icon

Ako reagovať, keď vás niekto ignoruje?

1. apr 2023

Ahojte, spolužiačka ma sklamala. Napísala som jej slušne správu, že som z jej správania sklamaná. Ona to prečítala ale ignoruje ma. Myslela som si, že si to vysvetlíme, nič také od nej nehrozí. Ako by ste reagovali na ignoráciu?

autor
2. apr 2023

@whatever1 ok, nemienim jej venovať toľko času a energie. Chcela som si to vysvetliť, nemá záujem.

h2
2. apr 2023

Ale čo na tom chceš vysvetľovať??? Proste išla bez teba. Prečo? Lebo mala možnosť a nedalo sa, aby si išla aj ty. Máš ešte nejaké ďalšie otázky, ktoré by si si chcela vysvetliť?

reanda
2. apr 2023

no ked sedite spolu, tym lepsie.. tam sa to bude musiet nejak uzavriet a bud si to vysvetlite, alebo sa rozsadite, lebo by bolo isto neprijemne, sediet s niekym, s kym sa ignorujeme

autor
2. apr 2023

@reanda jasné, nejako sa to vyrieši. Ďakujem ti za názory

monuska112
2. apr 2023

ja si myslim, ze tam je nieco ine. ze isla svojim odvozom ok, ale to nieje dovod na tu naslednu ignoraciu v skole. cize sa ti uz chcela pre nieco vyhnut a mozno si tak vybavila odvoz...tak ci onak ona nieje povinna absolutne nic. ak nechce, nemusi ti vvysvetlovat co a preco robi, ma pravo si zobrat aj v skole veci a odsadnut si. ja viem ze je to neprrijemne a urcite sa nikto neciti pri takomto jednani konfortne. ale nakoniec si ty sama zodpovedna za svoje pocity aj myslienky. nemozes cakat ze ini ludia sa budu spravat tak ako si to prajes ty, ale mozes sa na ich spravanie napasovat. tzn ak ti jej spravanie ublizuje, nedam jej viacej k tomu prilezitost. a zariadim sa inak, kludne aj od nej bez nej.

autor
2. apr 2023

@monuska112 nemusí robiť ako ja chcem ale mohla mi aspoň na správu odpísať. Kľudne aj lezies mi na nervy, nechcem s tebou sedieť. Ja by som odpísala aspoň to, že naskytol sa mi odvoz, tak som ho využila. Záleží na tebe, či sa na to urazis alebo sa budeme ďalej baviť. Úplný ignor aj v škole aj potom na správu. Ona je teraz v pohode a ja sa mám trápiť, lebo som sa dovolila uraziť na niečo? Ok, takých ľudí k životu nepotrebujem. Je to len spolužiačka, nič viac .

h2
2. apr 2023

🤦🏻‍♀️ Ale veď to, že sa jej naskytol odvoz, tak ho využila, ti predsa písala už večer predtým, ako ste mali ísť do školy. Ty si jej na to odpísala, že ako myslí. Tak koľkokrát ti to má ešte písať?

autor
2. apr 2023

@h2 nevšimla si si, že ťa ignorujem? Ale kľudne si píš ďalej, mne to nevadí

h2
2. apr 2023

Všimla, nechcela som na to poukázať, ale robíš presne to, čo ti vadí na kamoške. Ja tvoja kamoška nie som, takže mi to nevadí a písať si budem aj naďalej, keď budem chcieť. 😉

autor
2. apr 2023

@h2 kľudne si tu píš aj román, je mi to jedno. Ani ju už nepovažujem za kamošku.

h2
2. apr 2023

Myslela som, že ma ignoruješ. 😂😂😂

mk1111111111
2. apr 2023

Si len nahnevana a sklamana, ja by som bola tiez, kasli na to, svet sa nezrutil a Ty sa od teraz spoliehaj len na seba a radsej si uzi este pekny zvysok nedele

autor
2. apr 2023

@mk1111111111 idem sa učiť a kašlem na to. Mám väčšie starosti ako spolužiačku, ktorú neuvidím od mája do septembra. Pekný večer

leskovael
2. apr 2023

Večer ti kamoška napísala, že má iný odvoz. Teda oznámila vopred že s tebou nepôjde.. Možno ťa druhá baba nechcela odviezť, možno si rozumejú a dohodli sa nejakom programe cestou do školy, alebo jednoducho chceli ísť dve 🤷🏽‍♀️ To nemá nato právo či? Ty jej nato urazene odpíšeš, že ako myslí.. Potom ste sa tretli v škole a ja neverím že si nebola odutá.. Tak prečo by ťa nemala ignorovať? Veď si sa urazila prvá za niečo, začo sa nemáš prečo urážať. No a z toho vznikol celý deň ignoracie... Mala si to s nou riešiť osobne v škole keď si to videla ako problém a nie vypisovať a snažiť sa robiť nejaké výčitky. Podľa mna riešiš úplnú blbosť ale nato si asi už prišla.

miadi
2. apr 2023

Si majetnicka a dookola riesis tu istu prkotinu. Ona ti uz predca vysvetlila preco ta nezobrala ta spoluziacka ta nechcela zobrat. Este si teraz urazena sklamana. .. ona je teraz naladova a Neviem aka a vlastne ani nie ste kamosky 🤣sedite vedla seba a ked ta ignoruje Aspon sa mozes sustredit na skolu. Ale dusno si tam vyrobila ty. 😉

autor
2. apr 2023

@miadi ok, pani múdra, ďakujem za psychologickú analýzu. Môžeš prejsť do ďalšej témy rozdávať rady zo školy života.

autor
2. apr 2023

@miadi a ja už nič neriešim, medzitým ako Ty mudrujes v ďalších témach, ja som si porobila seminarky do školy a ľutujem len jednu vec, že som tu vôbec písala. Lebo niektoré z vás sú dokonale, nikdy sa neurazili pre maličkosť, nikdy a nikým nemali konflikt. Klobúk dole. Už sa nemusíš unuvat písať alebo napíš ešte nejakú perlu. Môžeš robiť z fleku psychologičku. Škoda ťa zahrabanu na konikovi rozdávajúc grátis fundovane rady.

autor
2. apr 2023

Inak, nechápem jednu vec. Človek sa tu príde zdôveriť s niečím čo ho trápi a vždy sa tu nájdu ženy, ktorým nestačí raz, dvakrát skritizovať daného človeka ale prídu si do neho viackrát kopnúť a posielajú posmesnych smajlíkov. Čo je toto za charakter, nerozumiem. Keď nemôžu dať jazykové okienko, tak si kopnu ináč.

liusa82
2. apr 2023

@autor preto si tu netreba nechať ani radiť.Ako prečítať áno,ale nebrať osobne..čítala som celú diskusiu postupne.Mňa by to nasralo rovnako.Tiež som taký citlivejší typ,ked ja jednám férovo prečo druhá strana nie.Tiež by ma potom trápilo.Nenechaj sa tu niektorými blbými komentármi zbytočne rozhodiť a už na ne radšej ani nereaguj🙂

h2
2. apr 2023

Ja sa vôbec nečudujem, že kamoška s tebou nechce cestovať 200km vlakom. Ja by som s tebou necestovala ani 2.
Inak, nechápem jednu vec. Človek tu príde poradiť, ako najlepšie vie a vždy sa tu nájdu ženy, ktorým nestačí raz, dvakrát vysvetliť, že chyba môže byť aj ja ich strane a aj tak si budú mlieť svoje stále dookola. Čo je toto za chatakter??? 😂😂😂

h2
2. apr 2023

@miadi Vidím, že aj teba "ignoruje". 😂

autor
2. apr 2023

@liusa82
Už chápem, že človek dá radcej 30 eur súkromnému psychológovi lebo ten mu desať krát nepovie že je blbec a nevysmeje ho. Aspoň za tie peniaze predstiera empatiu. Ale tu sú niektoré teliatka, ktoré len dvíhajú človeku, ktorý sa už aj tak trápi tlak a robí im to radosť. Hodinky

autor
2. apr 2023

Hrdinky

h2
2. apr 2023

Neber sa tak vážne, život je sranda.
Toto bola s tým najlepším úmyslom poskytnutá rada. Úprimne. ❤️

autor
2. apr 2023

@h2 takúto sprostotu sa už nedá ignorovať. Ja nie som povinná na základe tvojich 10 rovnakých príspevkov zmenit svoj názor. Mamička hore mala pravdu, keď písala, že si nepríjemná žena. Ja by som o teba ani bicykel neoprela, neboj sa.

h2
2. apr 2023

Dobre, ako chceš. Ser si vzťahy pre nič za nič, keď ti to tak vyhovuje. Je to tvoja voľba. Sama sebe robíš zle.

autor
2. apr 2023

@h2 ale ty nevieš, ako je na tom človek, čo tu píše. Možno sa beriem vážne aj preto, že mám tatina v nemocnici na kyslíku, som rozhádana so spolužiačkou, človek tu príde vypustiť paru a stále si niekto do neho kopne. Pekný večer. Môžeš byť na seba pyšná.

mimka1402
2. apr 2023

Ja dúfam, že máš max 15 rokov. Toto správanie je psycho. Takto som sa chovala fakt keď som mala prvého frajera.😀
Trošku si vstup do svedomia. Či si ozaj myslíš, že všetky ti radia zle a chcú ti zle? Prečo nevezmeš do úvahy, že si na vine aj ty?
Ak si bola na ňu nepríjemná kvôli tomu, že ona šla autom... Nečudujem sa jej ignoracii. Nie každý má náladu na odveci výčitky. Áno, takí sú ľudia. A daj si veci v hlave do pohody. Lebo to ako reaguješ neprimerane... Fuh. A nie, ja som lojalna, ale ak by som namiesto 200km mala ísť autom namiesto vlakom idem radšej autom. Dala ti vedieť? Dala. Ty to prežívaš akoby zrušila spoločnú dovolenku a nechala ťa ísť do cudzieho štátu samu. Lojalita a toxická upätosť je rozdiel a to si pletieš.

h2
2. apr 2023

Dobre, tak teraz už vážne. Nekopla som do teba. Poradila som ti najlepšie, ako som vedela. A to v skratke tak, aby si z toho nerobila vedu, lebo sa nič nestalo. Kamoška s tebou nemohla ísť, dala ti o tom dopredu vedieť. Podľa mňa (a zďaleka nie len mňa) neurobila žiadnu chybu. Tak to nechaj tak. Nie je to dôvod na prerušenie vášho kamarátstva, ani na tvoje urážanie sa na ňu. A ani na to, aby si jej písala správy, ako veľmi ťa sklamala. Jej sa to tiež určite nečítalo príjemne.
To je tak všetko k tomu a slávnostne ti sľubujem, že už sem nenapíšem. Maj pekný večer, všetko dobré ti želám.

mimka1402
2. apr 2023

@1sally12 Pre istotu som prešla celu diskusiu, že čo ti @h2 napísala. A naozaj nerozumiem tomu prečo to berieš takto silno osobne. Teda rozumiem. Občas aj mňa pichnú veci, ktoré by v iný deň mi nič nespravili..
@h2 aj na mňa reagovala neraz nepríjemné, ale to ide o výmenu názorov a pohľadov, nebrala by som to nejako vážne a nikdy nie osobne. A hlavne veď reagovala iba na to, že prečo by niekto mal odpisovať na výčitky... Tiež čítam tvoje príspevky, ale tu naozaj je nedorozumenie a nemiešala by som sa, len vidím, že sa to tu stratilo a príde mi to naozaj škoda, že z debaty ktorá sa nikoho bytostne okrem autorky netyka prídu do "konfliktu" dve osoby, ktoré očividne vôbec to tak medzi sebou nemajú. 🙂