icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

fido69
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. máj 2024

@fido69 skoda

tundra
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
8. máj 2024

mne sa viac mužov priznalo, že malo jednorazovku s chlapom, dalej som to nerozmazávala načo,ale bola som prekvapena, aspon desiati minimlne

pralinka25
8. máj 2024

@karolinakr fakt ja nepoznam nikoho. teda mam par homosexualov kamosov ale to je ine. myslim taki co su hetero ze by mali jednorazovku to sa mi nikto nepriznal.
inak aj kopec bab ma kadejake skusenosti. mna toto nelakalo ani v puberte skusat. a to som mala par super kamosiek. spavali sme v jednej posteli ale nikdy k nicomu nedoslo.

tundra
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
8. máj 2024

@pralinka25 ja som bútľavá vrba, mne aj v potravinach nejaka dôchodkyna, ktoru som v živote nevidela, porozprava cely životopis aj s fotkami vnučat, sa jej podakujem a idem domov 😀

fido69
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
8. máj 2024

@fido69 no dovol

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
tundra
Autor odpoveď zmazal
fido69
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. máj 2024

@karolinakr no jo aj ja mam tento udel ze sa mi ludia vykecavaju. ale asi nemam v okoli takych co to skusali, lebo som s viacerymi mala celkom dost otvorene debaty.

subartic
8. máj 2024

@hugger ako vcelku si ma vystihol: -), len mam kratšie vlasy a svetlejšiu pleť. A mám rada studenú vodu , sprchujem sa v nej , ale takto ďaleko som sa ešte neodvážila , možno raz určite . A mám rada chlad a zimu , preto ten názov.

pralinka25
8. máj 2024

@fido69 to verim. ja som tak travila stanovacky v chlapcenskom stane (vo vsetkej pocestnosti ziadne grupaky sa nekonali)

tundra
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. máj 2024

@tundra pockaj aky? 😀

tundra
Autor odpoveď zmazal
tundra
Autor odpoveď zmazal
subartic
8. máj 2024

@karolinakr ja keď som začala behať , bolo to viac na smiech . Ako slonica bežiaca k napájadlu . Dnes je to 100 a jedna.

pralinka25
8. máj 2024

@subartic zivo som si to predstavila 😀

subartic
8. máj 2024

@pralinka25 odvtedy -25 kg a príprava na polmaratón . Chcela by som ho zabehnúť v auguste.

hugger
autor
8. máj 2024

@subartic ak zvladas studenu sprchu 60 sekund tak zvladnes vojst do prirodnej vody. Hociktory otuzilec ti povie ze studena sprcha je narocnejsia

subartic
8. máj 2024

@hugger zvládnem aj dlhšie, ale toto si myslím že by bolo nad moje sily aj s ľadom .

pralinka25
8. máj 2024

@subartic drzim palce

karolinakr
8. máj 2024

@subartic hm..toto je veľmi inšpirujúce..a koľko km si chodila behať na začiatku a ako si prekonala únavu? lebo vôľa by bola z mojej strany veľmi veľká len mám pocit, že sa pred behom ešte rozpadnem

karolinakr
8. máj 2024

@subartic ja som kedysi športovala denne veľa rokov, a som rozčarovana, že už na to nemam energiu..neviem, kde robím chybu

karolinakr
8. máj 2024

@hugger hugger, ty si začal športovat po 35, ako si na to išiel, pomaly či zhurta a koľko si behal denne, aj posilka? a čo si robil, že si sa nerozpadol 😀

pralinka25
8. máj 2024

@karolinakr no ja som necvicila nikdy dokonca ani na telesnej. proste sport bol moj uhlavny nepriatel. ja som bola unavena uz len z predstavy akehokolvek sportu. zacala som prvy krat v 41 rokoch po tretom porode. pre moje telo totalny sok. nulova energia, nulova vydrz, nulove schopnosti. a nulove endorfiny. aj po roku a pol ma to stale nebavi ale za rok a pol som vynechala len 4 dni. inak cvicim denne. dokonca aj ked som chora. neozpadam sa ale na zaciatku som myslela ze urcite umriem.

karolinakr
8. máj 2024

@pralinka25 😅 a koľko minút?