icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

ibatanecnica
8. feb 2024

@karolinakr no občas sa trafím 😂, len škoda že ja neviem odhadnúť ľudí keď ich stretnem. Vždy naivne dúfam, že sú takí - no proste, o väčšine myslím pozitívne , až potom sa dozviem alebo presvedčím čo sú zač. A toto by som chcela vedieť. Odhadnúť ľudí

karolinakr
8. feb 2024

@grof_monte_christo ooo, to si mi nemala ukazat, teraz sa jej budem bát prihovoriť a odteraz ju štandardne budem volať pani pralinka

grof_monte_christo
8. feb 2024

@karolinakr Ty tu daj huggera, v inej diskusii si ho fotkou uplne vystihla.

karolinakr
8. feb 2024

@grof_monte_christo a môžem? 🤣

grof_monte_christo
8. feb 2024

@karolinakr Nech je sranda 😇

alex49
8. feb 2024

Ja si ani nicky nepamätám, nie ešte aby som si predstavovala kto sedí na druhej strane 😁

momoftwo
8. feb 2024

Nadtym som sa nikdy nezamyslala ale presne, co tu uz niekto napisal ze ked vidim reakciu nejakeho nicku tak viem ze toto bude podobny nazor ako mam ja, alebo ze jezisi kriste tato co zas tresne alebo vrta😄 ale to len zopar, vacsinu si nepamatam

h2
8. feb 2024

@hugger Daj seba, nehanbi sa. Tiež sme zvedavé. 😀

hugger
autor
8. feb 2024

@h2 seba nemôžem, to musíte vy, na základe toho aký máte zo mňa dojem 😊

hugger
autor
8. feb 2024

@minka201 viem toho o tebe málo, nemám vytvorený obraz 😔

demodun
8. feb 2024

@hugger super téma. Chcela som napísať, že skús aj Slovakboy ale jemu ten Jánošík sedí 😁

@karolinakr môžeš 😆

minka201
8. feb 2024

@hugger Ale netrafil si až tak mimo :D

karolinakr
8. feb 2024

Ano hlasim sa ! 🤞 @slovakboy Janošik ti sedí, ale daj nejaky piktogram o sebe

karolinakr
8. feb 2024

Hádaj, kto som !!
Hádaj, kto dnes príde na večeru?

h2
8. feb 2024

@karolinakr Ináč, ak píšeš o tom, na ktorú herečku sa typovo podobám, tak najkrajší kompliment som dostala od svojho muža, keď sme pozerali film so Sandrou Bullock. Povedal, že sa na ňu podobám, ale že ja som krajšia. 😂 (Je to, samozrejme, blbosť. Trolilinku sa možno podobám, ale ona je krajšia oveľa!)

pralinka25
8. feb 2024

Ja z vas odpanem 😃
Inak ja si sice nicky nepamatam ale tiez ma zaujima kto ako vyzera.
@hugger pekne dievcata si ponachadzal. P.S. ja som tu uz o sebe toho tolko popisala ze keby tu bol niekto znamy tak ma asi spozna.

grof_monte_christo
8. feb 2024

@h2 Ked sme pri tych hereckach, mna porovnavaju s ceskou Mahulenou Bočanovou 🙂

grof_monte_christo
8. feb 2024

@pralinka25 A nasla si sa trochu v podobe, ktoru som tu na teba dala?

h2
8. feb 2024

@grof_monte_christo Ona je veľmi pekná!

pralinka25
8. feb 2024

@grof_monte_christo kto to vlastne je? Mozno trochu. Len ja tie vlasy ani nemam tmave to tak na tej fotke vyzeralo lebo som bola vo vode a boli vlhke.

pralinka25
8. feb 2024

@karolinakr h2 ma tmave vlasy a vyzera fajnovo. Tiez som ju vidella v tej teme. Ako si toto mohla presvihnut. Na presvihnuutie zaujimavych tem som tu predsa ja. A ty si sa vo fotke od huga nasla?

h2
8. feb 2024

@pralinka25 Teba si tak hmlisto pamätám z tej diskusie, kde som aj ja mala fotku. Podobu si už presne neviem vybaviť, ale pamätám si, že si kočka. 😍

h2
8. feb 2024

@pralinka25 Naraz sme to písali. 😀 Ďakujem.

grof_monte_christo
8. feb 2024

@pralinka25 Christy Turlington. Ano, viem, ze vlasy mas svetlejsie.

karolinakr
8. feb 2024

@pralinka25
@h2
a o čo šlo v tej diskusii? ze kto je väčšia kočka? malo to aspon 100 stran?

karolinakr
8. feb 2024

@pralinka25 on naražal na to, že veĺa kukam filmy a rôzne situácie zo života interpretujem cez filmy

h2
8. feb 2024

@karolinakr Tak to už si nejako nepamätám, o čo tam išlo, ani ako k tomu došlo, že sme tam vôbec začali pridávať fotky.

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. feb 2024

@karolinakr @h2 to bola tema o veku. A islo o to ze autorka bola presvedcena o tom ze vsedky zeny po 40 su stare vraskave zanedbane skraty

hugger
autor
8. feb 2024

@grof_monte_christo naozaj, ma tvoje oči