icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

marseillefan
9. feb 2024

@demodun nie, trojku neuznávam. Je to odveci, lebo by som sa nevedel plnohodnotne venovať dvom ženám naraz. Jeden nástroj na 6 dierok je príliš málo... Už mi nikto trojku prosím neponúkajte.
A že necvičím je výhoda, lebo muží, čo berú steroidy majú hádaj v akej sfére problém... presne tak...
Inak som síce škaredý, ale odkedy mám krízu stredného veku, tak sa o seba aj celkom starám. A moja najväčšia prednosť je moja charizma... a tiež skromnosť, na to nemôžeme zabudnúť.

hugger
autor
9. feb 2024

@marseillefan
👍za postoj k trojke

macatt
9. feb 2024

@hugger
@marseillefan
Ach, ja by som vás dvoch naozaj veľmi rada videla🙏🏼
Škoda, že nevyhrám, inak by som chcela foto bez cenzúry 😍
Dievčatá, myslím, že je vám jasné čo bude 1. a 2. cena🤗 plavková foto našich dvoch gentlemanov🧐

h2
9. feb 2024

@marseillefan My sme kreatívne až až, neboj sa. Len náš život sa netočí okolo tvojho vtáka. 😉

tanyag
9. feb 2024

@minka201 myslíš Huga a Marsa? 🤣

demodun
9. feb 2024

@marseillefan 🤣🤣🤣 chúďa moje, ja som ti nič nenukala. Napísala som že nemám záujem. O kulturistoch a pod tiež nebola reč. Môj chlap veľmi necvičí a svaly má slušné. A aj keď tehličky na bruchu už nie sa, stále vyzerá k svetu. 😉
Ale áno v niečom s tebou súhlasím, tvoja skromnosť je legendárna 😁😘
Hneváš sa? Mám ísť do kúta?
Len nepovedz že na kolená 🤣🤣🤣

minka201
9. feb 2024

@tanyag Môže byť. Môžu ich zobrať aj na výlety, teda okrem Viedne 😅

marseillefan
9. feb 2024

@h2 ty sa prosím ťa nezapájaj do debaty so mnou, o tvoje názory nestojím

marseillefan
9. feb 2024

@demodun najprv trojka, teraz na kolená... ďalšia chce plavkové fotky..
ženy, my s hugom sme ľudia, nie sexuálne objekty na uspokojenie vašich perverzných fantázií, fuj...

macatt
9. feb 2024

@marseillefan ty naše malé, chrumkavé mňam 🤣

marseillefan
9. feb 2024

@macatt už viem ako sa cítia ženy, keď na nich muži pískajú na ulici a pokrikujú po nich rôzne sexuálne narážky 😢

h2
9. feb 2024

@marseillefan 😀 Myslela som, že v príspevku o 13:28 narážaš okrem iného aj na mňa. A prepáč, ale ak máš čokoľvek proti mojím príspevkom, stačí ich ignorovať. 😉 Ja som tiež nestála o tvoje názory na mňa a aj tak ti nič nebránilo mi ich napísať. A to spôsobom, ktorý tu šokoval viaceré prispievateľky.

marseillefan
9. feb 2024

@h2 ja nebudem ignorovať tvoje príspevky, práve naopak, budem na ne veľmi rázne reagovať... je v tvojom záujme, aby si o mňa ani myšlienkami v žiadnej diskusii nezavadila...
a aj keď si sa v danom príspevku našla, nenarážal som v ňom na teba, nestojíš mi za to, aby som na teba čo i len pomyslel.

h2
9. feb 2024

@marseillefan Fíha, vyhrážky, no pekne. 😂

marseillefan
9. feb 2024

@h2 dnes budem mať posledné slovo ja, nie ty 😂

macatt
9. feb 2024

@h2 ale veď narážal a nakoniec chce vyjsť ako svätý.😀trošku sa nám to tu vyfarbuje..

marseillefan
9. feb 2024

@macatt na modrom koníku sa mi najviac páči, že vždy všetky diskutérky vedia lepšie ako som niečo myslel, než to viem ja sám... 😂

h2
9. feb 2024

@marseillefan Nech sa ti páči. Teraz mi ešte rýchlo niečo hnusné napíš a ja ti sľubujem, že ti na to neodpíšem. Nech máš to posledné slovo. 😀

h2
9. feb 2024

@macatt Už sa vyfarbil, v tej Ondrovej dlhej diskusii.

hugger
autor
9. feb 2024

@marseillefan @h2

Nehádajte sa lebo vás rozsadím

macatt
9. feb 2024

@marseillefan prezentuješ sa sám a nielen v tejto diskusii a teraz budeš robiť dotknutého?!
Dúfam, že len sranduješ kámo.. lebo inak smer vieš😅

h2
9. feb 2024

@hugger Neviem, či si si nevšimol, ale ja sa nehádam.

demodun
9. feb 2024

@marseillefan 🤣🤣🤣🤣
Joj že sexuálny objekt...
Prepáč, sám si žiadal kreativitu. A teraz si urazený. Bola to len sranda , ale ak ťa to uráža, tak končím.
Alebo ťa podráždilo, že o teba nemajú záujem ženy 40+? Už zas rypem, prepáč. 🙏🙏🙏
Ale ak ťa to poteší, minule nás usmernil ten Rosenberg či ako sa to volá. Že ženy 30+ už len do cukrárne. Takže my 40+ už ideme nacvičovať skok do truhly 🤣🤣😉

marseillefan
9. feb 2024

@macatt nie som dotknutý,nerozumiem, prečo si to myslíš... len jednoducho odmietam komuniovať s jednou harpiou, to je všetko... veď aj vy ženy neraz blokujete chlapov, čo vás obťažujú, tak prečo by sme nemohli aj my muži?

demodun
9. feb 2024

@h2 tu Ondrovu diskusiu som nečítala, ešte existuje alebo už zmazana?

marseillefan
9. feb 2024

@demodun počkaj, to kvôli tomu príspevku o pískaní na ulici si niekto myslí, že som sa urazil? to seriózne? veď som si robil srandu a parodoval ženy... som prekvapený, že sa nájde niekto, kto to zobral vážne.

tanyag
9. feb 2024

@demodun existuje

hugger
autor
9. feb 2024

@banderaska29

mas na vyber z dvoch 😊

macatt
9. feb 2024

@marseillefan tak ty si tiež zopár x prestrelil a každý to zobral s nadhľadom( seba vôbec nemyslím).. a nikto sa ti ..nevyhrážal,,
stačí človeka ignorovať a hotovo a prcholiť sa ako kohút na smetisku na MK a v tejto našej peknej diskusii o ničom bolo zbytočné.. preto si to myslím..