icon

Ako poslať omaľovánky do väznice?

22. nov 2024

Ahojte. Ak posielam niekomu list do väznice viem mu k tomu listu dať nejaké stránky omalovaniek aby si mohol maľovať tam alebo ako mu to tam poslať ako tie omaľovánky ? Ďakujem za odpovede

spanielka44
•
22. nov 2024

To čo ma ten väzeň 10 rokov ? 😆 keby krížovky alebo niečo take nepoviem ani pol slova ale omaľovánky?

stanulienkat
•
22. nov 2024

@spanielka44 antistresove😁

alickapusinka
•
22. nov 2024

To sa asi posiela v balíku.neviem či omaľovanky mu len tak daju ako list.To je tam presne definovane list je list a omaľovanky neviem či nemusia ísť ako balík.

sissy27
•
22. nov 2024

Ak sa nemylim, tak vazni maju narok na balik raz za urcite obdobie, kde mozu dostat veci pre osobnu potrebu. Ci mu nieco prejde mimo toho, to netusim.
@spanielka44 preco? Existuju aj tzv. antistresove omalovanky a tie su skor pre dospelych. Mozno ho proste bavi malovat, ale tak platno mu tam asi nedovolia, tak aspon toto.

alickapusinka
•
22. nov 2024

@spanielka44 a čo omaľovanky sú len pre deti však predavaju normálne antistresove omaľovanky pre dospelých. A sú drahe .To si kupuju dospelý takže najprv si over že čo píšeš.Určite dospelemu v base nejde poslať oamľovanku za 50 centov.

maca1984
•
22. nov 2024

Omaľovánky sme sice neposielali, ale vo väčšej bublinkovej obálke sme poslali diár, zošit, známky, obálky a v pohode, dali mu to.

spanielka44
•
22. nov 2024

Viem, že existujú aj tie omaľovánky pre dospelých ale nepoznám nikoho kto by to využíval… naopak krížovky tie aj kolegyne v robote, svokrovci a aj ja polustim 😀 a stačí k ním pero alebo ceruzka a k omaľovánky treba aj celu skalu pasteliek pribaliť 😀

zuzanita1609
•
22. nov 2024

A bude to mať aspoň čím vymaľovať? 🤭 Aj tá bublinková fólia nie je zlý nápad 😉

sissy27
•
22. nov 2024

@spanielka44 kks nie tebe chce tie omalovanky poslat 🙄 mozno ich dotycny chcel, mozno v base maju farbicky…

michellemary
•
22. nov 2024

Dievčatá, kamarát pracoval ako väzenský pedagóg, a áno, v base majú farbičky, tento pedagóg ich kupuje, a pracujú s nimi. 😀 Dokonca aj voskovky a vodovky a tempery majú.

oliviakatka
•
22. nov 2024

Ja by som si išla občas na pár mesiacov oddýchnuť do basy 😂

spanielka44
•
22. nov 2024

@sissy27 však keby ich osobne chcel, tak by vedel či ich môže dostať alebo nie 😂

sissy27
•
22. nov 2024

@spanielka44 a mozno nevie, mozno je tam prvykrat a kratko 🤦🏼‍♀️

zara1357
•
22. nov 2024

Najskor musí ten vo väzení požiadať o balík ( má to presný názov). Daj si do googla, ako poslat balík do väznice a normálne tam máš presný postup, aj to čo poslať môžeš, ako často atd.

janickacrazy
•
22. nov 2024

@spanielka44 ja sa hlásim ako dospelá, ktorá miluje omaľovánky a občas si tajné požičiam aj tie detské, lebo moje deti nerady maľujú, tak aspoň ja si to užijem 😁

ayato
•
22. nov 2024

@janickacrazy aj ja milujem omaľovánky. A momentálne mám také, čo by som deťom maľovať ani nemohla dať. 😂 A taký je to relax keď decká večer zaspia.

zuzanita1609
•
22. nov 2024

@ayato a toto neviem...či by sa hodilo,či radšej nehodilo...do väzenia 🤭. Ale bohové, originálne 👍😃.

ayato
•
22. nov 2024

@zuzanita1609 to by si tam asi požičiavali medzi sebou 😂