Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@fido69 skoda
mne sa viac mužov priznalo, že malo jednorazovku s chlapom, dalej som to nerozmazávala načo,ale bola som prekvapena, aspon desiati minimlne
@karolinakr fakt ja nepoznam nikoho. teda mam par homosexualov kamosov ale to je ine. myslim taki co su hetero ze by mali jednorazovku to sa mi nikto nepriznal.
inak aj kopec bab ma kadejake skusenosti. mna toto nelakalo ani v puberte skusat. a to som mala par super kamosiek. spavali sme v jednej posteli ale nikdy k nicomu nedoslo.
@pralinka25 ja som bútľavá vrba, mne aj v potravinach nejaka dôchodkyna, ktoru som v živote nevidela, porozprava cely životopis aj s fotkami vnučat, sa jej podakujem a idem domov 😀
@fido69 no dovol
@karolinakr no jo aj ja mam tento udel ze sa mi ludia vykecavaju. ale asi nemam v okoli takych co to skusali, lebo som s viacerymi mala celkom dost otvorene debaty.
@fido69 to verim. ja som tak travila stanovacky v chlapcenskom stane (vo vsetkej pocestnosti ziadne grupaky sa nekonali)
@tundra pockaj aky? 😀
@karolinakr ja keď som začala behať , bolo to viac na smiech . Ako slonica bežiaca k napájadlu . Dnes je to 100 a jedna.
@subartic zivo som si to predstavila 😀
@pralinka25 odvtedy -25 kg a príprava na polmaratón . Chcela by som ho zabehnúť v auguste.
@subartic drzim palce
@subartic hm..toto je veľmi inšpirujúce..a koľko km si chodila behať na začiatku a ako si prekonala únavu? lebo vôľa by bola z mojej strany veľmi veľká len mám pocit, že sa pred behom ešte rozpadnem
@subartic ja som kedysi športovala denne veľa rokov, a som rozčarovana, že už na to nemam energiu..neviem, kde robím chybu
@hugger hugger, ty si začal športovat po 35, ako si na to išiel, pomaly či zhurta a koľko si behal denne, aj posilka? a čo si robil, že si sa nerozpadol 😀
@karolinakr no ja som necvicila nikdy dokonca ani na telesnej. proste sport bol moj uhlavny nepriatel. ja som bola unavena uz len z predstavy akehokolvek sportu. zacala som prvy krat v 41 rokoch po tretom porode. pre moje telo totalny sok. nulova energia, nulova vydrz, nulove schopnosti. a nulove endorfiny. aj po roku a pol ma to stale nebavi ale za rok a pol som vynechala len 4 dni. inak cvicim denne. dokonca aj ked som chora. neozpadam sa ale na zaciatku som myslela ze urcite umriem.
@pralinka25 😅 a koľko minút?