Ako predať veci na mojom bazári?
29. jan 2015
Prosim o radu.
Jeeej dakujeem za radu supeer pomohli ste my ja to prerobim po pri malej vdaka.
Ja aj rok nepredam nic a potom jeden mesiac niekolko...je tu moc inzeratov, tak je z coho vyberat....
@anika151 pozrela som bazárik a pravdu povediac, vôbec ma neoslovil. Tak ako Ti radili baby. Krajšie fotky, vecičky ožehlené, pod svetlé oblečko tmavé pozadie, aby to vyniklo. A predplatiť bazár plus. Z vlastnej skúsenosti viem, že aj to je jeden z úspechov. A daj viac vecí, čím viac vecí, tým väčšia šanca na predaj a aby sa Ti potom teda ten bazár plus aj oplatil....Veľa šťastia 😉
ja som raz na bazari predala naraz za 40 eur preto,lebo som dala k nakupu vec zadarmo/a bolo pred sviatkami
vytriedila som s dievcatami hracky z kt.vyrastli

pozrela som si tvoje inzeráty. Chcelo by to lepšie fotky. Ak fotíš svetlú vec, daj jej kontrastné pozadie. Ak fotíš svetlé na svetlom podklade, jednak tovar nie je ani dobre vidieť a vyzerá fádne, nezaujímavo. Tiež kvalita fotiek je dosť zlá, chcelo by to trošku viac námahy aj pri naaranžovaní tovaru na podložku. No a ďalšia vec je možno aj samotný tovar. Prepáč, ale zvonové rifle...to už asi naozaj len na retro party, alebo karneval. Je tam možno aj zopár celkom dobrých vecí, tie by bolo asi vhodné lepšie odfotiť, trošku sa s tým pohrať, nech to vyzerá lákavejšie. Na internete predáva fotka.
Jo, a tiež niektoré veci treba vyžehliť.