icon

Ako pokračuje prípad Judita?

13. nov 2024

Zaujíma ma ako to pokračuje. Vie niekto niečo? Študuje niekde?

liv1
13. nov 2024

@lonely66 ty sa nevies slusne chovat?

janinque
13. nov 2024

@lonely66
@maminkadeticiek
Nemyslím Konečného, myslím jej BIO otca (nemá jeho priezvisko). Nebudem tu písať meno, ale fakt známych žilinských podnikateľov nie je veľa. Iste sa dovtípite.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
petulda333
13. nov 2024

@liv1 vsetci boli opiti,tak nerozmyslali,ona bola z nich najmenej.

liv1
13. nov 2024

@petulda333 aj tak teda vyviazla este velmi dobre

enmery
13. nov 2024

Neudupali by ju. Stále si niektorí ľudia myslia, že je nevinná, lebo šak mala 16 rokov a tak nevinnú tváričku a bezproblémová. A netrápi ich Tomáš. Ani to, že keby to urobil ten tretí neexistujúci človek, jej otec by ho vyhrabal aj spod zeme.

maminkadeticiek
13. nov 2024

@janinque To fakt?To som nevedela.

liv1
13. nov 2024

@kittykat22 aj tak by ma zaujimalo, co take strasne spravil/povedal, ze mu to urobila… dnes akurat odsudili v cechach dievca co plakovalo vrazdu spoluziacok

autor
13. nov 2024

@kittykat22 kiežby si mala pravdu, no obávam sa, že sa odprevadí niekam do juž. Ameriky a bude si žiť život snov.

petulda333
13. nov 2024

@liv1 velmi velmi dobre

laurita285
13. nov 2024

Vraj chce študovať medicínu :D

autor
13. nov 2024

@laurita285 nieeee. To snaď nemyslis vazne 😳

lonely66
Odpoveď bola odstránená
laurita285
13. nov 2024

Fakt som to čítala niekde v normálnom renovovanom zdroji. Fakt výsmech pre spoločnosť.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
pink_lady
13. nov 2024

a ty si kto ze ju sudis?! ano, evidentne vrazdila, nevieme co tomu predchadzalo, ale kazdy ma pravo zacat po vyjdeni z basy od znova...ja jej drzim palce aby sa zaclenila do spolocnosti a viedla riadny usporiadany zivot. Vrahom sa moze stat ktokolvek z nas. Niekedy su emocie tak vypate ze clovek sa spamata az ked ma krvavy noz v ruke. Bohuzial, tak to popisuju psychologovia. A ak spacha dalsi zlocin, tak bohuzial, uz bude dospela uz junikto z basy nepusti...

autor
13. nov 2024

@janinque George Trabelssie? Práve lustrujem Google a na neho sa Judita dosť podobá 😳 Doteraz som zila v tom, že jej otec je ten Konečný, ktorý vystupoval v telke

maminkadeticiek
Autor odpoveď zmazal
autor
13. nov 2024

@pink_lady Nie. Vrahom sa nemoze stat kazdy z nas. Ziadne emocie neospravedlnia vraždu a nevratia život Tomášovi a ak si myslis opak, tak navstiv psychiatra. Potrebujes lieky.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
laurita285
13. nov 2024

ŽILINA/SUČANY – Máj je v dvoch žilinských rodinách už päť rokov v znamení mimoriadne tragickej udalosti. Teličákovci spomínajú na svojho syna Tomáša († 16), ktorý odišiel z tohto sveta za veľmi dramatických okolností. Rodičia Koneční robia možné-nemožné, aby dostali spoza mreží dcéru Juditu, ktorá si za vraždu kamaráta odpykáva trest 12 rokov a 4 mesiace v Ústave na výkon trestu odňatia slobody pre mladistvých v Sučanoch.

Odsúdená študuje v treťom ročníku na gymnáziu vo Vrútkach, kde má individuálny študijný plán. Riaditeľka školy sa k tomu odmietla vyjadrovať. Zriaďovateľom školy je mesto Vrútky. Primátor Branislav Zacharides v minulosti čelil kritike Tomášovej rodiny za to, že odsúdenú Juditu prijal na úrade, kde bola na výlete z väzenia.

Odsúdených mladistvých podľa Matejičku vzdelávajú učitelia, s ktorými má ústav uzatvorené dohody o osobitnom plnení školskej dochádzky. Podľa slov Juditinej bývalej spoluväzenkyne chce po tom, ako vyjde z väzenia, dokončiť školu. Oslovený Juditin pedagóg tiež dodal, že gymnazistka údajne uvažuje o medicíne.

maminkadeticiek
13. nov 2024

@pink_lady Ano presne,niekedy su okolnosti tak vypate,ze sa clovek spamata az s krvavym nozom v ruke...🤦‍♀️ Chapem,ved to vsetci pozname,vsetci taky naval emocii aspon raz rocne zazijeme ...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Cela spolocnost ju sudi lebo je to odsudena chladnokrvna vrahyna mladeho nevinneho chlapca,tak reku spolocnost a ludia maju pravo sudit ju.

autor
13. nov 2024

Tak vrahyňa pôjde žiť k rodine do Libanonu s priezviskom po tatovi a vybavené. Wow 😳

pink_lady
13. nov 2024

moja zlata, to hovoria psychologovia, psychiatri, daj si do googlu vetu "vrahom sa moze stat kazdy". A nikto neospravedlnuje vrazdu ale ona uz svoj trest dostala, a po smrti ju bude sudit este Boh.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
13. nov 2024

@kittykat22 Judita bude vo väzení ďalších 7 rokov. Máš vešteckú guľu? Vieš kedy skončia vojny? Možno vieš ako dopadne Rusko Ukrajina.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
petulda333
13. nov 2024

@lonely66 preco sarkazmus? Trosku si sa poplietla,my s
@liv1 sme pisali o mojej kamoske ,ktora opita s opitymi kamaratmi havarovala

negymama
13. nov 2024

@pink_lady vies co ja som take navaly emocii jeden cas pri styroch malych detoch mavala pravidelne tri x do dna 😝
deti prezili