icon

Ako pomôcť sučke prekonať smútok za šteniatkami?

23. nov 2023

Ak tu sú nejaké psickarky, prosím vás naša sučka mala šteniatka a už všetky našli nový domov. Odvtedy ako odišlo posledné, pred dvoma dňami je stále smutná a kňučí. Viete mi povedať ako jej pomôcť a koľko to môže trvať? Nemôžem sa už na ňu pozerať ako kňučí.

Strana
z3
j_m
25. nov 2023

@cicikmicik
ešte dodám, že aj ja som mal fenky s PP, ale neuchovňoval som len preto, že jednej nevyšiel I-čko a druhú som nechcel… nemali šteňata, neboli kastrované, krmivo BARF a šťastný život a samozrejme že “psina” 🙂

autor
25. nov 2023

@j_m hovor si čo chceš. Nič o mne nevieš a je mi jedno čo si o mne myslíš.

j_m
25. nov 2023

Ak si toto myslíš 😀 je to Tvoj problém a omyl…

simca06022011
25. nov 2023

@bloger vies, nejde o zakony, ide o zdravy rozum. A ten vravi : nemnozim psov. Co to ma s laskou ked niekto kto ma psa bez papierov ho mnozi? (ani si neda tu namahu aby ich mal, pripadne ak ma, aby co to splnil a psa mnozit mohol) Podla mna to s tym vobec nesuvisi. Teraz sa bezne stava, ze niekto kupi yorkshira, o tyzden uz sa "chovatelovi" nedovola, ked pride u veterinara na to, ze to v podstae ani yorksir nie je, a kupil nieco skrizene. Nejde o to, ze niekto chce proste partaka, vezme aj toho z utulku, alebo kupi, ale o to, ze ho mnozi. A nema. Su to jednoduche pravidla.

bloger
26. nov 2023

@simca06022011 Okej ale prečo tvrdíš niečo iné a lajkuješ čo napíšem? Pokiaľ teda s tým nesúhlasíš.

Strana
z3