Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@karolinakr ale zas zalezi preco cvicis. ja som nepotrebovala schudnut. skor spevnit a aby som bola viac vo forme.
@karolinakr ja som začala 500 m , aj tak som z toho bola vyčerpaná na začiatku k smrti 🙂. Začala som behať počas môjho zlého obdobia aby som to nejako v zdraví prežila.
@fido69 😅
@fido69 forrest je moj najoblubenejsi film. jediny kory som schopna a ochotna vidiet viac ako raz.
ale behat neviem. uz som to kdesi pisala. mna keby nahanal zlodej alebo uchyl mam len dve moznosti bud sa usmeje k smrti pri pohlade na moj beh alebo sa mu mozem rovno hodit okolo krku nech si robi co chce lebo aj tak nemam sancu.
@pralinka25 cviky podla čoho vieš, aké máš cvičiť?
@pralinka25 pridávam sa do klubu.
Ani ja veľmi nebeham. Radšej chodím, to prejdem kilometre 😁
@demodun no ja nebeham vobec. ja to fakt neviem 😀
@karolinakr na nete som si nasla nieco ako mas chrisa. a snazim sa aj si vzdy vypocut ako ktory cvik spravne cvicit. cvicim najma s vlastnou vahou.
@pralinka25 ale keby ťa naháňal medved, trielila by si ako myšička 😀
@karolinakr no myšička versus medveď nie je zrovna dobré prirovnanie 🙃
@fido69 na gumpovi som bola este ako decko v amfiku. a odvtedy ho priebezne pozeram
neuveritelne dobre vsetky tie udalosti pospajali.
@karolinakr nastastie ziaden medved nema prilezitost. ja do lesa nechodim a tu dole zatial ziaden medved.
No dievčatá a chlapci po Tom utorku uvažujem, že na stretko neprídem. Je to ďaleko a čo keď budem vo vlaku a zavolajú mi aby som si prišla po Drobca. 🥴
@demodun ale to sa moze stat vzdy aj nikdy. tazko predvidat. cokolvek sa moze stat. my sme mali decka na tabore v tatrach. a volali ze trea prist pre deti hned lebo maju vsetci brutalnu crevnu virozu.
druhy rok zas bola obrovksa prietrz. boli v slovenskom raji v stanoch a prisla normalne zaplava bolo treba prist v noci pre deti.
a minuly rok sme poslali obe deti do tabora a my sme sli s tretim na dovolenku do turecka 😀
a vy nemate založny plan, že mama, otec, sestra, brat, mužovi rodičia alebo prinajhoršom jeho surodenci? lebo u nas babka s dedom vždy flexibilni, dokonca sestra vedela dať kamoške dieta, hocikedy, sestry ani nehovorim, ja by som mala vždy zaujem, aj svokrovci..že vy to tak píšete, akoby ste nemali žiadnych pribuznych.. a muž tiež nema čas?
@karolinakr no my napriklad nemame zalozny plan. ja tak nejak verim ze sa vzdy vsetko nejak vyriesi.
@pralinka25 no ale čo ti rodičia, tvoji surodenci a svokrovci? nenajde sa jeden jediny kto by vam pomohol či ste so všetkymi na nože? lebo nie, že sa mi to nechce veriť, ale to nechapem
@karolinakr vsak som to pisala uz tisic krat vsade mozne. nemam surodencov. a muz ma surodenca v zahranici. nie sme na noze s nikym ale bohuzial zdravotny stav babiek a dedka je nespolahlivy. maju svoj vek a .... je to zlozite. pomozu ked mozu ale na to sa neda spoliehat.
@karolinakr vieš ono muž teoreticky má byť doma, ale čo ak sa mu pokazí auto, zrazí zase srnu, ostane v kolóne, x možnosti
Teraz je to v škôlkach tak, že môžeš dať 2-3ludi na zoznam a tým dieťa dajú. Kto nie je na zozname má smolu, nedajú dieťa len tak hocikomu. Kvôli bezpečnosti.
Tak v stave núdze, mi ho má kto vybrať. Ešte uvidím. A kto vlastne príde? Všetci sú ticho 🤨

no ja som zacala zhurta. rok som cvicila hodinu a pol kazdy den. teraz ked chodim do prace 45 min.