icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

ondro1122
10. feb 2024

Nemáte za čo slečny za srdiečka 😁

macatt
10. feb 2024

@grof_monte_christo veru, nevidím dôvod niekomu nakladať, keď má iný názor, iný humor..a mnohým sa čudujem, že sa im to vôbec chce.. namiesto prskania by som sa snažila len vysvetliť ako som to myslela, ak to bolo pochopené zle, alebo sa mi to vymklo(nechtiac)
Chlapi sú nedotknuteľní jednoducho🙄 Ondro je vzácna výnimka🤗

minka201
10. feb 2024

@tanyag Ďakujem 😊. Už mám 4 srdiečka dokopy 😘

macatt
10. feb 2024

Stratila som sa nejak už v týchto 29 stranách😀😀😀😀

ondro1122
10. feb 2024

@macatt joj vďaka ale tiež nie som svätý...pohneval som si predošlú kolegyňu z predošlej práce

minka201
10. feb 2024

Ďakujem neznámemu darcovi za ďalšie 💙

hugger
autor
10. feb 2024

@grof_monte_christo
@h2
@tanyag

Muž na MK je nezaujímavý pre inteligentne zeny. Drsné. Koncim. 🥹

grof_monte_christo
10. feb 2024

@hugger Tak poloz si pre seba otázku, bol by si úplne v pohode s tým, keby si tvoja nova priateľka prečítala napr. túto diskusiu? Pre nás to sranda a odreagovanie sa je, ale ako by to vnímala ona?

hugger
autor
10. feb 2024

@grof_monte_christo riesil som to v separátnej teme aby som si ujasnil ako v novom vztahu naložím s MK identitou.

Keďže si stojím za vsetkym co som napisal, a vacsinu mojich postojov aj tak pozna bol som pripraveny jedneho dna jej o tom povedat. Teraz ked vidim ze samotný fakt ze muz riesi so zenami vzťahové temy je tak vyrazne odpudivé ( nemam lepsie slovo) tak som na vážkach. Z tej temy to tak jednoznačne nevyplynulo..

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/vedia-vasi-partneri-o-vasej-aktivite-na-modrom-koniku/

karolinakr
10. feb 2024

@hugger ja to tak hrozne nevidím..bolo ponížené tvoje ješitné ego?

barbora01
10. feb 2024

@hugger tiež ma to prekvapilo, ja tu nečítam detské ani mamičkovské témy, lebo ma nebavia, ale bavia ma veci zo života, vzťahové, spoločenské a podobne. Baví ma čítať rôzne názory a postoje, aké rôzne životné situácie môžu nastať, dozvedela som sa tu mnoho zaujímavých vecí a častokrát aj skorigovala vlastný názor. A ak je tu nejaký muž z podrobných dôvodov, tak za mňa je to úplne v pohode. Nepríde mi taký muž nezaujímavý alebo menej muž

h2
10. feb 2024

@hugger Nemyslela som to tak, že muž, ktorý je na MK, je automaticky nezaujímavý, divný atď. Len, že by som nechcela, aby tu bol MÔJ muž.

grof_monte_christo
10. feb 2024

@hugger O svojej identite na MK svojej priateľke nehovor, prídeš o svoj priestor, ktorý by mal patriť len tebe a mohlo by to vážne narušiť vás vzťah.

minka201
10. feb 2024

@hugger Ja osobne to nevidím tragicky. Pre mňa by nebolo podstatné to, či sem chlap chodí, ale to, ako tu vystupuje, čo tu rieši. Osobne si neviem predstaviť, že by tu bol aktívny môj muž, lebo on nie je taký typ. Ale neznamená to, že sa napr. na teba alebo nejakého iného muža na koníku pozerám cez prsty, pokiaľ sa správa slušne. Ja si napr. tiež dávam pozor, čo sem píšem. A snažím sa písať tak, aby som sa nemusela hanbiť, ak by si moje príspevky prečítal môj muž alebo by ma tu odhalil niekto známy 🙂

macatt
10. feb 2024

Ja si neviem predstaviť, že by na MK bol ten moj a ani by nikdy nebol.. on neznáša riešiť ,,blbosti,, nerobí problém tam kde nie je a problémy cudzích ľudí ho netrápia.. za kamaráta by dal život, ale v tomto som u neho nepochopená úplne… nepindá, keď vidí modré okno, málokedy sa opýta čo riešim..
V opačnom garde by som mala pocit, že mu v našom vzťahu niečo chýba a že špekuluje😅

hugger
autor
10. feb 2024

@karolinakr nie som urazený, tema ma zaujima, vrátime sa k tomu, teraz nemizem

hugger
autor
10. feb 2024

@grof_monte_christo
@h2
@tanyag

Rozvinte to, napíšte viac. Ake pocity a dojmy vo vas muz ktory by bol na MK vytvára?

karolinakr
10. feb 2024

@hugger uprimne, ja sa nad tym nezamyšlam, ci je tu chlap, tak keby tu bolo 100% žien, tiež by to bolo suche možno
su temy, ktore nie su žiaduce, aby preberal, že ano? kazdy je haklivy na niečo ine
ale baby asi naražali na to, žeby žiarlili, toto tam bol problem, nie že tu kváka..

karolinakr
10. feb 2024

@hugger však bola tu diskusia, že chlap poslal srdiečko - ticha domacnosť
😂😂

grof_monte_christo
10. feb 2024

@hugger Záleží, aké pohnútky muž má, keď sa tu zaregistruje. Niekto jednorázovo požiada o radu a hned zmizne, iní zostanú. Ako som písala, bol by problém, keby tu bol môj partner. Museli by sme mať pravidlá, za akých by sme tu fungovali, ochrana súkromia, intimity, rešpektovanie hraníc druhého a pod. Je toho veľa, na čo by bolo treba brať ohľad a za takýchto podmienok by ma to tu asi ani nebavilo.

h2
10. feb 2024

@hugger Vážne sa ma pýtaš, aké pocity a dojmy vo mne muž na MK vytvára? Vzhľadom k tomu, že tu mám momentálne jedného fanúšika, ktorý ku mne prechováva veľmi silné city, ktoré sa však nijako nedajú označiť za pozitívne, by som sa radšej odpovedi na túto otázku vyhla. 🤭

pralinka25
10. feb 2024

@h2 podla mna ich tu mas dvoch. nick toho druheho si nepamatam

tanyag
10. feb 2024

@hugger ak by môj muž vystupoval na MK ako ty, nevadilo by mi to...ale ak by vystupoval ako Marso, tak by mi to vadilo...stačí takéto vysvetlenie? 😉

h2
10. feb 2024

@pralinka25 Máš pravdu! Už si spomínam. Ten tu zakladá také štvavé politické diskusie. Jediný raz som si dovolila mu napísať, čo z toho má, že z takých diskusií nič dobré nevzíde a za to ma tiež nenávidí na smrť. 🙃 Už som naňho takmer zabudla. Ako vidím, dokážem tu ešte vzrušiť celkom dosť chlapov! 😆

demodun
10. feb 2024

@h2 ozaj, keď sme pri chlapoch. Ten môj sa pýta, že čo to chces dať tomu svojmu na Valentína. 😄😄

h2
10. feb 2024

@demodun Presne to! 😉

ondro1122
10. feb 2024

Ale sú aj ženy na stránke hojko (mužské fórum)

demodun
10. feb 2024

@h2 je nám jasné, len rýpeme 😊😄

minka201
10. feb 2024

Napr. môj muž gúľa očami, keď mu spomeniem modrého koníka, ale niekedy povie, že nech tu niečo rozumné poradím. Dokonca, keď riešime nejaký zdravotný problém alebo niečo ohľadom detí, tak skončí aj on na koníku 😆

karolinakr
10. feb 2024

Tu si chodi niekto po rady? Seriously?
Najprv ti naložia skritizuju tvoj vyzor, povahu, intelekt, vlastnosti, niekto sa prida a druhe kolečko naložia ti aka si chudera, ked už nic im nepride na mysel gramatiku a neviem čo...Niekto pri zdravom rozume si chodi po radu na Modry konik? radšej si prst dat do zveraku