Ako prezývame svoje deťúrence?
To len tak na odľahčenie a spoločne sa potlapkajme po pleci, v tomto MD/RD psycho životnom období 🤣 ci už máme len jedno alebo z detí, je jasne ze ich ľúbime, ale tiež to nieje med lízať, tak baby ako v najväčšom zúfalstve počastujete svoje deti? Jasne ze len v hlave myšlienkami, nieze to aj nahlas poviete!!
Začnem ja na osmelenie- môj malý 1,5r je "oštarník" a v mimoriadnych situáciách je aj "obmedzovač osobnej slobody" 🤣🤣😂😂😭😭
Junior
Cukricek
Bambuško, Pampúch/Pampúšik
U nas je to zabka, macko a ked som mimo domu,su to mali ludia 😂 to v ramci srandy
bambuli, bambulik, chrustik, chrobacik, laskonka, bobuli, pampusik, chrunkes 🙈😄 naslo by sa aj viac ale nenapadne mi. 😄
Náš je najčastejšie Bubko 😁🤷🏻♀️
Pridávam sa k žabkám, keď ma hnevajú tak aj žaby. Niekedy keď sa stále kočkujú tak šelmy. Staršia mladšiu volala ty maličký bobeček a bábo rohaté 😂😂
Môj je stále Puco, keď mal rok mal 10 kíl všade faldik a tri brady tak doteraz (má 3.5) ho voláme Puco/Pucko 😀
Obludy 🙈🤭😆😆😆
Miláčik, láska, žabka.
Keď ma vytáča, tak Otrava, Potvora 🤭
Zajko (takmer 16 ročná), Miláčik (4 roky), Srdiečko (ročný)
My ich máme strašne veľa tých “mien” 😂manžel má svoje ja mám svoje ale tých keď chceme povedať z lásky tých druhých moc nie je to použijem vačšinou niečo čo používali naši aj keď sa snažím nie pretože som to nemala rada moc takže sa snažím povedať ľahšie ako protivka, beťár, ďurko, rumplík a tak.
Z tých pekných je toho véľa ale najstaršieho sme najčastejšie volali Bobek pretože bol veľmi malinký vždy 😂potom napr. Chutňak (chutnučký) 😂loptošik, BoB (ďalšie už vačšie dieťa 😂), voňavka moja..bolo toho moc
Staršia bola moja žabka, mladšia je moje mačiatko. Alebo aj miláčik a zlatíčko
Kurčatka moje ak ich volám všetkých troch. Inak menom a zdobneninou. Ale všetci mali prezývku. Synovia kocúrik a Pipi a dcéra bola babet.
Keď ma naštvú tak tak ich volám tvrdo menom napr.nie Matko ale Martin. A dcéru Haňko alebo evangelina keď urobí banálnu hlúposť 😅🤣
Obaja sú sem tam Bimbo alebo ťapo :D alebo po novom starší hovorí prd barani 🫣😄😄
Otrava mala, Bambuľka, Krumplicka, a keďže sa vola Melania tak Meluzina alebo Mendosino 🤭
Synovi tak najčastejšie hovorím Pupík alebo Pupáčik.. samozrejme že sa jeduje, keď má už 17🤣🤣... dcérke tak najčastejšie hovorím Bubáčik, Pipinka alebo dievčatko moje krásne 🤗🥰....ale všelijaká prezývka sa pritrafí 🤣
Škriatok 🙂
Môj syn je maco (maxo) a obom aj z dcérou im hovorím buchta 😂
Gudka, buchetecek
My naše voláme pusinka alebo mladšiu smraďoško lebo ešte nosí plienky 🤣🙈
Kludne aj nahlas, lebo vzdy je to myslene v dobrom....takze opica, obludka, nepodarúnok :D
Kuriatka a keď demolujú tak kazisveti.
Moja je mrcina ,kukurička alebo šinterka 🥰
Ked sa dcéra niecoho boji tak je prdko a ked uz to preháňa tak je posero 😂 inak ju volam bezne pipka (ako male kuriatko) 🤭 ale vie sa vynájsť, ked jej povieme ze co papas ako prasiatko tak povie, ze nemoze byt prasiatko lebo to by maminka musela byt svina a tatinko prasa 😂
Ja som staršiu pred 17 rokmi volala káčerinka ... Veľa pila, furt mala plnú plienku a padnutú nízko ( leto) vyzeralo to ako riť kačíc 😁😁😁
Knot, vydriduch, kazisvet. Ak sa teda pytas ked vystraja, lebo vacsina asi menuje prezyvky ako take....
Moje su trubky (dve baby) 😍 Samozrejme je to prezyvka z lasky, len ked ma hnevaju, su truby 😁😅

Tak my máme doma 7r Pišťaňu a 12.5r Fučaňu 🙈😂