icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
ondro1122
10. feb 2024

@demodun ďakujem ☺️

ondro1122
10. feb 2024

@h2 všetky ste tu už také staršie 😐

slovakboy
10. feb 2024

@grof_monte_christo
@h2
@tanyag
@karolinakr milé dámy, hovoríte ako keď muži vyčítajú ženám, že sa pchajú do mužských záležitostí, proste stereotyp. Ale keď chodí muž na erotické fóra to je vporiadku.

h2
10. feb 2024

@ondro1122 Staré bosorky, veď sa tým ani netajíme. 😄🧙‍♀️

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
h2
10. feb 2024

@slovakboy Ale veď mne tu muži nevadia. (Teda, až na zriedkavé výnimky. 😏) Len otázka znela, či by sme my osobne chceli partnera, ktorý je tu aktívny.

grof_monte_christo
10. feb 2024

Tiez to mám takto. Rada s mužmi na tomto fóre komunikujem, ale mám to tak nastavené, že by mi to vadilo, keby tu bol partner aktívny.

karolinakr
10. feb 2024

každemu doma chybal sex, preto tu je..nalejme si čisteho vína
čo tu robí @ondro1122 netuším

slovakboy
10. feb 2024

@karolinakr obdivujem ženy a myslím si že sú rovnako silné ako muži. Páči sa mi že sú pre život, muži málo vyjadrujú pocity. Nie som určite zženštilý chlap. Nie som na mužov a ani som sa neobliekal do ženských šiat. Som citlivejší a vyhýbam sa konfrontácii. Nerád som sa bil a som malo súťaživý. Ak sa ale rozhodnem, že toto je dôležité a treba zabojovať, tak som klasicky silný mužný aj agresívny ochranca seba, blízkych alebo nejakej hodnoty. Proste nie som mačo. Ale ani žiaden hrdina z rozprávok. Taký normál. Pre niekoho príťažlivý, pre niekoho nie.

karolinakr
10. feb 2024

@slovakboy na koho sa podobaš typovo herec alebo niečo, spevak nech si ta predstavim

ondro1122
10. feb 2024

@karolinakr nie si rada, že som tu ?

h2
10. feb 2024

@karolinakr Ako to, že netušíš? Predsa presne pre to isté.

karolinakr
10. feb 2024

@h2 😅

slovakboy
10. feb 2024

@karolinakr sklamem ťa. Nie som ako Jánošík. Mám plešinku a sivé vlasy. Na čele vrásky. Ale niekedy som mal postavu ako Jánošík, atletickú a vyšportovanú plávaním aj gymnastiku. Ten základ mi ostal. Nezverejňujem tu svoje osobne údaje, v práci by ma všetci spoznali a komentovali moje komenty. Ale jeden človek ma tu už pozná aj osobne. A je to muž, spoznal som ho tu na koníku a je to môj najlepši priateľ. Skvelý človek, tiež si prechádzal a prechádza trápením ako niekedy ja.

karolinakr
10. feb 2024

@demodun ty vyhravaš za najviac 💙 wellnes pobyt na víkend, len nevýhoda, že ho musi manžel zaplatiť, ale keď už je ten Valentín...🙃

https://www.resorthanuliak.sk/kontakt/

tanyag
10. feb 2024

@slovakboy No ja sa osobne nepchám do mužských záležitosti a aj keby som sa pchala, ja to o pár minút aj tak zabudnem 🤣🤣🤣 Osobne mi tu muži nevadia, je s nimi sranda, ale nepáčilo by sa mi, ak by môj muž rozoberal na MK naše súkromné záležitosti, koľko orgazmov pri ňom zažijem, ako ma vie prehnúť bez opýtania. Pokiaľ je muž slobodný, nech si robí, píše čo chce, ale ak sám vie, že jeho partnerka/manželka je aktívna na MK a na 100% si to číta, lebo povedzme si pravdu, pri detailoch by sa určite spoznala 😁 tak nie, ďakujem pekne.

karolinakr
10. feb 2024

@slovakboy a si moderny chlap v strednych rokoch alebo skôr ako dedek ?

h2
10. feb 2024

@karolinakr Čo ty máš s tými dedkami stále? 🤔😅

tanyag
10. feb 2024

@h2 páčia sa jej dedkovia 😁

ondro1122
10. feb 2024

@tanyag Ja som taký, že by som sa s mojimi chybami mojej polovičke po určitom čase priznal...ale to by bol asi jasný koniec 🙄

karolinakr
10. feb 2024

@h2
@tanyag
počuvaj, no lebo nejaky chlap sa udržiava a je jedno, či ma 100 rokov, povieš si, že ok fešak..a niekto proste syndrom paskovane trenirky, biele tielko, šlapky rozťahané,v pravej ruke flaša piva, v ĺavej chlieb s cibulou, brucho ako v 9.mesiaci a toto teda velmi nemusím

slovakboy
10. feb 2024

@h2 keby si ho chcela, tak by ti nevadil, že je tu aktívny. Proste to nie je dôležité či je alebo nie je. Manželka tu niekedy číta moje komentáre a rano mi povie že si čítala pred spaním čo zas písal Slovakboy. Len jej vadí, keď tu trávim veľa času.

slovakboy
10. feb 2024

@karolinakr no dedko ešte nie som. Ale už som po 50 tke.

h2
10. feb 2024

@slovakboy Tak jasné, že by som sa s ním teraz po XY rokoch nerozišla, keby sa sem prihlásil. Ale bolo by mi to maximálne divné. A aj nepríjemné.

ondro1122
10. feb 2024

@karolinakr nepijem pivo len čistú vodu a chlieb s cibuľou nejem vôbec 😓

slovakboy
10. feb 2024

@tanyag to ťa chápem. A preto ani nezverejnujem svoje osobne údaje. Lebo tu píšem aj intimne veci.

karolinakr
10. feb 2024

moj tatko, ked mal 19 rokov, bol fešak, ked som videla jeho foto, skoro mi lyžica vypadla z ruky, okolo tych 17- 21 vyzeral neskutočne, zdedil po babke jeho krasu, o nej kolovali legendy, a on sa tak zhumploval za tie roky
Ale to musi mat človek v sebe, že sa stará alebo nestará

grof_monte_christo
10. feb 2024

@slovakboy Ani nevies, na základe čoho ťa tu niekto dokáže identifikovať.

karolinakr
10. feb 2024

@slovakboy tvoju fotku nikto nechce, tak ale hadam vieš posudit, ci si alebo nie si kočkoš. dobre, končim, idem vsetko mazat, lebo to bude vyzerat, ze ti tu lasku vyznavam..To čo som chcela, stejnak som sa nedozvedela..bye- bye 🙋‍♀️