icon

Ako podľa vás vyzerá zanedbaná žena?

Včera o 00:20

Ahojte, aka je podľa vás zanedbaná žena? čo si pod tým predstavíte?

Strana
z4
anonym_8af2fe
Včera o 21:40

Pre mna je zanedbana žena, keď ma žena nenafarbene vlasy (tzn 30 cm odrasty - vrch šedivý a zvyšok hnedy, cerveny). Stretla som takto dve ženy, ktoré som predtým videla upravene, bol to pre mna riadny sok. Obaja manzelovia su despoti, jeden nesuhlasil, aby si farbila vlasy, asi žiarlil. Obe ženy by boli pekne, takto s napoly sedivou hlavou vyzerajú ako 60 ročne stareny a šedivé sú takto pred 40tkou podľa mna zo stresu z manzelstva

klotildabazarik
Včera o 22:17
@rozculena

@klotildabazarik Môže smrdieť,špina za nechtami,hnilé zuby,ale hlavne,že má make-up
😂

@rozculena taka vec ma ani nenapadla😂ale brala som to asi automaticky ked vidim niekoho na ulici😂, nechucham ho😂

anonym_7864ea
Včera o 22:44

Tlstá, rozkysnutá XXL

anonym_a72335
Včera o 23:08

@anonym_autor ja som jednu dobu toto intenzivne riesila a pozerala som na vyslovene pekne zeny v mojom okoli co ich robi peknymi. aj ked napriklad nemali idealnu postavu tak vzdy vzdy to boli upravene vlasy. Aj ked mali trebars teplakovu aupravu ale ked boli namalovane a mali umyte vyfukane vlasy hned to vyzeralo inak ako ked si ulizes mastne vlasy do copu a nedas ani BB krem. Takze vzdy sa snazim mat umyte vlasy. Zdrave biele zuby. Upravene nechty a cistu nevysmatlanu obuv. Zanedbana zena je taka, ktorej je jedno ako ide medzi ludi. Aj bez financnych prostriedkov sa da umyt vlasy aj kazdy den. Kupit aspon zakladny makeup. Najhorsie su velke odrasty na vlasoch (to radsej sedive ale upravene), mastne vlasy, hnile zuby, spinave obnosene oblecenie. Ale ano mam aj kamaratku, ktorej muz povedal, ze je zanedbana lebo nema pery prsia spravene, oni ale ziju v takych kruhoch, bezny muz toto za zanedbanost nepoklada.

Strana
z4