icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

minka201
10. feb 2024

@karolinakr Asi reaguješ na mňa... Môjmu mužovi nájde google odkaz na MK, tak pozrie, čo sa tu o konkrétnom probléme píše... No a ja sa priznávam, že som sa tu párkrát radila s malichernosťami typu: skúsenosti s predajcami alebo: odfodte mi toto, lebo neviem, či som to správne poskladala dokopy. A ženy boli milé a ozaj pomohli 🙂 Kontroverzné veci tu neriešim 😀

karolinakr
10. feb 2024

@minka201 no ano, aj mne poradili, ale do osobnych veci by som nešla..nezda sa mi to konštruktivne veĺa krat

karolinakr
10. feb 2024

@h2 ktory to bol? ten, ktoreho netreba menovať a zorro a heisenberg? ty v mužoch vzbudiš najhoršie zviera, neviem ako to robiš a pamätam, že este raz si niekomu nakladala, ale to už neviem komu..ze on ta prenasledoval a vypisoval, ty si mu dala košik a zas z neho bolo zviera 🙀

ondro1122
10. feb 2024

@karolinakr aj Ravador taký bol

karolinakr
10. feb 2024

@ondro1122 počkaj, ktory to bol? strasne zname mi to je meno

h2
10. feb 2024

@karolinakr Jáj, ešte heisenberg, ten, ktorému sme netlieskali, keď sa prišiel pochváliť, že podviedol manželku na služobnej ceste! Tam sme boli viaceré označené za bosorky. Ja neviem, prečo si všetci tí neverní chlapi myslia, že na ženskom diskusnom fóre budú mať ženy/matky/manželky pochopenie pre neverníka. Logicky sa dá očakávať, že ho nepochválime a keď sa to aj stane, tak je ohromne prekvapený, čo sme si to dovolili. 🤦‍♀️

grof_monte_christo
10. feb 2024

@hugger Odpoviem či ešte sem, čo by som spravila ja:

Ak tvoja priateľka nemá nick na MK alebo o tom nevies, tak jej nič nehovor. Ty sa nemusíš spovedať z toho, kde diskutujes a neskôr ti nemôže nič vyčítať, ak by si aj ona náhodou založila nick na MK.

Ak ma nick na MK, tak jej to povedz a dohodnite si pravidlá, za akých tu budete obaja fungovať.

karolinakr
10. feb 2024

@h2 a ktory ti to vypisoval? a chcel ta? nebol to ten zorro?

h2
10. feb 2024

@karolinakr Nie, kdeže zorro! 🤣 Na toho som až príliš emancipovaná, ten mal na ženy veľmi "tradičný" názor. Pravdupovediac, neviem, ktorého myslíš, lebo spomínam si takto na dvoch a viem, že každý z nich to tu skúšal na viacero žien.

ondro1122
11. feb 2024
karolinakr
11. feb 2024

@ondro1122 dik ondro, už si zmazal učet, bol mi nejaky známy

ondro1122
11. feb 2024

@karolinakr Za toto chcem foto 🥲

karolinakr
11. feb 2024

@ondro1122 🤣 ty si nejaky moc drahý

tanyag
11. feb 2024

Ženy, mamičky....mimo témy...ako dostať dcéru do škôlky? 🤣🤣🤣...uz 3tí týždeň odmieta chodiť...nič nepomáha...dohováranie...sľubovanie....ona nejde a hotovo...a ja nemám srdce na to ju tam šupnúť s plačom 🙄

ondro1122
11. feb 2024

@karolinakr niečo za niečo nepoznáš to ?

ondro1122
11. feb 2024

@tanyag Jej povedz, že nedostane týždeň najesť

tanyag
11. feb 2024

@ondro1122 Ondrík 🤣🤣🤣

ondro1122
11. feb 2024

@tanyag treba postrašiť 😂

ondro1122
11. feb 2024

@karolinakr ja už fakt neviem čo som ti spravil

pralinka25
11. feb 2024

@tanyag dones do nasej skolky. moje decka odtial nechceli chodit domov.
ale neviem fakt. kamoska uplacala maleho kinderkami. alebo potom mali dohodu ked tyzden nebude plakat cez vikend pojdu kam bude chciet alebo si upecu co bude chciet atd.
ale ja som v jasliach aj skolke plakavala a pochybujem ze by ma cokolvek presvedcilo. asi len ina ucitelka. vacsinou je to o nej.
lebo jej je len proste s tebou lepsie a nema rada tam ten kolektiv. koko ma rokov?

demodun
11. feb 2024

@tanyag no ja som donekonečna vysvetľovala, že musím do práce zarábať peniažky, že nemôže ísť so mnou. A keď zarobím peniažky, tak mu niečo kúpim (nejakú drobnosť), niekam pôjdeme. Ono ten začiatok je ťažký, keď už si ako-tak zvykne, tak zase choroba 🤦
Jednoducho nepoľavit aj keď je to ťažké. Neplakat pred ňou. A plače dlho aj v triede? Lebo väčšinou sa po chvíli ukludnia a v pohode sa hrajú. Čo hovorí učiteľka?

tanyag
11. feb 2024

@pralinka25
@demodun

6 bude mať....ale ona sa vždy tešila do škôlky, ráno vstávala ešte skôr ako by mohla...tancujúci, spievajúci do škôlky priam utekala a teraz nastal zlom...vraj učiteľka veľmi kričí...no ona kričí lebo som to na vlastné uši počula.. ale ak sa ináč deti usmerniť nedajú...a moja je citlivá veľmi, aj keď na ňu nekričí, ona sa rozplače aj keď kričí na iné deti....ono ja ju mám s kým nechať doma...veď aj ja som doma...až na tie tréningy, čo chodím do posilky, ale je mi ľuto babky, že musí kvôli bej ráno skoro vstávať, keď mne hodí tréner tréning o 8 ráno...a babka už má 80 rokov, tiež to je pre ňu náročné...ona neplače v škôlke, teda občas ale to zase ja počúvam od učiteľky, že pol dňa prerevala a už sa to nedalo počúvať a že im pokazila celý deň svojim revom...a to povie pred dieťaťom...a ona je už vnímavá a potom doma plače, že nejde, aby nepokazila učiteľke celý deň 🙄🙄🙄

pralinka25
11. feb 2024

@tanyag no tak je to tak ako som napisala o ucitelke. moj najmensi mal po prazdninach 3 dni krizu rano ze plakal ale ucka ho vzala a sama som pocula ze po minute skoncil. ona to s nimi vie. najstarsi ked siel do skolky v prirode z 22 deti 18 bolo prvy krat v noci mimo domov. ona to s nimi s prehladom zvladla a vsetky revali az ked sme si prisli pre deti ze oni chcu ist naspat.
keby mala menej zvazim zmenu skolky ale takto uz asi ani nie. uz to asi nejako len takto doklepete a snad v skole bude lepsie. len zas zalezi aku ucitelku dostanete. ale v skole by som to uz asi potom riesila zmenou ak by bol problem. kamoske takto debilna ucitelka uplne straumatizovala syna. ja mam obrovske stastie na ucitelky pre decka. a teda fakt to je uplne zasadne.

tanyag
11. feb 2024

@pralinka25 Ale problém je, že ja ju do škôlky ani nevezmem ak ráno doma plače 🤣🤣🤣 tu je chyba vo mne...ja som veľmi mäkká...

ondro1122
11. feb 2024

@tanyag mäkká, mäkká a mne si vedela povedať, že to nemám v hlave poriadku 😏

tanyag
11. feb 2024

@ondro1122 Ondrík, teba to ešte stále "bolí" 😉 tak sa ospravedlňujem, nech sa ti uľaví....ale uznaj...ak si prečítaš, čo si tu všetko popísal, tak sám prídeš na to, že som mala pravdu...😉

karolinakr
11. feb 2024

@ondro1122 a čo som ti spravila?

karolinakr
11. feb 2024
ondro1122
11. feb 2024

@karolinakr
@tanyag 😂😂😂 ja to tak ľúbim jak všetko zoberiete vážne