icon

Ako pokračuje prípad Judita?

13. nov 2024

Zaujíma ma ako to pokračuje. Vie niekto niečo? Študuje niekde?

Strana
zuzanockamt
•
13. nov 2024

Študuje na gym. Trest si odpykáva v Sučanoch. Vraj.

autor
•
13. nov 2024

@zuzanockamt stále je na gymnáziu? Má už 21.

zuzanockamt
•
13. nov 2024

To ja netuším. Možno už zmaturovala.

autor
•
13. nov 2024

V lete som čítala ako seká dobrotu, lebo chce začať nový život v zahraničí. Normálne mi je zle. Nič sa nedeje, zabije kamaráta a plánuje budúcnosť.

doriiis
•
13. nov 2024

Jediné jej šťastie bolo,že v čase spáchania činu bola maloletá.Inak by vyfasovala 25 rokov až doživotie.Takto bude o pár rokov vonku a veselo môže prežiť celý život.

doriiis
•
13. nov 2024

Samozrejme,že seká dobrotu.Ked dostala 18 rokov,či koľko tak po odsedeni polovice ju pre dobré správanie pustia.

ivik4
•
13. nov 2024

Vsak nic ine jej ani neostava ako zivot mimo Slovenska.
By ju udupali tu
Tiez mi je na vracanie z toho ako si zacne stale mlada novy zivot potom co spravila. Fuj

autor
•
13. nov 2024

@doriiis Fakt si neviem predstaviť, že sa odsťahuje do zahraničia, začlení do spoločnosti, založí rodinu? Pochybujem, že sa niekedy niekomu prizná. Deti budú mať za matku vraha.

mondolina
•
13. nov 2024

@doriiis
mladistvá, nie maloletá.

lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
petulda333
•
13. nov 2024

Pozri,moja byvala spoluziacka dostala auto na 18tku, opila sa s jednym tiez nasim spoluziakom a este jednym chlapcom. Sadli do auta a utekali pred policiou,havarovali. Nas spoluziak zomrel,jej naj kamarat,druhy prisiel o ucho a ohluchol. Jej sa nestalo nic. Trest? Zaplatila pokutu 50 000 korun a vodicak jej vzali na 5r. To bolo vsetko. Zije si dalej akoby nic

petulda333
•
13. nov 2024

Ja viem,ze to je ine ako Judita,ale take tresty sa davaju

autor
•
13. nov 2024

@petulda333 v tomto prípade to bola hlavne nehoda. Aj keď nerozvážna. Judita konala úmyselne. Je nebezpečná.

zuzanockamt
•
13. nov 2024

@lonely66 Áno, kým študovala gym., bola tam. Sú tam aj vrahovia. Veď minulý rok bola aj na výletíku (alebo predminulý?)

janinque
•
13. nov 2024

Judita sa ide vo vazeni vypapkat, rodicia jej posielaju mastne vreckove, tak si to tam uziva s cipsami, cokoladou a colou. Inak pokial by nebola dcerou VELMI znameho Zilincana, mozno by cely ten proces nevyzeral tak, ako vyzeral.

deti95060810
•
13. nov 2024

@zuzanockamt raz píšeš že študuje na gymn. a potom zas že netušíš...

deti95060810
•
13. nov 2024

tiež som kdesi čítala že je v Sučanoch, ba čo viac behajú s ňou po školách a robia besedy... bolo to tuším 2 roky dozadu?

jananovotna88
•
13. nov 2024

V USA, ak spácha mladistvý obzvlášť brutálny čin vraždy je súdený ako dospelý, v tomto prípade by mala doživotie.
V USA ak spôsobí autonehodu pod vplyvom omamných látok autonehodu a sú obete tak , kvôli omamným látkam je to kvalifikované ako vražda napr. Dedeček
Nakoľko sa zaoberám históriou mi niekto položil otázku ako by sa to riešilo v stredoveku? Tam by oba prípady skončili pre páchateľov tragicky.

lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzanockamt
•
13. nov 2024

@deti95060810 Poslednú info som mala, že študuje na gym (2 roky dozadu?) Treba čítať s porozumením. Diskutujúca sa pýtala,či je tam stále - to ozaj netuším, či aj tento škol.rok

deti95060810
•
Autor odpoveď zmazal
•
maminkadeticiek
•
13. nov 2024

@janinque Koho je dcera?

deti95060810
•
Autor odpoveď zmazal
•
lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
doriiis
•
13. nov 2024

Ona sa volá Judita Konečná

lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
deti95060810
•
Autor odpoveď zmazal
•
lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
liv1
•
13. nov 2024

@petulda333 na vine su aj ti chalani, ze si s takou ozratou kamaratkou sadli do auta.. Deti treba ucit nielen aby sami nepili, ale aby takemu cloveku NIKDY do auta nesadli.

lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
Strana