Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@tundra tak my sice rodinu mame aj su vsetci fajn ale bohuzial s vyzdvihovanim deti je z urcitych padnych dovodov problem a to iste choroby deti.
ludia prave som si otvorila palicky. umieranie sa nekona. zda sa ze to prezijem 😀 sice ma boli cela huba ale ide to
@h2 na tri bosorky by sme mozno aj huga zlomili
@pralinka25 Hugo je príliš ďaleko.
@h2 pre taku skvelu spolocnost nie je nic daleko. posleme po neho metlu
@pralinka25 Fíha, tak tomu sa hovorí "o päť minút dvanásť". 🤣 Dobrú chuť.
@demodun - uháňala - stačí povedať, nepridem, so mnou neratajte -vybavené, tak ludia chceli vedieť počet, lebo aj podla toho sa rozhodovali, a ked sa niekto trepe z čadce, tak nebudem ho lanariť, ked viem, že nikto nepride..stačilo byt uprimny na začiatku a same by sa to utriaslo
tak s detmi darmo budes planovat. fakt je to take ad hoc podla moznosti. najlepsie bude v piatok doobeda si napisat ci sa ide ci nie.
@pralinka25 OK, tak v piatok si napíšeme.
ja som chcela iba pomôcť, a nie byť terčom kritiky..ked to ludom vadi, nech si to organizuje banderaska29, ta sa ozvala raz a po 2 tyždnoch ešte raz a sama nevie či príde 😀
akoze predbezne ak pojdete pridem pokial nevyhlasia nudzovy stav kvoli priletu mimozemstanov, vybuchu sopky v dolnej krupej alebo tsunami na dunaji.
@karolinakr No ona prísť chce, ale myslela si, že to bude v BA. A do TT stíha prísť najskôr na 16:00. Úprimne, mne by BA tiež vyhovovala viac. Ale nemám problém ani s Trnavou.
@karolinakr ale v poho ved my sa nestazujeme ze si pomahala my sa stazujeme ze neprides 😉
@pralinka25 V Dolnej Krupej mám tiež "príbuzenstvo".
@h2 tak bacha na sopku 😀
@pralinka25 Presne tak! Kari, čakáme ťa v Trnave na stanici. Štartuj metlu. 😉
@karolinakr ale veď sa zas nepaprč 😄
Ja sa teším, že si sa toho ujala. Nedalo sa, musela som si rypnúť, prepáč.
Ty si taký vďačný objekt. Pekne sa jeduješ 😁😁
A teda očakáva sa, že prídeme v top forme 😧😧
No teda štartujem zajtra pílu a posekam porast na nohách, aj pazúry zastrihnem.
Aj tie 3 zuby si vydrhnem 😄😄
@pralinka25 😂😂😂 že tsunami
@pralinka25
@demodun Nebojte, odkedy som sa odsťahovala z BA, tsunami na Dunaji už nehrozí.
tak jeden nikdy nevie. pandemia vojna bomby to kludne moze byt cokolvek aj sopka v krupej, splaseny diosaurus na namesti v trnave tsunami aj invázia ufonov alebo kobyliek.
@pralinka25 no z prvého výkladu si vyberám cukrovinky Čierny princ 😄😋
@tundra co kde aky most? Golden Gate Bridge nad trnavkou?

@demodun @h2 ako som pisala som nestretavkovy typ ale ak pridete premozem sa a pojdem.