Ako sa hľadajú ženy do klipu?

7. aug 2021

Vždy ma zaujimalo či by bolo možné zahrať si v klipe nejakého speváka/spevácky. Myslite že robia nejaké kastingy alebo ako sa dostanú dievčatá do klipov?

vellllo_70
7. aug 2021

Napr. Sima má priamy ig účet kde pridáva post s informáciami keď potrebuje ľudí do klipu. A možno občas aj kamarátov si tam zavolajú/známych.

83lenka83
7. aug 2021

Vačsinou kamošky a známe známych, poväčšine zadarmo.

damiana1992
7. aug 2021

Sú aj skupiny na fb, kde zháňajú komparz a vlastne ľudí do pozadia, bola som si už takto zahrať

nikita606nns
7. aug 2021

V Srbsku si ta vyberajú podľa followerov na instagrame. Koľko ich máš. Každý deň tu vyjde cca 5 pesniciek a vždy nejaké umelé krásky. Ale tak 18 ročne baby tu boli už aj v 10 tích nemusíš vedieť nič keď len stojíš ale hlavne ze si pekná umelá. Tu sa uznáva umelá krasa ale na svk neviem ako to je keďže mi moc ani pesniciek nemáme ci nejaké kastingy alebo co neviem fakt. Ale je to fajn môže ta to posunúť super. Tu zato dostávajú baby aj po 400 euro.

zuzanka.zuzu
7. aug 2021

dnes hľadali na FB práve do klipu - peknú hnedovlásku a blonďáka, takže ak spĺňaš aspoň jedno môžeš sa prihlásiť 😀

kittyna5
7. aug 2021

Ako kedy. Moji známi keď robia klipy väčšinou sú to kamarátky/ti, ale to je zdarma. Málo kedy hľadajú "cudzích" ľudí a za honorár. Býva to tak, že ten pozná tohi, ten zas toho a cez známych sa vybavia ľudia a podohadzujú

autor
8. aug 2021

@zuzanka.zuzu akého prosím? :D

zuzanka.zuzu
8. aug 2021

to tam nepisu, len ze do klipu, ale to som videla prvy krat, vacsinou hladaju do serialu nemocnica

nafka0483
8. aug 2021

Taki znami a kvalitni maju casto profikov - tanecne skupiny, gymnastky, modelky/hostesky... taki co maju iste zrucnosti, alebo skusenosti.
Alebo potom si to riesia cez kastingove agentury a vyberaju z databaz kto sa im hodi, alebo take nizkorozpoctove klipy sa robia so znamymi, kamaratmi, pripadne dopyt cez fb a pod - ze kto si chce zahrat zdarma v klipe.