icon

Je možné na bazáre MK predať vibrátor?

10. jan 2022

Ahojte,
Dá, sa tu na MK predať vibrátor, samozrejme nový nepoužitý 😁

sima338
10. jan 2022

To je otázka o pol piatej ráno :D autorka, radšej si dobre oddýchni a vyspi sa! K otázke, myslím, že nie, predsa len je to predovšetkým detské a mamičkovské fórum ( čím netvrdím, že žena s dieťaťkom nemôže mať vibrátor - aby sa toho niekto nechytil ), ale neviem, je to tak íntimná vec, že si neviem predstaviť to predávať, hoci je to nepoužité. To ti môže nemusí dotyčná veriť a teda ja by som si vibrátor z bazaru nekúpila.

autor
10. jan 2022

@sima338 tak dostala som do daru až 2 kusy, tak mi je zbytocny

sima338
10. jan 2022

skôr podaruj kamarátke keď bude mať narodeniny...ako súčasť darčeka 🙂

nikpa
10. jan 2022

Tovar ako každý iný 🤷 skús. Určite sa tu nájdu mamičky ktorým sa do výbavy zíde. Mňa skôr pobavilo, že si dostala hneď dva 😅😃

autor
10. jan 2022

@nikpa jeden od priateľa a jeden od kamošky pod stromcek 😁

zirafienka
10. jan 2022

To ti priateľ podaroval ako náhradníka?

janezz
10. jan 2022

Dá sa tu predať a kúpiť aniball, tak prečo nie vibrátor? Nehovorím, že je to to isté. Ale prečo by to mal byť problém? Niektoré páry si sprestujú sexuálny život aj takýmito vecami. Podľa mňa je to v pohode. Ktorá niečo také chce, tak hľadá a keď bude chcieť, tak kúpi. Ak ti to zoberie bazár, v pohode to tam daj.

autor
10. jan 2022

@zirafienka hihi to je na spestrenie, nie aby ho vibrátor zastupoval

kiki68
10. jan 2022

Jasne a este pribalit k tomu jedno bodycko vo velkosti 68 a prebalovaciu tasku 😂😂

rdi
10. jan 2022

Ved to je asi jedno, kde by si ho chcela predat ci? Je viacero stranok a bazarov a pokial je zabaleny nepouzity kludne, alebo si ho nechaj v zalohe keby sa ti ten druhy pokazi 🙂

ailiba
10. jan 2022

Tak to by sa mal tvoj priateľ nad sebou zamyslieť, keď si dostala až dva vibrátor... No, skus vložiť na bazár a uvidis🤷‍♀️

cherry_cherry
10. jan 2022

OMG 🤣 Sorry, ale keby si kupujem vibrator, tak bazar je to predposledne miesto, kde ho hladam. Posledne miesto by bol bazar na modrom koniku 🤣🤣

autor
10. jan 2022

@ailiba no jeden od neho a jeden od kamošky, nemusíte v tom hľadať nič zlé, s priateľom sme v pohode po sexuálnej stránke aj iných strankach

mimka1402
10. jan 2022

Hah, môžeš podarovať mne 😂

a_adamcova
10. jan 2022

Tak ale môžeš ešte skúsiť využiť oba :D :D :D že na spestrenie :D :D :D :D

iwesska
10. jan 2022

2 vibratory, 2 dierky = aky problem? 🤨😂 Ale ak sa ho chces predsalen zbavit, tak bazar je asi ozaj to posledne miesto,kde by ho niekto hladal. Skus ponuknut na FB v miestnej skupine,mozno niekomu padne do oka😁

nini1978
10. jan 2022

@janezz no to je teda nápad,ti poviem.
Kúpiť vibrátor a veriť,že je nepoužitý.
Už sa ani nad ničím nechcem pozastavovali,už asi nič neprekvapí

autor
10. jan 2022

@nini1978 bože sak je originál zabalený v krabici

nini1978
10. jan 2022

"Bože",tak nerozumiem,na čo sa vôbec pýtaš.
No idem ja,fakt založiť tému o predaji vibrátora na bazari.vysoky level toto

stanulienkat
10. jan 2022

@nini1978 možno čakala, že sa tu o neho pobijeme 🤣😁😁

jaskolka
10. jan 2022

No ja som sa stretla už na bazáre, že sa predávala erotická hračka, ale šlo o umelú posvu. Nie tu na MK, myslím, že to bol bazar.sk,normálne v sekcii elektronika to bolo. Tovar ako každý iný, originál zabalený, že to bol "nevhodný darček"

nini1978
10. jan 2022

@stanulienkat normálne mi ho darovala kamarátka,predpokladám kupovala a dali jej bloček.
Tak ako vraví autorka- "bože šak je zabalený" ho odnesie naspäť a kúpim niečo iné.
Ale to sú témy vymyslené,nech sa nikto nehnevá,ale ja neverím,že jedna dospelá žena sa môže také dristy pýtať ostatných žien
Hej a ešte aká zhoda náhod- až neuveriteľné...
2 rovnaké vibrátory si nájde pod stromčekom od dvoch ľudí 🤦😂😂😂😂

nini1978
10. jan 2022

@stanulienkat už sa s niekým bijes?🥊

mimka1402
10. jan 2022

@nini1978 Ale buďme úprimní, na Mk boli už aj horšie veci. 😀😀

ailiba
10. jan 2022

Nechcela som uraziť... Bol to len vtip. Ale tiež muselo byt vtipné dostať na jeden sviatok 2 vibrátori. Niekedy to tak vyjde, že sa to ťažko vysvetľuje.

autor
10. jan 2022

@ailiba ono nechcela som sem ísť pod ničom ľudia sú vselijaky ako si tu všímam a baby niektoré hrozne a teda nechcela som porušiť aj oravidla

stanulienkat
10. jan 2022

@nini1978 mozno mali akciu 2 za cenu 1.😁
Autorka- sranda musi byt....

ailiba
10. jan 2022

Jasne, ale podľa mňa treba skúsiť vložiť a uvidí sa... Keď tak sa to zruší. Len neviem pod akú kategóriu to treba zaradit🤔

sofimatko52
21. júl 2022

Som písala spravu . Ďakujem

janko202099
7. aug 2025

@anonym_autor ak je to aktuálne napíš mi na email janci.janko2904@gmail.com