Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@karolinakr ale figu. Vekovy limit nema so súťažou nic, sutaz bezi, dufam ze sa zapojis ☺️
@karolinakr nemyslím, tam išlo o niečo viac, niečo iné 😉
@demodun ty si dala ake krasne babo, ja som myslela, že tvoje a to stiahnute..s tym si naznačila že ideš spať
@hugger a čo som vyhrala?
@karolinakr nie, ja som sa zapojila do súťaže 😁😁
Moje dieťa má už 4 roky
@karolinakr no mohlo ti kúpiť aspoň tú kávu z automatu, na stanici. Keď sa ťa tak bojí 😁😁
@karolinakr este nic, musis sa zapojiť a ak porota rozhodne ze si vyhrala tak si mozes vybrat cenu
@demodun 🤣 ano, ano ako socky budeme postavat pri automate, nahodou pojde viestta okolo a ohovori nas na celom koníku 😂😂
@karolinakr obed a kava je platna cena. Chvilu moze trvať kym sa to zrealizuje ale rozhodne nemam v plane sa z toho vyvliect
@tanyag udeľujem výnimku, zúčastniť sa mozes, ci vyhráš rozhodne porota a s cenou by musel súhlasiť @marseillefan
@karolinakr 🤣🤣🤣
@hugger ja som úplne mimo... o čo tu ide? tipujem, že budem musí nahý prebehnúť košicami alebo podobná blbosť..
@karolinakr
@tanyag
Este mame dilemu aka bude cena ak vyhrám ja🥹
Noo ja si myslím, že @karolinakr by mala vyhrať, ako pozerám, tak pozerám, tá Nastenka z Mrázika je momentálne TOP 😁
@marseillefan taky návrh tu zatial nebol ale ked ponukas … dievcata by sa urcite pobavili 😁
@demodun 😂😂 rovno ich da zavrieť do cvokhausu
@hugger A ten obed a káva len v KE? 😃
@demodun Mäso? no super, dúfam, že sa to neuchytí
@karolinakr tak este tu Nastenku postni nech je to platný pokus
Keď počkáme pár mesiacov, kým bude tanyag vyzerať, ako na fotke, čo som dala ja, ako som jej vyveštila, tak to vyhrám! Do Košíc mám síce ďaleko, ale ak budú obaja dotyční bežať nahí cez mesto, tak to si nenechám ujsť. 😃
@karolinakr Ale nooo...až taký extrém? 😉
vopred upozorňujem, že v Košiciach sú mrazivé teploty... vždy keď vybehnem nahý von
@demodun že Mäso

@hugger dobre že si to zmazal, buď radšej za toho slušáka 😉