Ako presvedčiť muža na kúpu adventného kalendára?
Dobrý deň ako presvedčiť muža aby mi kúpil kozmetický adventný kalendár? On zarába,ja som momentálne nezamestnaná a nemám na kalendár
Ak na to nemám, nežiadam aby mi niekto niečo kúpil...
ked na nieco nemam tak to nechcem .. je to vec kt k zivotu nepotrebujes... mas co jest? mas zaplateny najom a ucty? bud stastna .. btw ak cte manzelia peniaze su spolocne -tak chod a kup si -ak je to to jedine co naozaj chces za kazdu cenu
V tých kalendárnych bývajú z 90% hlúposti čo nevyužiješ. Načo ho chceš? Len aby si mala? 😄 Ak by aj bol ochotny do toho investovať tie peniaze, radšej by som si kúpila kozmetiku, ktorú reálne využijem.
A to si ho nemôžeš kúpiť sama? U nás kupujem darčeky všetkým, aj sebe, manžel o tom ani nevie. Len si to pekne všetci rozbalíme pod stromčekom 😁
Možno nieco v zmysle, že nechceš vianočné darčeky, stačí ti adventný kalendár? 🙂 To by mohlo zabrať.
Kupuj si to,na co mas
Prečo nerobíš, koľko máš rokov a aký je váš vzťah? Toto napísať na mk mi príde ako vykryk nedozvedel zeny. Pokial mate cely vztah na figu, odid.
Pokial si na materskej a muz je rád, že to sam utiahnuť, je to od teba blbosť.
Pokial je zgrlo lakomy, vedela si to už aj ored tým, na čo si s nim?
Som bez roboty, nemám peniaze, nepýtam. Logicky vidím, že muz ťahá všetko a ja mu poviem o Bykovine ako kozmetický adventný kalendár. Ved to by som ho cielene nasrala.
Ono vies, pokia by ste mali fungujúci vztah a ten muz nema problém s financiami, sam sa ta opýtať alebo nediskutuje a kupi ti ho, nech máš radosť.
Ale u vás tam zrejme toho bude skrývať viac.
opytala som sa muza, povedal: posli mi link 🙂 ( to na odlahcenie)
Naozaj su tam take blbosti ze skoda penazi, mne ho chcel kupit manzel a som mu to zakazala 🙂
Neverim ze toto.je realne. To fakt takuto otazku mlze dat dospela zena?
Treba sa zamestnať a nebudeš musieť nikoho o nič prosiť.
Čo tak mu to normálne povedať ? Snáď s tebou žije a vie že nemáš peniaze . Ale keď nemám nekupujem
Fuuuu no to je ubohe. Aj za mikulasom v cizmicke si plakala? Kolko mas rockov?
Ako ze nemas peniaze? ste manzelia, peniaze sú spolocne...jednoducho si ho kup a hotovo
Ja som kozmetický maniak, a poviem ti takto: nemáš za čím banovat, sú tam veci, ktoré sa často nepredávajú, mini vzorky...ja pracujem a pozerala som kalendár Armani, ale 450 eur za to nedám...radšej nech ti dá muž poukážku do DM na Vianoce;)
Jaj, inak si nepísala ktory lebo sú za 30 a sú aj za 500
myslíš v DMke za 19eur? tak to by sa nemal lakomiť
robite tu drámu z 20 eur
@marcellka32 presne tak, možno chce ten 500eur....tento 20eurovy vyložili ešte v novembri, bola som tam o tyždeň, len sa po ňom zaprášilo, to tiež nechapem, že ho nedoobjednali

Ak ti ho po vete: Drahý manžel, chcela by som adventný kalendár, kúpiš mi ho? nekúpi, tak ti ostáva iba nájsť si prácu a kúpiť si ho po výplate. Pozitívum: bude v zľave.