icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

h2
9. feb 2024

@hugger Ja som ťa nevidela. Ale možno ma nepovažuješ za dámu, keď som taká strašná mrcha, ako si tu niekto o mne myslí. 😊

demodun
9. feb 2024

@h2 nič také si nemyslíme. A prepáč, nezasiahli sme, lebo aspoň mne sa zdalo, že si nad vecou. 😊Hugo to veľmi nestíhal, to je fakt. Ale ak nekecal a je účtovník, tak tí teraz majú jedno z najnáročnejších období.
Daj si so mnou pohár vína, ja ho mám v chladničke od Silvestra, dúfam že ešte bude ok 🤣🤣
A prajem pekný večer

grof_monte_christo
9. feb 2024

@demodun Ty si taká rozumná a vtipná žienka. Chystám sa do Aphrodity, tak si na teba spomeniem 🙂

h2
9. feb 2024

@demodun Nemyslela som teba, vlastne skoro nikoho som nemyslela, okrem jedného človeka, ktorý ma tu nenávidí na smrť, hoci som mu v podstate nič neurobila. Ja som celkom určite nad vecou, ja vlastne ani nechápem, prečo sa to deje, ale môžeš mi veriť, že sa ma to nijako nedotýka. Nie som zodpovedná za nikoho duševný stav.
Áno, viem, že hugger je účtovník, vždy, keď si na to spomeniem, cítim sa trápne, lebo sme tu mali o tom debatu, keď som ešte nevedela, že on je účtovník a spomenula som, že mne sa pri tomto povolaní vždy vybaví Fantozzi. 😄 Ale dúfam, že sme si to už vysvetlili a ja som presvedčená, že hugger je úplne iný typ účtovníka.
Ďakujem a pekný večer aj tebe.

hugger
autor
9. feb 2024

@h2 neboj su v poho

marseillefan
9. feb 2024

@h2 keby som toto napísal ja o tebe, tak ma tu všetky rozsekáte v zuboch... napíšeš také niečo ty, si hrdinka a ešte to pre istotu skopíruješ celé znova, aby sa to náhodou nestratilo... lebo presne taká zákerná osoba ty si... áno, ja som ťa zo srandy nahlásil, nečakal som, že ti to vymažú , keďže si svoju urážku tak dokonale zamaskovala a človek musí mať IQ najmenej 150, aby vydedukoval, koho myslíš a aké slovo si zamaskovala. Ale som rád, že aj týmto aktom môžeš znova nadobnúť pocit svojej nadradenosti a výnimočnosti, ktorý tak veľmi miluješ.

demodun
9. feb 2024

@grof_monte_christo jej ďakujem, si zlatá. Uži si to.

hugger
autor
9. feb 2024

@h2 som účtovník hrdo zastávajúcu večný odkaz Fantiozziho

hugger
autor
9. feb 2024

@marseillefan nedáme spolocne pivo? Alebo rum v cigarbare? Je tu take?

tanyag
9. feb 2024

Dory sa hlási 🤣 akú cenu si výherkyňa vybrala? 🤣🤣🤣

marseillefan
9. feb 2024

@hugger chceš ma ukľudniť, hej?
Môžeme, ale nefačím a ani alkohol nemusím... som high on life.. používam často expresívne výrazy a nechcem rozoberať ženy z MK. A nebránil by som sa ani keby si vytiahol ondra

ondro1122
9. feb 2024

@marseillefan
@hugger Chlopaki kľudne niekde môžeme hahaha 😂
Taňa napríklad odmietla sa so mnou stretnúť 😢

pralinka25
9. feb 2024

@h2 @hugger tak uctovnik ...
hugo odteraz ta vidim takto - ten film mam rada. Dobre uctovnik bol svojsky ale super mu to slo. 😀 https://www.film-game.sk/zuctovani-dvd--0911301...

tanyag
9. feb 2024

@ondro1122 Ondrík, ale ja sa už s niekym stretávam, tak sa nemôžem s tebou stretnúť 😉 mám svoje zásady 😉

karolinakr
9. feb 2024

panic, sukničkár a konzervatívny chlap - to zas bude partia..ale prečo nie vlastne? z každeho rožku trošku

ondro1122
9. feb 2024

@tanyag Však srandy

ondro1122
9. feb 2024

@karolinakr Kejtrin ty vôbec nečítaš čo píšem :(

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
9. feb 2024

@ondro1122 ale ja viem

pralinka25
9. feb 2024

@karolinakr to by nemusel byt ani zly namet na komediu. ako rabin knaz a blondinka 😝

ondro1122
9. feb 2024

@karolinakr ale @tanyag zaplatí kávu 🙂 je na materskej ja nezamestnaný

ondro1122
9. feb 2024

@karolinakr Neznaš neznaš

karolinakr
9. feb 2024

@ondro1122 vy by ste boli dvojica 🤣

tanyag
9. feb 2024

@karolinakr no ani na kávu 😉 lebo každý jeden, s ktorým som na káve bola sa zaľúbil a potom sa ich striasť bolo na nobelovú cenu 🤣🤣🤣

tanyag
9. feb 2024

@ondro1122 Nie som na materskej 🤣🤣🤣 ja som dobrovoľne nezamestnaná 🤣🤣🤣 a dobrovoľne to takto bude ešte dlho 😉

karolinakr
9. feb 2024

@tanyag haha

macatt
9. feb 2024

Kokos, to ,,my,, zo západu nemáme ani s kým na kávu🥲 sa Vám to tam žije, jak jedna rodina😊
Ani žiadna ježibaba, nikto západ?

ondro1122
9. feb 2024

@tanyag Neboj sa ja ti po stretnutí už dám pokoj :D

tanyag
9. feb 2024

@ondro1122 Ani sám tomu neveríš 🤣

ondro1122
9. feb 2024

@tanyag Riadim sa pravidlom, že ruky preč od zadaných alebo tie, ktoré už s niekým niečo riešia 😂