi Niekto určite…Kto sa chce pozerať na neupravené a špinavé nechty…