Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@grof_monte_christo
@h2
@tanyag
@karolinakr milé dámy, hovoríte ako keď muži vyčítajú ženám, že sa pchajú do mužských záležitostí, proste stereotyp. Ale keď chodí muž na erotické fóra to je vporiadku.
Tiez to mám takto. Rada s mužmi na tomto fóre komunikujem, ale mám to tak nastavené, že by mi to vadilo, keby tu bol partner aktívny.
každemu doma chybal sex, preto tu je..nalejme si čisteho vína
čo tu robí @ondro1122 netuším
@karolinakr obdivujem ženy a myslím si že sú rovnako silné ako muži. Páči sa mi že sú pre život, muži málo vyjadrujú pocity. Nie som určite zženštilý chlap. Nie som na mužov a ani som sa neobliekal do ženských šiat. Som citlivejší a vyhýbam sa konfrontácii. Nerád som sa bil a som malo súťaživý. Ak sa ale rozhodnem, že toto je dôležité a treba zabojovať, tak som klasicky silný mužný aj agresívny ochranca seba, blízkych alebo nejakej hodnoty. Proste nie som mačo. Ale ani žiaden hrdina z rozprávok. Taký normál. Pre niekoho príťažlivý, pre niekoho nie.
@slovakboy na koho sa podobaš typovo herec alebo niečo, spevak nech si ta predstavim
@karolinakr nie si rada, že som tu ?
@karolinakr Ako to, že netušíš? Predsa presne pre to isté.
@h2 😅
@karolinakr sklamem ťa. Nie som ako Jánošík. Mám plešinku a sivé vlasy. Na čele vrásky. Ale niekedy som mal postavu ako Jánošík, atletickú a vyšportovanú plávaním aj gymnastiku. Ten základ mi ostal. Nezverejňujem tu svoje osobne údaje, v práci by ma všetci spoznali a komentovali moje komenty. Ale jeden človek ma tu už pozná aj osobne. A je to muž, spoznal som ho tu na koníku a je to môj najlepši priateľ. Skvelý človek, tiež si prechádzal a prechádza trápením ako niekedy ja.
@demodun ty vyhravaš za najviac 💙 wellnes pobyt na víkend, len nevýhoda, že ho musi manžel zaplatiť, ale keď už je ten Valentín...🙃
@slovakboy No ja sa osobne nepchám do mužských záležitosti a aj keby som sa pchala, ja to o pár minút aj tak zabudnem 🤣🤣🤣 Osobne mi tu muži nevadia, je s nimi sranda, ale nepáčilo by sa mi, ak by môj muž rozoberal na MK naše súkromné záležitosti, koľko orgazmov pri ňom zažijem, ako ma vie prehnúť bez opýtania. Pokiaľ je muž slobodný, nech si robí, píše čo chce, ale ak sám vie, že jeho partnerka/manželka je aktívna na MK a na 100% si to číta, lebo povedzme si pravdu, pri detailoch by sa určite spoznala 😁 tak nie, ďakujem pekne.
@slovakboy a si moderny chlap v strednych rokoch alebo skôr ako dedek ?
@karolinakr Čo ty máš s tými dedkami stále? 🤔😅
@karolinakr no dedko ešte nie som. Ale už som po 50 tke.
@karolinakr nepijem pivo len čistú vodu a chlieb s cibuľou nejem vôbec 😓
moj tatko, ked mal 19 rokov, bol fešak, ked som videla jeho foto, skoro mi lyžica vypadla z ruky, okolo tych 17- 21 vyzeral neskutočne, zdedil po babke jeho krasu, o nej kolovali legendy, a on sa tak zhumploval za tie roky
Ale to musi mat človek v sebe, že sa stará alebo nestará
@slovakboy Ani nevies, na základe čoho ťa tu niekto dokáže identifikovať.
@slovakboy tvoju fotku nikto nechce, tak ale hadam vieš posudit, ci si alebo nie si kočkoš. dobre, končim, idem vsetko mazat, lebo to bude vyzerat, ze ti tu lasku vyznavam..To čo som chcela, stejnak som sa nedozvedela..bye- bye 🙋♀️