Ako riešiť vyhrážky cez Facebook?
Stalo sa to už niekomu, alebo čo robiť v situácii ak sa vám niekto vyhráža? Naletelela som podvodníkovi. Chcel videochat, volala som z nim. Spravil si screen a teraz sa vyhráža ze to pošle všetkým koho mam v priateľoch a dá to aj na fb. Čo robiť v takej situácii? Meno svoje pravé nemá na fb, viac menej neviem o ňom nič. Na polícii telefonicky som sa dozvedela ze viem dat oznámenie na neho, môžu ho naozaj nájsť? Ďakujem 😔
No ... ČOHO screen si konkrétne spravil, že sa ti teraz vyhráža že to pošle všetkým tvojim známym?
No ... ČOHO screen si konkrétne spravil, že sa ti teraz vyhráža že to pošle všetkým tvojim známym?
@sevrin čoho si chcem nechať pre seba
Veď ak by tam bola len nejaka časť tak ako vedia ostatní ze si to ty
Nenájdu ho, to nie je reálne.
Veď ak by tam bola len nejaka časť tak ako vedia ostatní ze si to ty
@anonym_81b728 podľa znamienka väčšieho taky fľak teda 😕 tvar tam nemám
Zablokuj si ho, nereaguj. Napis ze policia uz bola kontaktovana. A policiu by som naozaj kontaktovala. Hlavne NIC neplat
Nechaj si pre seba, aj tak uz vsetci vieme, co to boli za fotky. Naletela si. Nehanbila si sa vtedy, cudziemu sa vycapit, tak sa nehanbi teraz a podaj trestne oznamenie. Aj vyhrazanie aj sirenie foto bez suhlasu je trestne.
Ak pristupis a zaplatis, ono to neskonci. Bude pytat viac a viac a aj tak nakoniec skoncis na policii. Nabuduce budes mat viac rozumu.
Hlavne aby nevidel už tvojich priateľov
Ja by som to moc neriešila,teda skusila cez políciu ale hlavu z toho nerobila
A ked tam ani nemáš tvár,tak pohoda
Toto robia bezne aj s detmi zial, s kadekym, neboj sa. Nic nikomu neposlu, len proste nereaguj a nikomu nic neplat. Mas skusenost, ze to uz nebudes nikdy opakovat.
Toto robia bezne aj s detmi zial, s kadekym, neboj sa. Nic nikomu neposlu, len proste nereaguj a nikomu nic neplat. Mas skusenost, ze to uz nebudes nikdy opakovat.
@liv1 on peniaze nepýta on pýta videohovor ze sa mu mam ukázať hola vtedy som hola nebola
@liv1 on peniaze nepýta on pýta videohovor ze sa mu mam ukázať hola vtedy som hola nebola
@anonym_autor potom čo ťa trápi ked si hola nebola
Ak nemáš 18 rokov určite to nahlás na policii
Keď si nebola holá čoho sa bojíš? Pokiaľ tam nemáš tvár nikto nevie, že si to ty. V dobe AI by tomu aj tak neverili. Zablokuj ho, nič neplať a už sa neukazuj nikomu koho nepoznáš.
Kolko mas rokov? Nastav aby nikto nevidel koho mas v priateľoch ,aj ked ho zablokujes, moze si ta najst cez nový profil. Ked si nebola hola tak pohoda, ani tvar tam nemáš. Poslala by som mu správu, ze si bola na polícii a nech sa strčí plus faker ,musíš mu ukázať , ze sa ho nebojis a potom blok.
@anonym_autor urcite podaj trestne oznamenie, policia nepotrebuje mebo na to, aby ho vypatrala. Riesi IP adresu. Druha vec je, ze spolocnosti Meta velmi dlho trva, kym zareaguje - mozno policia to uz ma podchytene, neviem
Nebola si hola a nevidieť ti tvár. Takže polonahé ženské telo, ktorých je na nete 30 biliónov denne.
Fakt si myslíš, že bude niekoho zaujímať? Ak nemáš milencov že pol mesta, že tvoje telo pozná každý, tak asi aká je šanca, že ťa niekto spozná? 0,0 nič. Nahotiny máme každý deň okolo seba toľko, že už to nikoho nezaujíma.
V dnesnom svete AI by som sa mu rovno vysmiala 🙂 nikto videam uz moc neveri, skratka povies, ze ta zacal vydierat jeden magor s tym, ze si cez AI spravil nevhodne video s tebou..
Nebola si hola a nevidieť ti tvár. Takže polonahé ženské telo, ktorých je na nete 30 biliónov denne.
Fakt si myslíš, že bude niekoho zaujímať? Ak nemáš milencov že pol mesta, že tvoje telo pozná každý, tak asi aká je šanca, že ťa niekto spozná? 0,0 nič. Nahotiny máme každý deň okolo seba toľko, že už to nikoho nezaujíma.
@doriiis tak podľa znamienka teda ten väčší fľak na ramene nieje problém rozoznať a cez to tetovanie mam nie každý má rovnaké tetovanie na ramene
@nyusika ja som rada ze sa nerozmnozuju take ako si ty ,spraavne rozhodnutie😉 vsade kde mas komentar, len prskas,povysujes sa...tiez mas nejaku diagnozu..
Však keď si nebola holá, tak zablokuj ho a dovi.
njn ked za peniaze spravis cokolvek .. policia s tym nic nespravi .. zablokuj nereaguj ... ak tamnemas tvar nemas sa coho bat .. znamienka ma dnes kazda a nabuduce cidina lacnych penazi je vzdy podvod
@anonym_autor by som sa komplet vymazala z fb a pred tym by som napisala vsetkym priatelom na fb, ze ak by ich kontaktovat a posielal fotku nejaky typek, je to fotka z AI, ze ta vydierajú, ze si stiahli fotky z tvojho PC. No a co, ze tam mas tetovanie. Ved to vidiet aj v tielku. Zahrala by som to takto. Vies kolko spamov ma kazdy o tom, ze maju postahovane fotky. Nahlasila by som typka fb. Alebo si stiahla, nejaky mini penis z netu, ze ja poslem potom tento mini penis, ze je tvoj. 🤣🤣🤣🤣
Zrus si FB a nema potom kde co vycapovat a ani komu posielat. Ty si nasledne vytvoris novy profil a dovidenia.
Zrus si FB a nema potom kde co vycapovat a ani komu posielat. Ty si nasledne vytvoris novy profil a dovidenia.
@oceanahory ked si zruší fb aký to ma vplyv?to nestačí len skryť priatelov?
@oceanahory ked si zruší fb aký to ma vplyv?to nestačí len skryť priatelov?
@anonym_81b728 Ze ju nevie oznacit v nejakom nevhodnom prispevku alebo pridat nieco na plochu? No ja osobne by som isla na istotu...
@anonym_autor A načo si mu ukazovala bobra cez videochat??

Čo si bola hola?