Ako pokračuje prípad Judita?
Zaujíma ma ako to pokračuje. Vie niekto niečo? Študuje niekde?
@lonely66
@maminkadeticiek
Nemyslím Konečného, myslím jej BIO otca (nemá jeho priezvisko). Nebudem tu písať meno, ale fakt známych žilinských podnikateľov nie je veľa. Iste sa dovtípite.
@liv1 vsetci boli opiti,tak nerozmyslali,ona bola z nich najmenej.
@petulda333 aj tak teda vyviazla este velmi dobre
Neudupali by ju. Stále si niektorí ľudia myslia, že je nevinná, lebo šak mala 16 rokov a tak nevinnú tváričku a bezproblémová. A netrápi ich Tomáš. Ani to, že keby to urobil ten tretí neexistujúci človek, jej otec by ho vyhrabal aj spod zeme.
@janinque To fakt?To som nevedela.
@kittykat22 aj tak by ma zaujimalo, co take strasne spravil/povedal, ze mu to urobila… dnes akurat odsudili v cechach dievca co plakovalo vrazdu spoluziacok
@kittykat22 kiežby si mala pravdu, no obávam sa, že sa odprevadí niekam do juž. Ameriky a bude si žiť život snov.
@liv1 velmi velmi dobre
Vraj chce študovať medicínu :D
@laurita285 nieeee. To snaď nemyslis vazne 😳
Fakt som to čítala niekde v normálnom renovovanom zdroji. Fakt výsmech pre spoločnosť.
a ty si kto ze ju sudis?! ano, evidentne vrazdila, nevieme co tomu predchadzalo, ale kazdy ma pravo zacat po vyjdeni z basy od znova...ja jej drzim palce aby sa zaclenila do spolocnosti a viedla riadny usporiadany zivot. Vrahom sa moze stat ktokolvek z nas. Niekedy su emocie tak vypate ze clovek sa spamata az ked ma krvavy noz v ruke. Bohuzial, tak to popisuju psychologovia. A ak spacha dalsi zlocin, tak bohuzial, uz bude dospela uz junikto z basy nepusti...
@janinque George Trabelssie? Práve lustrujem Google a na neho sa Judita dosť podobá 😳 Doteraz som zila v tom, že jej otec je ten Konečný, ktorý vystupoval v telke
@pink_lady Nie. Vrahom sa nemoze stat kazdy z nas. Ziadne emocie neospravedlnia vraždu a nevratia život Tomášovi a ak si myslis opak, tak navstiv psychiatra. Potrebujes lieky.
ŽILINA/SUČANY – Máj je v dvoch žilinských rodinách už päť rokov v znamení mimoriadne tragickej udalosti. Teličákovci spomínajú na svojho syna Tomáša († 16), ktorý odišiel z tohto sveta za veľmi dramatických okolností. Rodičia Koneční robia možné-nemožné, aby dostali spoza mreží dcéru Juditu, ktorá si za vraždu kamaráta odpykáva trest 12 rokov a 4 mesiace v Ústave na výkon trestu odňatia slobody pre mladistvých v Sučanoch.
Odsúdená študuje v treťom ročníku na gymnáziu vo Vrútkach, kde má individuálny študijný plán. Riaditeľka školy sa k tomu odmietla vyjadrovať. Zriaďovateľom školy je mesto Vrútky. Primátor Branislav Zacharides v minulosti čelil kritike Tomášovej rodiny za to, že odsúdenú Juditu prijal na úrade, kde bola na výlete z väzenia.
Odsúdených mladistvých podľa Matejičku vzdelávajú učitelia, s ktorými má ústav uzatvorené dohody o osobitnom plnení školskej dochádzky. Podľa slov Juditinej bývalej spoluväzenkyne chce po tom, ako vyjde z väzenia, dokončiť školu. Oslovený Juditin pedagóg tiež dodal, že gymnazistka údajne uvažuje o medicíne.
@pink_lady Ano presne,niekedy su okolnosti tak vypate,ze sa clovek spamata az s krvavym nozom v ruke...🤦♀️ Chapem,ved to vsetci pozname,vsetci taky naval emocii aspon raz rocne zazijeme ...🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Cela spolocnost ju sudi lebo je to odsudena chladnokrvna vrahyna mladeho nevinneho chlapca,tak reku spolocnost a ludia maju pravo sudit ju.
Tak vrahyňa pôjde žiť k rodine do Libanonu s priezviskom po tatovi a vybavené. Wow 😳
moja zlata, to hovoria psychologovia, psychiatri, daj si do googlu vetu "vrahom sa moze stat kazdy". A nikto neospravedlnuje vrazdu ale ona uz svoj trest dostala, a po smrti ju bude sudit este Boh.
@kittykat22 Judita bude vo väzení ďalších 7 rokov. Máš vešteckú guľu? Vieš kedy skončia vojny? Možno vieš ako dopadne Rusko Ukrajina.

@lonely66 ty sa nevies slusne chovat?