Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@grof_monte_christo to kto je?
@grof_monte_christo jej to si origos ty?
@pralinka25 tak to verím, že nie
@pralinka25 tušim Mahulena Bočanová
@pralinka25 Ano, to som naozaj ja 🙂
@grof_monte_christo no fakt podoba. Si kocka a ja som happy ze som to nepresvihla 😃
@grof_monte_christo ako ty? to neni Mahulena? teraz si ma zblbla celkom
@karolinakr 😅
@grof_monte_christo sympaťáčka
@grof_monte_christo mozes ju pouzivat ako dvojnicku 😁
@pralinka25 Su fotky, kde je podoba este vacsia 🙂 Oki, videli ste, mazem.
@grof_monte_christo Pekná žena si 🙂
@grof_monte_christo naozaj sa veľmi podobáte, si kočka. To som rada že som to nepresvihla
@demodun Jeej, zienky, dakujem za komplimenty 🙂
tiez si nic nepredstavujem 😀 a hlavne tu nie som tak dlho s nikym v kontakte, aby som to riesila 😀 prehodime par slov a o par hodin na seba zabudneme 😀 cela moja komunikacia tu.
@fion22 a mne teraz niektoré pripadajú ako hlavná hrdinka z českej komédie Andílek na nervy. 😂
Potvrdzujem, ze
@h2 je velmi pekna a naozaj vyzorovo oooovela mladsia zienka, taka symposka 🙂 tiez som tu diskusiu videla
@grof_monte_christo skoda,ze som nestihla foto, Mahulena je krasna zena 🙂 urcite teda aj ty 🙂
@hugger vies co, ja si konkretne nepredstavujem, ale podla spravania a odpovedi to mam tak, ze tato striga rypava je isto nejaka skareda bosorka a tato prijemna,mila zienka podla mna vyzera ako nejaka etericka bytost 😁
@karolinakr A ty si sa nám prečo ešte neukázala??? Alebo aspoň dvojníčku spomedzi celebrít.
Ja keď som bola mladšia som bola ako Libuška Šafranková z Popolušky, teraz už nemám také líčka🥲
Milá téma tiež niekedy premýšľam kto je vlastne na druhej strane roky si píšeme..
@macatt toto aj mne niektorí hovoria, 🙂 Hlavne keď porovnávajú mladšie fotky. Teraz som sa jej už trošku vzdialila

@grof_monte_christo Veru, podobáš sa na ňu. Ináč, ja vyzerám podobne. 😀