icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

hugger
autor
Autor odpoveď zmazal
tanyag
9. feb 2024

@h2 jaaaj áno 🤣

tanyag
9. feb 2024

@marseillefan 🙄 ja ti neleziem na nervy, ty ma máš rád 😉

demodun
9. feb 2024

@tanyag on je vždy taký "milý a príjemný" 🤣

hugger
autor
9. feb 2024

@tanyag máš pamäť ako Dory. Pozor! Vytvára sa ďalší mentálny obraz 😊

tanyag
9. feb 2024

@hugger ale ja mám takú pamäť 🤣🤣🤣

marseillefan
9. feb 2024

@tanyag aj slaninu mám rád a tá sviňa mi upcháva cievy a čoskoro mi spôsobí infarkt... s tebou je to podobné, len slaninu mám samozrejme radšej 😂

h2
9. feb 2024
minka201
9. feb 2024

@marseillefan Ooo, vďaka za hlas 😁. Ale keď si predstavím výhru, tak asi radšej nechcem vyhrať 😅. A trepať sa kvôli nej do Košíc.

marseillefan
9. feb 2024

@minka201 no hlavne keď si predstavíš, že môj hlas ti bude stačiť len na tretie miesto 😂

minka201
9. feb 2024

@marseillefan Ja som inak veľmi súťaživý človek, ale tu mi ozaj bude to 3. miesto stačiť 😆

tanyag
9. feb 2024

@h2 ty ma musíš poznať 😁

sticker
marseillefan
9. feb 2024

@minka201 neviem, či si videla tie ceny.. ale tretie miesto teda rozhodne nie je žiadna výhra 🙂

demodun
9. feb 2024

@marseillefan 🤣🤣🤣

marseillefan
9. feb 2024

Inak ženy, musím povedať, že ste strašne málo kreatívne, hlavne teda tie, čo ste veľkými "fanúšičkami" môjho životného štýlu (vy viete ktoré). Ja byť na vašom mieste, tak také fantastické ceny vymyslím do súťaže, napríklad:
- pohlavná choroba od marsa podľa vlastného výberu
- večer strávený s gigolom marsom pre neuspokojenú mamičku s nedostatkom sexu v manželstve
- výlet pre manžela s marsom do Viedenskej opery
a podobne... fakt som sklamaný z vás.... ak ste také "kreatívne" aj v posteli, tak ľutujem vašich partnerov.

grof_monte_christo
9. feb 2024

@minka201 Tiež hlasujem za tvoj príspevok 🙂

minka201
9. feb 2024

@marseillefan Oči moje 👀. Teraz som si ešte raz pozerala tie ceny. Ja som to pochopila tak, že víťaz získa všetko 😀
Nuž a k tvojim návrhom na nové ceny sa radšej nebudem vyjadrovať... Ešte stále si namrzený? 😀

minka201
9. feb 2024

@grof_monte_christo Vďaka 😍

tanyag
9. feb 2024

@marseillefan Cenu si vyberá víťaz 😁 bol tu len návrh od Karolínky, nikto iný návrh na ceny nedal 😉 možno sa víťaz inšpiruje tvojími návrhmi 😉

tanyag
9. feb 2024

Tak, aby to bolo férove a keďže Hugo a Karolínka moju fotku videli 😉 tak ja dávam svoj hlas a svoje 3 body @minka201 😊😊😊

karolinakr
9. feb 2024

@tanyag 👎

karolinakr
9. feb 2024

ale ano bude čosi na tom, kto uhadol bez vizie, nech si berie vyhru a to 1.cena noc s @hugger -om

karolinakr
9. feb 2024

este by som brala s viesttou pri kávomate

demodun
9. feb 2024

@marseillefan no ti ďakujem za také ceny. Normálne som rada že som nezískala žiaden hlas. 🤣🤣
A som zvedavá akú špecialitku ponuknes Hugovi.
A do 3 s tvojou ženou nás nepozveš?
A pssst nehovor to Hugovi ale my máme zálusk na neho. Sám si povedal že necvicis, nejak sa o seba nestaras... No keď už, nech to stojí za to. 😉

demodun
9. feb 2024

@karolinakr no len aby Viesta nerobila vtedy garde 🤔😁

minka201
9. feb 2024

@tanyag Fíha, tak nakoniec to asi ozaj vyhrám 🤣

tanyag
9. feb 2024

@minka201 Nooo aj podľa mňa to tak vyzerá 😉

minka201
9. feb 2024

@tanyag Nemôže byť hlavná cena stráženie detí na týždeň? 😀😀

panda21
9. feb 2024

@karolinakr má môj hlas 😅

hugger
autor
9. feb 2024

@karolinakr moje noci nie sú na predaj, gigolo budem najskôr až v ďalšom živote 😊