Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@hugger aký máš ty vekový limit? Môj je 18+
Ja som si podľa názvu myslela, že toto je politická téma... Ako vyzeráme pred svetom... Ale vidím, že tu je to fakt o výzore 😀
@hugger akože ja fakt nechcem riešiť nikoho fotky, ale kebyže fakt musím, tak si Táňu predstavím ako istú herečku z jedného náučného videa o zelenine.. a tá vyzerala inak
@marseillefan a ty vieš ako vyzerám? 🤔🤔🤔
@macatt tak som presvedčený, že Táňa má uši 😂 takže v tomto si sa trafila... aj počet rúk, očí a nosov si s veľkou pravdepodobnosťou trafila 😂
@tanyag nie, netuším ako vyzeráš... nechápem, prečo ma dal Hugo do poroty
@marseillefan 🙂 ja len, že si písal, že tá z videa s uhorkou vyzerala ináč 🤣🤣🤣 čo ty vieš 🤣🤣🤣
@tanyag jaj, okej... tá herečka bola Ukrajinka, tak som len vychádzal z toho, že to zrejme nebudeš ty, ale hej, podobať sa môžete 🙂
@marseillefan Noo kebyže vieš aj moje priezvisko, tak by si mi neveril, že som slovenskej národnosti🤣🤣🤣🤣 neviem, kde môj otec také priezvisko dostal 🤣 v zahraniči sa ma hneď pýtali, či som z Ukrajiny alebo z Ruska 🤣🤣🤣🤣
@tanyag tak možno je tá herečka nejaká tvoja sesternica, o ktorej ani nevieš... zdieľate spoločný záujem o zdravé jedlo...
@marseillefan 🤣🤣 áno, uhorkové sesternice 😁
@hugger no ja asi nevyhrám. Priznám sa, zmiatol ma ten vekový limit 🤔😊
@marseillefan sedí aspoň počet rúk a hláv
@tanyag a vlasy určite dlhšie 😉🤣🤣
@marseillefan 40+, som tu za slusaka, prasa si tu ty 😁
no a my čo sme pracovali sme zase zmeškali nejaké fotky
@akje veru, to bola najkrajšia filmová jana eyre, aj keď príbeh trocha pozmenili 😄 v podstate vzdialene sa podobam..
.
@karolinakr ?

@macatt výherca si určí výhru sam. Ake pozor sutaz bude náročná , @marseillefan je v porote