icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

pralinka25
8. máj 2024

no ja som zacala zhurta. rok som cvicila hodinu a pol kazdy den. teraz ked chodim do prace 45 min.

tundra
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. máj 2024

@karolinakr ale zas zalezi preco cvicis. ja som nepotrebovala schudnut. skor spevnit a aby som bola viac vo forme.

subartic
8. máj 2024

@karolinakr ja som začala 500 m , aj tak som z toho bola vyčerpaná na začiatku k smrti 🙂. Začala som behať počas môjho zlého obdobia aby som to nejako v zdraví prežila.

hugger
autor
8. máj 2024

@subartic je to lahsie nez si myslis, pytaj sa ludi ktorym doverujes

hugger
autor
Autor odpoveď zmazal
fido69
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
8. máj 2024

@fido69 😅

pralinka25
8. máj 2024

@fido69 forrest je moj najoblubenejsi film. jediny kory som schopna a ochotna vidiet viac ako raz.
ale behat neviem. uz som to kdesi pisala. mna keby nahanal zlodej alebo uchyl mam len dve moznosti bud sa usmeje k smrti pri pohlade na moj beh alebo sa mu mozem rovno hodit okolo krku nech si robi co chce lebo aj tak nemam sancu.

karolinakr
8. máj 2024

@pralinka25 cviky podla čoho vieš, aké máš cvičiť?

demodun
8. máj 2024

@pralinka25 pridávam sa do klubu.
Ani ja veľmi nebeham. Radšej chodím, to prejdem kilometre 😁

pralinka25
8. máj 2024

@demodun no ja nebeham vobec. ja to fakt neviem 😀

pralinka25
8. máj 2024

@karolinakr na nete som si nasla nieco ako mas chrisa. a snazim sa aj si vzdy vypocut ako ktory cvik spravne cvicit. cvicim najma s vlastnou vahou.

karolinakr
8. máj 2024

@pralinka25 ale keby ťa naháňal medved, trielila by si ako myšička 😀

demodun
8. máj 2024

@karolinakr no myšička versus medveď nie je zrovna dobré prirovnanie 🙃

fido69
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. máj 2024

@fido69 na gumpovi som bola este ako decko v amfiku. a odvtedy ho priebezne pozeram
neuveritelne dobre vsetky tie udalosti pospajali.

pralinka25
8. máj 2024

@karolinakr nastastie ziaden medved nema prilezitost. ja do lesa nechodim a tu dole zatial ziaden medved.

demodun
8. máj 2024

No dievčatá a chlapci po Tom utorku uvažujem, že na stretko neprídem. Je to ďaleko a čo keď budem vo vlaku a zavolajú mi aby som si prišla po Drobca. 🥴

pralinka25
8. máj 2024

@demodun ale to sa moze stat vzdy aj nikdy. tazko predvidat. cokolvek sa moze stat. my sme mali decka na tabore v tatrach. a volali ze trea prist pre deti hned lebo maju vsetci brutalnu crevnu virozu.
druhy rok zas bola obrovksa prietrz. boli v slovenskom raji v stanoch a prisla normalne zaplava bolo treba prist v noci pre deti.
a minuly rok sme poslali obe deti do tabora a my sme sli s tretim na dovolenku do turecka 😀

karolinakr
8. máj 2024

a vy nemate založny plan, že mama, otec, sestra, brat, mužovi rodičia alebo prinajhoršom jeho surodenci? lebo u nas babka s dedom vždy flexibilni, dokonca sestra vedela dať kamoške dieta, hocikedy, sestry ani nehovorim, ja by som mala vždy zaujem, aj svokrovci..že vy to tak píšete, akoby ste nemali žiadnych pribuznych.. a muž tiež nema čas?

pralinka25
8. máj 2024

@karolinakr no my napriklad nemame zalozny plan. ja tak nejak verim ze sa vzdy vsetko nejak vyriesi.

karolinakr
8. máj 2024

@pralinka25 no ale čo ti rodičia, tvoji surodenci a svokrovci? nenajde sa jeden jediny kto by vam pomohol či ste so všetkymi na nože? lebo nie, že sa mi to nechce veriť, ale to nechapem

tundra
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. máj 2024

@karolinakr vsak som to pisala uz tisic krat vsade mozne. nemam surodencov. a muz ma surodenca v zahranici. nie sme na noze s nikym ale bohuzial zdravotny stav babiek a dedka je nespolahlivy. maju svoj vek a .... je to zlozite. pomozu ked mozu ale na to sa neda spoliehat.

demodun
8. máj 2024

@karolinakr vieš ono muž teoreticky má byť doma, ale čo ak sa mu pokazí auto, zrazí zase srnu, ostane v kolóne, x možnosti
Teraz je to v škôlkach tak, že môžeš dať 2-3ludi na zoznam a tým dieťa dajú. Kto nie je na zozname má smolu, nedajú dieťa len tak hocikomu. Kvôli bezpečnosti.
Tak v stave núdze, mi ho má kto vybrať. Ešte uvidím. A kto vlastne príde? Všetci sú ticho 🤨

h2
8. máj 2024

@demodun Takže už aj ty váhaš? Tak ja neviem, asi sa rozhodnem až v ten piatok. Ale mám pocit, že zo stretka nič nebude. Aspoň tentokrát. 🤷🏻‍♀️

demodun
8. máj 2024

@h2 ak prídeš Ty, Pralinka aj Kari, prídem na 2000% 😁😁

h2
8. máj 2024

@demodun Kari nepríde.

tundra
Autor odpoveď zmazal