icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

demodun
9. feb 2024

@hugger dobre že si to zmazal, buď radšej za toho slušáka 😉

hugger
autor
9. feb 2024

@karolinakr ale figu. Vekovy limit nema so súťažou nic, sutaz bezi, dufam ze sa zapojis ☺️

demodun
9. feb 2024

@karolinakr nemyslím, tam išlo o niečo viac, niečo iné 😉

karolinakr
9. feb 2024

@demodun ty si dala ake krasne babo, ja som myslela, že tvoje a to stiahnute..s tym si naznačila že ideš spať

karolinakr
9. feb 2024

@hugger a čo som vyhrala?

demodun
9. feb 2024

@karolinakr nie, ja som sa zapojila do súťaže 😁😁
Moje dieťa má už 4 roky

karolinakr
9. feb 2024

@hugger
@demodun
1.cena bude obed s huggerom na káve. Toto si treba vyjasnit, a kedže hugger nepríde, tak je neplatná celá sútaž

karolinakr
9. feb 2024

@hugger @tanyag vyzera ako Nastenka z Mrázika

demodun
9. feb 2024

@karolinakr no mohlo ti kúpiť aspoň tú kávu z automatu, na stanici. Keď sa ťa tak bojí 😁😁

hugger
autor
9. feb 2024

@karolinakr este nic, musis sa zapojiť a ak porota rozhodne ze si vyhrala tak si mozes vybrat cenu

karolinakr
9. feb 2024

@demodun 🤣 ano, ano ako socky budeme postavat pri automate, nahodou pojde viestta okolo a ohovori nas na celom koníku 😂😂

tanyag
9. feb 2024

@hugger Haha a zase sa ja súťaže nemôžem zúčastniť 😀😀😀 ja by som určite vyhrala a cenu by som si vybrala takú, že by hugger namiesto seba poslal Marsa 🤣🤣🤣🤣

hugger
autor
9. feb 2024

@karolinakr obed a kava je platna cena. Chvilu moze trvať kym sa to zrealizuje ale rozhodne nemam v plane sa z toho vyvliect

hugger
autor
9. feb 2024

@tanyag udeľujem výnimku, zúčastniť sa mozes, ci vyhráš rozhodne porota a s cenou by musel súhlasiť @marseillefan

demodun
9. feb 2024

@karolinakr 🤣🤣🤣

marseillefan
9. feb 2024

@hugger ja som úplne mimo... o čo tu ide? tipujem, že budem musí nahý prebehnúť košicami alebo podobná blbosť..

hugger
autor
9. feb 2024

@karolinakr
@tanyag
Este mame dilemu aka bude cena ak vyhrám ja🥹

tanyag
9. feb 2024

Noo ja si myslím, že @karolinakr by mala vyhrať, ako pozerám, tak pozerám, tá Nastenka z Mrázika je momentálne TOP 😁

demodun
9. feb 2024

@hugger môžeš ísť na obed s Mäsom a potom nahí cez Košice. Nech si aj Viesta užije 🤣🤣

hugger
autor
9. feb 2024

@marseillefan taky návrh tu zatial nebol ale ked ponukas … dievcata by sa urcite pobavili 😁

tanyag
9. feb 2024

@hugger ty nevyhráš, tvoje NSFW si nechaj pre seba 😉

karolinakr
9. feb 2024

@demodun 😂😂 rovno ich da zavrieť do cvokhausu

grof_monte_christo
9. feb 2024

@hugger A ten obed a káva len v KE? 😃

marseillefan
9. feb 2024

@demodun Mäso? no super, dúfam, že sa to neuchytí

hugger
autor
9. feb 2024

@karolinakr tak este tu Nastenku postni nech je to platný pokus

karolinakr
9. feb 2024

@hugger
@tanyag
ano, ja hlasujem za naheho marsa a huggera cez Košice ! 💪

h2
9. feb 2024

Keď počkáme pár mesiacov, kým bude tanyag vyzerať, ako na fotke, čo som dala ja, ako som jej vyveštila, tak to vyhrám! Do Košíc mám síce ďaleko, ale ak budú obaja dotyční bežať nahí cez mesto, tak to si nenechám ujsť. 😃

tanyag
9. feb 2024

@karolinakr Ale nooo...až taký extrém? 😉

marseillefan
9. feb 2024

vopred upozorňujem, že v Košiciach sú mrazivé teploty... vždy keď vybehnem nahý von

karolinakr
9. feb 2024

@demodun že Mäso

sticker