Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@grof_monte_christo ooo, to si mi nemala ukazat, teraz sa jej budem bát prihovoriť a odteraz ju štandardne budem volať pani pralinka
@karolinakr Ty tu daj huggera, v inej diskusii si ho fotkou uplne vystihla.
@grof_monte_christo a môžem? 🤣
@karolinakr Nech je sranda 😇
Ja si ani nicky nepamätám, nie ešte aby som si predstavovala kto sedí na druhej strane 😁
Nadtym som sa nikdy nezamyslala ale presne, co tu uz niekto napisal ze ked vidim reakciu nejakeho nicku tak viem ze toto bude podobny nazor ako mam ja, alebo ze jezisi kriste tato co zas tresne alebo vrta😄 ale to len zopar, vacsinu si nepamatam
@hugger super téma. Chcela som napísať, že skús aj Slovakboy ale jemu ten Jánošík sedí 😁
@karolinakr môžeš 😆
Ano hlasim sa ! 🤞 @slovakboy Janošik ti sedí, ale daj nejaky piktogram o sebe
@karolinakr Ináč, ak píšeš o tom, na ktorú herečku sa typovo podobám, tak najkrajší kompliment som dostala od svojho muža, keď sme pozerali film so Sandrou Bullock. Povedal, že sa na ňu podobám, ale že ja som krajšia. 😂 (Je to, samozrejme, blbosť. Trolilinku sa možno podobám, ale ona je krajšia oveľa!)
Ja z vas odpanem 😃
Inak ja si sice nicky nepamatam ale tiez ma zaujima kto ako vyzera.
@hugger pekne dievcata si ponachadzal. P.S. ja som tu uz o sebe toho tolko popisala ze keby tu bol niekto znamy tak ma asi spozna.
@h2 Ked sme pri tych hereckach, mna porovnavaju s ceskou Mahulenou Bočanovou 🙂
@pralinka25 A nasla si sa trochu v podobe, ktoru som tu na teba dala?
@grof_monte_christo Ona je veľmi pekná!
@grof_monte_christo kto to vlastne je? Mozno trochu. Len ja tie vlasy ani nemam tmave to tak na tej fotke vyzeralo lebo som bola vo vode a boli vlhke.
@karolinakr h2 ma tmave vlasy a vyzera fajnovo. Tiez som ju vidella v tej teme. Ako si toto mohla presvihnut. Na presvihnuutie zaujimavych tem som tu predsa ja. A ty si sa vo fotke od huga nasla?
@pralinka25 Teba si tak hmlisto pamätám z tej diskusie, kde som aj ja mala fotku. Podobu si už presne neviem vybaviť, ale pamätám si, že si kočka. 😍
@pralinka25 Naraz sme to písali. 😀 Ďakujem.
@pralinka25 Christy Turlington. Ano, viem, ze vlasy mas svetlejsie.
@pralinka25
@h2
a o čo šlo v tej diskusii? ze kto je väčšia kočka? malo to aspon 100 stran?
@pralinka25 on naražal na to, že veĺa kukam filmy a rôzne situácie zo života interpretujem cez filmy
@karolinakr Tak to už si nejako nepamätám, o čo tam išlo, ani ako k tomu došlo, že sme tam vôbec začali pridávať fotky.
@karolinakr @h2 to bola tema o veku. A islo o to ze autorka bola presvedcena o tom ze vsedky zeny po 40 su stare vraskave zanedbane skraty
@grof_monte_christo naozaj, ma tvoje oči

@karolinakr no občas sa trafím 😂, len škoda že ja neviem odhadnúť ľudí keď ich stretnem. Vždy naivne dúfam, že sú takí - no proste, o väčšine myslím pozitívne , až potom sa dozviem alebo presvedčím čo sú zač. A toto by som chcela vedieť. Odhadnúť ľudí