icon

Ako riešiť vyhrážky cez Facebook?

1. dec 2025

Stalo sa to už niekomu, alebo čo robiť v situácii ak sa vám niekto vyhráža? Naletelela som podvodníkovi. Chcel videochat, volala som z nim. Spravil si screen a teraz sa vyhráža ze to pošle všetkým koho mam v priateľoch a dá to aj na fb. Čo robiť v takej situácii? Meno svoje pravé nemá na fb, viac menej neviem o ňom nič. Na polícii telefonicky som sa dozvedela ze viem dat oznámenie na neho, môžu ho naozaj nájsť? Ďakujem 😔

Strana
z2
anonym_81b728
1. dec 2025

Čo si bola hola?

sevrin
1. dec 2025

No ... ČOHO screen si konkrétne spravil, že sa ti teraz vyhráža že to pošle všetkým tvojim známym?

autor
1. dec 2025
@sevrin

No ... ČOHO screen si konkrétne spravil, že sa ti teraz vyhráža že to pošle všetkým tvojim známym?

@sevrin čoho si chcem nechať pre seba

anonym_81b728
1. dec 2025

Veď ak by tam bola len nejaka časť tak ako vedia ostatní ze si to ty

ibrunova
1. dec 2025

Nenájdu ho, to nie je reálne.

autor
1. dec 2025
@anonym_81b728

Veď ak by tam bola len nejaka časť tak ako vedia ostatní ze si to ty

@anonym_81b728 podľa znamienka väčšieho taky fľak teda 😕 tvar tam nemám

liv1
1. dec 2025

Zablokuj si ho, nereaguj. Napis ze policia uz bola kontaktovana. A policiu by som naozaj kontaktovala. Hlavne NIC neplat

anonym_9c3375
1. dec 2025

Nechaj si pre seba, aj tak uz vsetci vieme, co to boli za fotky. Naletela si. Nehanbila si sa vtedy, cudziemu sa vycapit, tak sa nehanbi teraz a podaj trestne oznamenie. Aj vyhrazanie aj sirenie foto bez suhlasu je trestne.
Ak pristupis a zaplatis, ono to neskonci. Bude pytat viac a viac a aj tak nakoniec skoncis na policii. Nabuduce budes mat viac rozumu.

anonym_81b728
1. dec 2025

Hlavne aby nevidel už tvojich priateľov
Ja by som to moc neriešila,teda skusila cez políciu ale hlavu z toho nerobila
A ked tam ani nemáš tvár,tak pohoda

liv1
1. dec 2025

Toto robia bezne aj s detmi zial, s kadekym, neboj sa. Nic nikomu neposlu, len proste nereaguj a nikomu nic neplat. Mas skusenost, ze to uz nebudes nikdy opakovat.

anonym_cb00d0
Autor odpoveď zmazal
autor
1. dec 2025
@liv1

Toto robia bezne aj s detmi zial, s kadekym, neboj sa. Nic nikomu neposlu, len proste nereaguj a nikomu nic neplat. Mas skusenost, ze to uz nebudes nikdy opakovat.

@liv1 on peniaze nepýta on pýta videohovor ze sa mu mam ukázať hola vtedy som hola nebola

anonym_81b728
1. dec 2025
@anonym_autor

@liv1 on peniaze nepýta on pýta videohovor ze sa mu mam ukázať hola vtedy som hola nebola

@anonym_autor potom čo ťa trápi ked si hola nebola

anonym_81b728
1. dec 2025

Ak nemáš 18 rokov určite to nahlás na policii

januska12323
1. dec 2025

Keď si nebola holá čoho sa bojíš? Pokiaľ tam nemáš tvár nikto nevie, že si to ty. V dobe AI by tomu aj tak neverili. Zablokuj ho, nič neplať a už sa neukazuj nikomu koho nepoznáš.

20erika07
1. dec 2025

Kolko mas rokov? Nastav aby nikto nevidel koho mas v priateľoch ,aj ked ho zablokujes, moze si ta najst cez nový profil. Ked si nebola hola tak pohoda, ani tvar tam nemáš. Poslala by som mu správu, ze si bola na polícii a nech sa strčí plus faker ,musíš mu ukázať , ze sa ho nebojis a potom blok.

julish
1. dec 2025

@anonym_autor urcite podaj trestne oznamenie, policia nepotrebuje mebo na to, aby ho vypatrala. Riesi IP adresu. Druha vec je, ze spolocnosti Meta velmi dlho trva, kym zareaguje - mozno policia to uz ma podchytene, neviem

doriiis
1. dec 2025

Nebola si hola a nevidieť ti tvár. Takže polonahé ženské telo, ktorých je na nete 30 biliónov denne.
Fakt si myslíš, že bude niekoho zaujímať? Ak nemáš milencov že pol mesta, že tvoje telo pozná každý, tak asi aká je šanca, že ťa niekto spozná? 0,0 nič. Nahotiny máme každý deň okolo seba toľko, že už to nikoho nezaujíma.

cyberk
1. dec 2025

V dnesnom svete AI by som sa mu rovno vysmiala 🙂 nikto videam uz moc neveri, skratka povies, ze ta zacal vydierat jeden magor s tym, ze si cez AI spravil nevhodne video s tebou..

autor
1. dec 2025
@doriiis

Nebola si hola a nevidieť ti tvár. Takže polonahé ženské telo, ktorých je na nete 30 biliónov denne.
Fakt si myslíš, že bude niekoho zaujímať? Ak nemáš milencov že pol mesta, že tvoje telo pozná každý, tak asi aká je šanca, že ťa niekto spozná? 0,0 nič. Nahotiny máme každý deň okolo seba toľko, že už to nikoho nezaujíma.

@doriiis tak podľa znamienka teda ten väčší fľak na ramene nieje problém rozoznať a cez to tetovanie mam nie každý má rovnaké tetovanie na ramene

nyusika
Odpoveď bola odstránená
anonym_758171
1. dec 2025
@nyusika
Odpoveď bola zmazaná

@nyusika ja som rada ze sa nerozmnozuju take ako si ty ,spraavne rozhodnutie😉 vsade kde mas komentar, len prskas,povysujes sa...tiez mas nejaku diagnozu..

nyusika
1. dec 2025
@anonym_758171

@nyusika ja som rada ze sa nerozmnozuju take ako si ty ,spraavne rozhodnutie😉 vsade kde mas komentar, len prskas,povysujes sa...tiez mas nejaku diagnozu..

@anonym_758171 moze byt...ale neukazujem kacenku cudzom ludom na FB

sisska96
1. dec 2025

Však keď si nebola holá, tak zablokuj ho a dovi.

anonym_b5968e
1. dec 2025

njn ked za peniaze spravis cokolvek .. policia s tym nic nespravi .. zablokuj nereaguj ... ak tamnemas tvar nemas sa coho bat .. znamienka ma dnes kazda a nabuduce cidina lacnych penazi je vzdy podvod

betulinka1
1. dec 2025

@anonym_autor by som sa komplet vymazala z fb a pred tym by som napisala vsetkym priatelom na fb, ze ak by ich kontaktovat a posielal fotku nejaky typek, je to fotka z AI, ze ta vydierajú, ze si stiahli fotky z tvojho PC. No a co, ze tam mas tetovanie. Ved to vidiet aj v tielku. Zahrala by som to takto. Vies kolko spamov ma kazdy o tom, ze maju postahovane fotky. Nahlasila by som typka fb. Alebo si stiahla, nejaky mini penis z netu, ze ja poslem potom tento mini penis, ze je tvoj. 🤣🤣🤣🤣

oceanahory
1. dec 2025

Zrus si FB a nema potom kde co vycapovat a ani komu posielat. Ty si nasledne vytvoris novy profil a dovidenia.

anonym_81b728
1. dec 2025
@oceanahory

Zrus si FB a nema potom kde co vycapovat a ani komu posielat. Ty si nasledne vytvoris novy profil a dovidenia.

@oceanahory ked si zruší fb aký to ma vplyv?to nestačí len skryť priatelov?

oceanahory
1. dec 2025
@anonym_81b728

@oceanahory ked si zruší fb aký to ma vplyv?to nestačí len skryť priatelov?

@anonym_81b728 Ze ju nevie oznacit v nejakom nevhodnom prispevku alebo pridat nieco na plochu? No ja osobne by som isla na istotu...

chrobak7
1. dec 2025

@anonym_autor A načo si mu ukazovala bobra cez videochat??

Strana
z2