Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@pralinka25 no veď aj my čakáme, kedy malý podrastie. A tieto skútre dávajú 90/h v pohode 😉
@demodun So mnou nechce ísť 😁
@grof_monte_christo ach jaj, ten je prieberčivy. Ani so mnou, môj príspevok ani nekomentoval 🤣🤣 No čo už, asi sa do tých Košíc nedostaneme 😢
@demodun
@grof_monte_christo
Ja vás pozvem 😁 urobíme párty bosoriek a potom na metlách budeme lietať a hľadať Huga a Marsa 🤣
@tanyag blue sabath. (Kedze black sabath tu uz bol 😃)
@pralinka25 Tu sa plánuje stretnutie bosoriek a nás dve nepozvali?!?!?!
@hugger pracujem v médiách a v rámci managementu riadim menší tím ľudí 🙂 obyčajné dievča, mama dvoch krasnych detí, občas si tu obrúsim jazyk v diskusiach 😀 , mojim najväčším tŕňom v päte sú diskusie, v ktorých sa ludia navzájom súdia, občas som detektívna a odhaľujúca fake diskusie (návod ako na to mám odkukaný od dievčat tu na mk za čo im patrí veľká vďaka ♥ 😀 )
mrzí ma, že si u lekára, snáď nič vážne 🙂
Baby neurazajte sa mne hori robota a ja organizujem sutaz. Nestiham.
@h2
@pralinka25
Všetky bosorky sú pozvané, čím viac, tým lepšie 😉
@hugger to ako porotca si si mal skôr rozmysliet
Pozri na Steinhübela, ako si zorganizoval pracu, ked bol porotca Miss.
Ja sa ospravedlňujem, že som neprispela do súťaže, dnes mať tiež iné starosti 🤷
Prispevky uzavrete, zucastnili sa @macatt, @karolinakr, @hugger, @minka201, @h2 a
Porotcovia su @pralinka25 @tanyag @grof_monte_christo @ondro1122 @tanyag
@marseillefan @akje @panda21, zabudol som niekoho?
Kazdy porotca udeli 1 bod, aby sme odmenili to ze sa bavime na ucet @tanyag tak ona ma 3 body
Kto dostane najviac bodov do 17:00 vyhrava
@grof_monte_christo aj ty máš odpustené, prajem veľa síl a energie a dúfam že nič vážne. 😊
@demodun Vďaka ♥️
ja dávam hlas Drew Barrymore... jednak sa podobá na ukrajinskú šalátovú umelkyňu a jednak mi tá herečka niekedy riadne lezie na nervy, čiže za mňa jasná voľba - najväčšia podobnosť s Táňou.

@karolinakr Halo ceny nerozdeluj, este si nevyhrala, este je 25 min na sutazne prispevky, a potom porota musi rozhodnut