Ako sa vysporiadať s večne sťažujúcou sa pani?
Ešte za slobodna som bývala v byte v meste so sestrou, vedla bývala pani po tridsiatke s deťmi , rozvedená a furt jej všetko vadilo, nie len ja aj ďalší susedia. Nie len klasické hluky a pachy ale kto kedy chodí domov, kde zaparkuje, ako často má návštevu, aké domáce zvieratá má. Nikto tam vtedy nemal psa, sestra mala papagaja, jedny mali morské prasiatko, iný zajačika, jedna pani mačku. Priznám sa bolo mu úľavou odšťahovať sa.
S manželom sme kúpili dom na dedine, tichá kludná lokalita. Táto pani sa po rokoch prisťahovala za nami, k rozvedenému susedovi. Deti majú obaja dospelé, asi sa nudí. Začala šprtať do všetkých a vsetkého. Chce upútať pozornosť. Našla si aj platformu založila na istá a fcb stránku kde dáva všetky svoje kraviny. Točí videjká, všetko fotí. Ozaj jej vadí je každý a všetko ak niekto vyrúbal strom tak hneď dáva podnety či mal povolenie, ak nevyrúbal polovyschnutý strom, prečo nevyrúbal (mali sme povolenie len bolo treba vyrúbať mimo vegetačného obdobia) vadí jej keď človek kosí aj keď nekosí. Potom jej vadia aj splašky, musela som brať na úrad faktúry za vývoz, aj tam sú z nej na prášky, starostka tu je taká kludná staršia pani, ale .pani večnou sťažovateľkou sa nedá. Mám kamarátku ktorá pracuje pre regionálne médiách aj ich tam otravuje žabomišimi vojnami,. Na bytovom družstve boli radi že sa jej zbavili. Som z nej už na prášky
zozbieraj dokazy kolko listov kedy ake udania a td a podaj na nu TO pre stalking a obtazovanie bude to priestupok ale aj nech sa ona zapoti
a oni maju ako riesenu kanalizaciu ? ved dopytaj aj ty nech preukaze
nie, nevenuj tomu vôbec svoju energiu, najlepšie ignorovať, nereagovať, nevidieť, nerozprávať sa a nájde si inú obeť
A čo čakáš od nás? Podľa tvojho štýlu písania, gramatiky a odpovedí budeš taká jednoduchšia.
@anonym_92f007 no uz len ty si ukazala vlastnu inteligenciu- a este aj hrdinsky -anonymne .. jednoduchost nieje len zle napisana gramatika ci styl pisania-ale aj styl vyjadrovania sa .. a tam si pohorela na plnej ciare
nie, nevenuj tomu vôbec svoju energiu, najlepšie ignorovať, nereagovať, nevidieť, nerozprávať sa a nájde si inú obeť
@anonym_17e055 ale to robí aj ďalším ľuďom v okolí, len najviac asi mám
áno lebo reagujete a beriete si to k srdcu, živí sa negatívnou energiou, ja som slabá povaha ja by som sa odsťahovala
zozbieraj dokazy kolko listov kedy ake udania a td a podaj na nu TO pre stalking a obtazovanie bude to priestupok ale aj nech sa ona zapoti
a oni maju ako riesenu kanalizaciu ? ved dopytaj aj ty nech preukaze
@mamina7070 sorry ale tomuto neverím, vlani nám niekto rozbil sklo na strane spolujazdca na na aute ktorý sme mali týždeň. Ukradli iba rádio, muž volal políciu po pokroku došiel dopis že ukradnuté auto sa nenašlo. Sesternicu roky obťažuje jej ex, s deťmi chodí k psychológovi, viac krát ju sotil či vyfackal aj na ulici a stále si žije na slobode, zbalil ďalšiu k tej sa choval tak isto a nič sa nedeje sem tam ho predvolajú no a čo .
Kebyže predvojajú susedu, natoči si ďalšie video tom ako je voči nej každý nespravodlivý.
hneď na začiatku si to pomenovala "Chce upútať pozornosť." - je jej jedno akú, ale pozornosť je venovaná len jej, ona je hviezdou na svojom virtuálnom javisku a je jej jedno ako, najradšej sa postaví do role obete (splašky) alebo spasiteľa (strom) preto aj tie posty a videá, smutné je, že má sledovateľov to ju akurát povzbudí, chcelo by to dobrého psychiatra
@kulumulu123 na krik odpovadá krikom to e.vlani skúšali. Dostala.stavebné povolenie,.dostala faktúry na stlašky, dostala povolenie na výrub, odhlášku na drobnú stavbu atď
Čo by si robila keď začnete grilivať a jej sa v tej chvíli večer o siedmej záračí napr.. vyprášiť koberec? A všetko letí vám do jedla
@anonym_autor ja osobne by som si servítku pred ústa nedávala nie som žiadny buran ale aj ja mam svoje hranice 🙈
Aký požič taky vráť asi toľko ale mňa osobne vôbec netrápi co si kto o mne myslí ani keci ktoré kolujú ak nejaké áno..
preto si myslím, že ignorovanie je cesta, keď nebude mať od vás odpoveď v podobe hnevu, smútku, keď nebudete dotknutí jej správaním nebude s tým spokojná a buď pritrvrdí alebo pôjde inde škodiť
preto si myslím, že ignorovanie je cesta, keď nebude mať od vás odpoveď v podobe hnevu, smútku, keď nebudete dotknutí jej správaním nebude s tým spokojná a buď pritrvrdí alebo pôjde inde škodiť
@anonym_17e055 koľko mesiacov? Lebo muž vydržal.skoro 6 a ňou ani nehlo
@anonym_17e055 koľko mesiacov? Lebo muž vydržal.skoro 6 a ňou ani nehlo
@anonym_autor Na vas vykrikuje, chodi vam zvonit alebo ..? Ked na nu reagujete, je to len voda na mlyn. To musi byt uplny ignor, neinteragovat, nezdravit, nevsimat si, neotvarat. Listy preberat nemusis, po skonceni odbernej lehoty sa jej vratia naspat aj s opakovanym postovnym. Ziadne potvrdenia a povolenia nie si jej povinna dokladovat, moze riesit akurat tak s uradmi. A este otazka, to ked grilujete tak tri hodiny prasi koberec ci ako?
@gribka1 veď som písala mali sme starý chorý skoro vyschnútý strom , chceli sme vyrúbať ale v rozhodnutí z úradu bolo že sa môže rúbať iba mimo vegetačného obdobia drbala nás pravidelne aký je ten dom nebezpečný až kým muž ten strom nevyrúbal. Sebe nás čo ako blízko je posadené pri ich plote, pričom tie stromy tam sadil prvý.majiteľ. Sebe nás za splašky, pričom všetko máme legálne.Musela som si vypýtať spätne faktúry. Na altánok a garáž sme mali povolenie. Vadí jej náš pes, pričom on je taký salámista starý. Vadí jej kedy kosíme kedy pílime kedy grilujeme. Jej správanie.je obťažujúce
@anonym_autor uprimne, vy mate fakt smolu na taku susedu to snad ani mozne nieje
Je ki to luto, nespravis nic
to je pravda, listy preberať nemusíš, ona nie je správny orgán ani inštitúcia, proste sa jej vrátia späť
grilovať na záhrade smiete, aj chovať zvieratá, niekto písal 2-metrový plot - asi by som išla touto cestou nech nevidí čo robíte
@anonym_autor autorka, bývaš vedľa našej susedy? Našťastie medzi nami a ňou je ešte prázdny dom tak to máme v tomto lepšie. Ale ona je isto psychicky chorá, tiež jej všetko vadí, ale zasa nás našťastie nevláči po úradoch. Odkedy ju pár rokov úspešne ignorujeme (a že sa človek niekedy musel držať jej nezakričať niečo nazad) tak máme celkom kľud. Ešte ju občas počujeme hundrať na nás ale tou ignoráciou sa to výrazne zlepšilo. Držím palce, ale toto je najlepšia cesta, ju to prestane časom baviť.
mne to pripomína tú chorú susedu, čo v Šturove púšťala árie od 6.00 - 22.00 každý deň a 13 rokov s ňou tento štát nevedel pohnúť
@marsmykkok rozširuje svoje bludy medzi.ludmi, dáva svoje bludy na sociálne , píše.sťažnosti na.úrady a potom nás predvolavajú samozrejme bezpredmetné. Najnovšie jej vadí že muž chodí domov z roboty o 22:30 a tým podľa nej ruší nočný klud
@anonym_autor no to by som ju pekne neslušne poslala…
Posiela dopísi doporučené u nás je pošta od 8:30 do druhej čiže nemám šancu ju vybrať ani ráno a poobede, človek sa kvôli vadnej susede musí vypýtať z práce
@anonym_autor a ako preco by si musela prebrat list od jebliny?
@anonym_autor realne zaloz fb skupiny pre zabavu. Nech ti ludia pisu napady sko zneprijemnit zivot individuam.nemusis nic z toho pouzit ale mozes sa inspirovat. Mame takeho podobneho suseda nastastie je par domov dalej ale na mna pouzil svoju "poruchu" len raz. Odvtedy mam s nim pokoj. Treba robit veci sofistikovane a opatrne, aby niekto neprisiel k ujme. Ale verim,ze to je pekne naprd. Ovela lepsie je mat suseda co na grilovacku radsej pride jak robi pitchovony.
@marsmykkok rozširuje svoje bludy medzi.ludmi, dáva svoje bludy na sociálne , píše.sťažnosti na.úrady a potom nás predvolavajú samozrejme bezpredmetné. Najnovšie jej vadí že muž chodí domov z roboty o 22:30 a tým podľa nej ruší nočný klud
@anonym_autor popravde mi je ľúto toho chlapa, čo sa k nemu nasťahovala. Určite mu ide na nervy. Mohol by ju s kufrom poslať spat, odkiaľ prišla. Nevšímaj si ju, to je asi chorá hlava.

A čo čakáš od nás? Podľa tvojho štýlu písania, gramatiky a odpovedí budeš taká jednoduchšia.
@anonym_92f007 v prvom rade som naštvaná, v druhom ....a vadí to každému akurát druhý sused tu nebýva lebo šiel do DSS, asi sa bude predávať