Ako riešiť reklamáciu pokazeného pudingu?
Ahojte. Prosím ako mám riešiť takúto situáciu. Nemáte náhodou skúsenosti prosím.
Zakaždým keď je produkt v zľave (je to puding v kapsicke) kupujem ho vo veľkom množstve na objednávku od vedúcej predajne potravín pre deti . Kúpila som ich naposledy 100 ks . Záruku majú do 8.4. a polovica z nich je pokazená rozumej horká a zdrcnuta a smradľavá. Koho by napadlo že sa toto môže stať bloček od nákupu som si samozrejme neuchovala. Iba predavačky čo mi to blokoju ma už mesiace poznajú čo to kupujem vo veľkom.
Na koho sa prosím obratit je vôbec možné že by mi to vymenili za inú várku alebo vrátili peniaze . Stalo to nemalé peniaze.
Ďakujem 🙏🏽❤️
@lenkasarka ty ju poznas?Kde sa da napratat 100ks pudingu?Ak do chladnicky,tak potom sa tam uz ine nezmesti.
@mircalla aj mne keď kúpim 24l mlieka to je cca 24eur a puding za 20eur cukor ovocie piškóty tak to majú 100krat viac a zdravšie...aj keď miniem rovnako
@dariaaa osobne nie iba odtiaľ
Ženy a vy nekupujete čokolády, čipsy a podobné nezdravé hlúposti, ktoré nestoja málo peňazí? Ona nepíše, že to kupuje každý týždeň, písala 1x za mesiac. Možno to dáva deťom na desiatu namiesto maškrty, určite je to zdravšie ako taká horalka. Nechápem, že máte stále potrebu rýpať. A áno aj ja ich kupujem, aj miláčikov a môj dospelý syn si tiež občas zoberie, mladší nosí tiež. Je pravda, že to kupujem lacnejšie a nie 100ks naraz, ale aj tak vám to môže byť šum a fuk, kde iný človek dá peniaze. A nazvať niekoho kvôli kupovaniu pudingov v taštičke asociálom je úplne cez. To potom aj tie mamičky, čo kupujú výživy v taštičkach budú tiež asociálne, lebo tiež sa dá doma urobiť lacnejšia a zdravšia verzia.
@staryjarec ja nehodnotím jej 7 detí, to je jej vec. Nech tu potom ale nelamentuje nad pokazeným pudingom, ktorý je extrémne predražený a preto kúpi v zľave 100 kusov.

@dariaaa tá žena je reálna, keď je to tá na ktorú mýlim ja,tak 100 pudingov je jej najmenší problém.