Ako sa zbavím urieknutia?
Ako sa peosim zbaviť urieknutiu
Už 3 deň mi je zle na zvracanie hlava ma boli
Robila som si aj test na urieknutie a mám
Čo pomaha a ako sa z toho dostať
cistec si uvar ak mas.. ak nie kup si.. a trochu vypit a tiez popretierat si tvar.. smerom od stredu tvare von
A vylúčila si už pravdepodobnejšie príčiny svojho stavu: viróza,úpal,migréna, tehotenstvo...?🤔
@ruzovakobyla1
@jj298 to je "test" so zapalkami, ak si dobre pamätám. Je potrebné zapáliť 3 zapalky a tu zhorenu časť odklepnut do pohara s cistou vodou, ale po jednej ( za ženu, za dieťa a za chlapa ). A ta, ktorá spadne na dno, tak sa hovori, že ta uriekol alebo niečo také. A potom este treba trocha odpit z tej vody a na rukach a čele urobit krizik s tou vodou. Takzvané "spadnutie z očí ".
Komentare top 👌 🤣 Never prosim ta na take blbosti. Ries hydratáciu, elektrolyty, chýbajúce vitamíny, spanok a stravu. Ak nepomoze, navstiv lekara.
Ja som citala, ze ma sa dat par kvapiek menstruacnej krvi do vedra s vodou a tym vsade vytriet podlaha. Vraj to ma fungovat ako bumerang. Tak aspon na nieco su tie kramy dobre. Neviem ci to zaberie, ale za pokus to stoji 😉
Povedze mi prosim, ze tema a najma odpovede su len vtip....toto nie je naozaj, ze?
@mircalla
tak 90% urcite vtipom su 😁
I ked tým cajom z cistca urcite nic nepokazis. "Urieknutie" sa da vysvetlit/pochopit rôzne. Napriklad aj tak, ze niekto na teba nechutnevzazrie, ty to uvidis a zacnes sa citit zle. Zacnes to vnimat fyzicky = necitis sa dobre atd. Vtedy ti ten bylinkovy caj kludne pomoct moze. To by bolo take logycke vysvetlenie, i ked nie so vsetkymi chemickymi procesmi.
Mala som kolegu, dobrodruh, precestoval pol sveta ale inak cisty realista, na 30tku od kamosov dostal hada skrtica 😁, jazdili na motorkach, pohoďák a spravnycchlap. V 40tke sa ozenil, usadil, mali orve dieťa. Raz tyzden v kuse 3/4 dna preplakalo neskutocne. Dr vysetril, co sa dalo i vylucil, co šlo. Nezistil nic, vsetko ok. Na 8 den svokra poradila okupať v čistci. No kolega prekrutil ocami ake nechal teda zenu vyskusat. Malavokamzite stichla pocas kupania ( predtym plakala tiez ked ju kupali)a uz potom neplakala. Proste to preslo ako zazrakom. Odvtedy uz plakavala "normalne" cize len odovodnene a obcas. Hovoril nam to ako zaujimavost a ze tomu doteraz nerozumie ale zabralo to.
Tak mozes verit aj nie ;)
A ja sprostá si celý život myslím, že to je migréna a ono je to pritom urieknutie! 🤦🏻♀️😂 Môžem poprosiť bližšie info na ten "test na urieknutie"? Toto by ma faaakt zaujímalo!
U doktora si bola? Nerobím si srandu. Môže to byť čosi oveľa vážnejšie ako "urieknutie". Prvého júna mi náhle umrela kamarátka, ktorá mala týždeň bolesti hlavy, točenie a neviem čo ešte. Mala cievnu mozgovú príhodu. Choď k dr 🙏.
@mikadooo bola som na CT nič nemám
Už ma hlava neboli po tom čo mi tu žení poradili ako sa toho zbaviť

test na urieknutie?