Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
Ja som si podľa názvu myslela, že toto je politická téma... Ako vyzeráme pred svetom... Ale vidím, že tu je to fakt o výzore 😀
@hugger akože ja fakt nechcem riešiť nikoho fotky, ale kebyže fakt musím, tak si Táňu predstavím ako istú herečku z jedného náučného videa o zelenine.. a tá vyzerala inak
@macatt tak som presvedčený, že Táňa má uši 😂 takže v tomto si sa trafila... aj počet rúk, očí a nosov si s veľkou pravdepodobnosťou trafila 😂
@marseillefan 🙂 ja len, že si písal, že tá z videa s uhorkou vyzerala ináč 🤣🤣🤣 čo ty vieš 🤣🤣🤣
@tanyag jaj, okej... tá herečka bola Ukrajinka, tak som len vychádzal z toho, že to zrejme nebudeš ty, ale hej, podobať sa môžete 🙂
@marseillefan Noo kebyže vieš aj moje priezvisko, tak by si mi neveril, že som slovenskej národnosti🤣🤣🤣🤣 neviem, kde môj otec také priezvisko dostal 🤣 v zahraniči sa ma hneď pýtali, či som z Ukrajiny alebo z Ruska 🤣🤣🤣🤣
@tanyag tak možno je tá herečka nejaká tvoja sesternica, o ktorej ani nevieš... zdieľate spoločný záujem o zdravé jedlo...
@hugger no ja asi nevyhrám. Priznám sa, zmiatol ma ten vekový limit 🤔😊
@marseillefan sedí aspoň počet rúk a hláv
@tanyag a vlasy určite dlhšie 😉🤣🤣
@akje veru, to bola najkrajšia filmová jana eyre, aj keď príbeh trocha pozmenili 😄 v podstate vzdialene sa podobam..

@macatt výherca si určí výhru sam. Ake pozor sutaz bude náročná , @marseillefan je v porote