Ako postupovať v prípade tajnej svadby?
S priatelom mame zaujem o tajnu svadbu. Neviete prosim ako je to, naozaj mozme prist na urad a poprosit cudzich ludi na urade, aby nam boli svedkovia? Nechceme, aby o tom vedela rodina, znami ani priatelia. Nemame zaujem ist ani potom na spolocny obed. (Nie, ze by sme boli zgrlosi, ale nemame potrebu travit takto cas a tahat do pre nas intimnej zalezitosti ine osoby). Samozrejme na urad by sme doniesli vysluzku alebo darceky. 🙂 Na samotnom obrade nam taktiez nezalezi, jedine co chcem, aby sme vyzerali nadherne, luxusny makeup, vlasy, krasne jednoduche minimalisticke saty a prekrasne fotky aj s nasim syncekom. Na vizazi si dame zalezat, ide mi len o fotky, ak by sa dalo kludne by sme poslali nejake potvrdenie online a nesli ani na urad a urobili si len celodenne fotenie. 😀
@perdulka7 Ano ja som napisala ako si svoju svadbu predstavujem, je pravda, ze som si to mala nechat pre seba. Fakt som nechcela pocut na to nazory. Napisala som sem skor, v stadiu uvazovania, kedze som na to myslela len v ten den. Prepac, ze som nevydrzala pol roka, s otazkou pre urad, kedy ta svadba realne bude. Ale chcela som sa opytat na realne skusenosti. No ved ano, nie sme kamosky, falos si mozme schovat, ze? Na anonymnom fore uz mozes kazit neznamym ludom radost. U kamosky by si nasadila falosnu masku...
Velmi pekne napisane 🙂 mne by tiez stacila taka svadba. Fotky ostanu na pamiatku. Tiez si myslim ze svadba je o dvoch nie o celej rodine. Hlavne ze vy sa dobre budete citit a mate vlastny plan kt.sa nebojite uskutocnit. Prajem vam vsetko dobre, nech dopadne dobre vasa mala svadbička.
@perdulka7 ja neviem, ale co je zle na tom, co chce autorka, ze sa tak do nej obuvas? Pre mna boli saty ,makeup a kvety tiez maximalne dolezite na svadbe, prave preto, lebo sme tam boli iba my dvaja a chcela som pekne fotky. A nechcela som to "kuskovat" jeden den takto a druhy den tak a treti den este toto. Ona sa pytala, kto s tym ma skusenost, co a ako zorganizovat a zo vsetkych prispevkov jej k veci odpovedali asi 3-4 ludia....
@perdulka7 v kazdom tvojom jedovatom komenrari stale spominas ten luxusny makeup. Ty musis byt stara,tucna,jednoducha a hlavne zakomplexovana stara baba. Nech si tu svadbu uzije podla seba,naco mas 100 zakernych komentarov? Predstav si,ze aj u mna bolo najdolezitejsie z celej svadby,aby sme mali na pamiatku top fotky v luxusnych satach,s luxusnym makeupom a ucesom.😂😂😛😛 Tie fotky doteraz milujeme,lebo su ako z casopisu. A ziadne trtkoviny ako odobierka,cepcenie a ine sedlakoviny sme nemali. Nikoho do toho nic,ani stare tetky a babky. Je to ich svadba.
Úplne ako ja 😊 prajem krásny svadobný deň a dokonalé fotky a netráp sa, máloktorá ťa pochopí. Nevedia a už ti nakladajú. Len si to urob podla seba!!! Veľa šťastia a adios ženy, ktoré milujete ceremónie....
Dakujem všetkým, tému by som už dávno zmazala, ale ako najanymovanejsiemu anonymovi sa mi to nedá. 😀 Pekný deň všetkým. 🙂
Ked sa tu vycita ten luxusny make up spomenula som si na jednu svadbu. Nevesta si kupila Dior sadu na svadobny make up mala ho aj na party v bielej kabelke a ked si chcela pred polnocou prepudrovat nos zistila ze jej ho Niekto ukradol . Tak na tajnej svadbe by sa to nestalo 😃
Moze tak urobit admin,ak ho poziadas
Na tom že autorka chcela svadbu ako chcela nieje nič zlé.Každy si môže urobiť svadbu aká sa mu páči,a nemusí byť veľká.Môj švagor keď sa ženil tiež nás tam nebolo viac než do desať ľudí.
Potiaľ je to všetko o.k.Len zvolila zly názov témy.Lebo medzi tajnou a malou je maličky rozdiel.Ak si prispievatelia prečítajú všetky vysvetlenia autorky kde to je napísané.
Podľa mňa by tajná bola ak by sa o nej nemal nik dozvedieť,napr.rodičia ktorý by nesúhlasili s tým mužom ktorého by si brala,alebo by bol problém s rodičmi zo strany ženícha.Alebo z iného dôvodu.Ale znovu opakujem a nechcem byť zle pochopený,každý má právo sa rozhodnúť ako chce.
Nechcete tam nikoho,všetko má byť min imalistycké ,ale róby majú byť z posledného katalógu.Neodporuje si to?
@ludovit11 Minimalisticke jednoduche saty su roby?
@ludovit11 Tajna som myslela, ze nechceme to nikomu hovorit vopred, az po. 😀
O.k. Treba sa vrátiť k prvemu článku,kde sa píše to, ako som napísal.
Ale trbalo napísať to tak,ako ste to napísali teraz.Lebo tam píšete že nechcete nikoho a nič ,len papier z úradu.
Ale rešpektujem ,je to vaše rozhodnutie.Nebudem polemizovať či ke správne alebo nie.Je len vaše.
Mam kamošku...vzali sa v malom kostolíku v pekných šatách...A dali natlačiť oznámia "už sme svoji svadba bola tam a tam vtedy a vtedy" a pripojili svadobné fotky. Ale rodičia a súrodenci tam boli.
To keby nám urobili deti , celkom určite by som ich nevidedil ale rovnakým spôsobom by som im oznámil že: keď sme vám nestáli za to aby sme vedeli že sa chcete vziať ,tak teraz a v budúcnu pri problémoch ktoré celkom určite prídu si riešte sami, ako napr chore deti ,a pod.
Jednoznačne ide o úctu ku rodičom ktorý vám dali všetko,bezesné noci keď ste boli chorý,vzdelanie lebo ani vtedy ani teraz to nieje samozrejmá a lacná záležitosť obliekali vás a pod.Teda nerobte to.A znovu a to sa opakujem,že svadba nemusí byť veľká,nech je malá a to jedny i druhý rodičia súrodenci.Ja by som bol asi dosť zlý ak by som sa dozvedel o svadbe súrodenca a nestál som za to aby mi poslal aspoň ten maličký lístok ktorému sa hovorí svadobné oznámenie.

@perdulka7
@katarinka89 Ano chapem, pre ludi co ziju bezny zivot nepochopitelne, zial ziju tu na Zemi aj taki, co boli v detstve tyrani a tesit sa len zacinaju ucit v dospelosti. Ked si potrebujete kopnut, paci sa, som zvyknuta.