Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@marseillefan ved to. Pri takýchto teplotách nebude co obzerať
@karolinakr 🤣🤣🤣 telefón prepísal
@marseillefan prepáč preklep 🤣🤣
@hugger musiš dat pozor, aby si vas nepomýlili s Pročkom
@grof_monte_christo kdekoľvek. Vzdialenost vsak predĺži realizáciu
vybrany suťažiaci Marso alias Mäso
@demodun to je taký preklep ako keď muž chcel po 30 rokoch manželstva povedať žene "miláčik, podáš mi soľničku?" a pomýlil sa a povedal: "ty pizda stará, zničila si mi život!!"
@marseillefan 🤣🤣🤣🤣
No čo ti poviem, nicis nám ilúzie
@karolinakr Tú opachu ja nešoférujem, na tom sa len vozím, ako spolujazdec. Už aj to je odo mňa nadľudský výkon. 😳
vážení spolukomentátori, naskakujem ku vám na rozbehnutý vlak 😀 aká pekná diskusia konečne. autor nože aj mne priraď nejaký portrét, som zvedavá, či sa trafíš 😀 a možno sa ukážem aj ja konečne ! 🙂
@banderaska29 nemam obraz o každom, mal by to navrhnúť niekto kto ta trochu pozna 😌
@h2 co to mate za znacku. Mne to furt neda pokoja 😃
@pralinka25 Yamaha Xmax, ale viac neviem. 🙈
@hugger tak pod, popíšeme si, nech ma trošku spoznáš. ako sa máš ? 😀 😀
@h2 ja motorkam nerozumiem ja na to kukam len podla dizajnu. Aj auto mam vysnivane len podla dizajnu 😀 co tam po technickych parametroch 🤣 na to mam chlapa
Pár hodín tu nie som a zrazu pribudne 5 strán diskusie :D
@minka201 ja som zrazu zbadala 8 nových strán
@pralinka25 na takýto skúter ti stačí aj vodičák ak. B. Nemusíš si robiť ďalšiu skupinu
@pralinka25 Ja detto. 😃
@banderaska29 som v strese . Sedím u lekara a v praci mi horí. Ty? Cim sa živíš a co mas rada voľnom case?
@demodun no to ja chcem rychlu motorku a nahovaram na to muza len teda .... deti no.

@h2 na motorke to maš za pár chvíĺ, ked na to dupneš 😅