Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@ondro1122 skoro si sa tu rozbrečal 🤣
@tanyag a nemá už povinnú dochádzku?
Ja vidím problém v učiteľke ale aj v tebe. Dcéra zistila, že stačí zaplakat a necháš ju doma.
A na učiteľku nemám slov. Veď ona by ju mala vedieť v pohode zvládnuť, utíšiť aj motivovať. Môj mal v škôlke v 1.triede nejakú tabuľu kde dávali smajlíky podľa toho či daný deň plakal či nie. A keď neplakal, dostal odmenu od učiteľky. A to mal 3 roky, teraz sa vždy teší. Ale teda má super učiteľky. 😊
@demodun Noo ona je v triede kde sú 4-5 ročné deti. Ešte nie je v predškolskej, takže nie je povinná dochádzka ešte. Od septembra bude. Ona len teraz začala do škôlky od septembra chodiť, tak ju dali do takej triedy. Ale nikdy neplakala, ani prvý deň, tešila sa hrozne. To len teraz trucuje a áno ona vie, že keď vyroní slzy, tak mamka ju do škôlky nedá, ja uznávam, že je to moja chyba, aj to, že som ju rozmaznala, zbytočne by som tvrdila opak, keď sama dobre viem, že na vine som ja 🙄 Ona mi aj povie, že ja som doma, nechodím do práce, tak chce byť so mnou doma.
Ale ja poľavím len čo sa týka škôlky, v iných veciach nie, to aj pokričím, aj nedovolím a môže plakať koľko chce, čiže určité hranice mám, zase nedovolím, aby mi skákala po hlave, len s tou škôlkou...asi sa musím zamestnať a nebude mať na výber 🤣
@tanyag 🤣🤣🤣
Tak sme matky a keď vidíme svoje dieťa plakať sme mäkké. Pre mňa bol ten 1.polrok tiež veľmi ťažký a veru som si doma poplakala, keď som si ho tam predstavila samého v "cudzom" prostredí. 😊 A nedá sa zmeniť škôlka? Lebo budúci rok už nebudete môcť takto fungovať.
O škole ani nehovorím...
@minka201 Ona je prijatá len na pol dňa, keďže ja som ako matka starajúca sa o dieťa do 6 rokov nahlásena na zdravotke, na úrade práce nie som. Beriem len rodinné prídavky tých 60€ mesačne. Takže podľa zákona ju mohli vziať len na 4 hodiny a to ju šupli do takej triedy, ja som v tom nemala žiadne slovo. Akože kedykoľvek to môžem zmeniť, nahlásiť sa na úrad práce, škôlka zmení pol dennú dochádzku na celodennú a možno by ju aj preradili do inej triedy. Ale ja momentálne pracovať nechcem, lebo som sa dala na to chudnutie a ešte pár mesiacov to potrvá. Mne nevadí, že je doma...veď ja som doma tiež, neprichádza o veľa ak do tej škôlky nechodí, lebo ja ju beriem medzi deti, cestujeme do iných miest, chodíme do detských kútikov, chodíme na krúžky a rôzne akcie pre deti.
Akurát teraz mi vravela, že do škôlky nechce, lebo jedno dievčatko stále vystrája, kričí, bije sa a potom učiteľka na to dievčatko kričí a dáva ju sadnúť na chodbu na lavičku hanby. A o tom dievčatku viem, ona je ťažšie zvládnuteľna, aj jej mamina povedala na rodičovskom, že nech na ňu kričia keď nepočúva a že nech ju vyčlenia zo skupiny ak je zlá a robí zle. Ale nemyslela som si, že to bude dôvod, že moja tam chodiť nebude chcieť. Zajtta idem ráno do škôlky po šeky, lebo treba poplatiť, tak sa skúsim učiteľky opýtať, či sa tam nestalo niečo. Lebo to je také, že vždy sa tešila a teraz odmieta.
@demodun Noo škôlka sa zmeniť nedá, nie sú miesta voľné, oni by ani moju nevzali, keďže som doma, ale už mala 5 rokov, tak ju museli vziať...a ja som bola v tom, že ju dajú do predškolskej triedy a nedali. Neviem...ona má učiteľky rada, aj deti má rada...až na to jedno dievčatko...
@tanyag dcera mala v skolke takuto "spoluziacku" ona rusila cely proces a nakoniec to skoncilo tym ze mala asistenta. bolo to cele narocne ale ucky na nu nikdy nekricali. take dieta vie strasne narusit prostredie ale da sa aj s tym pracovat. ale to v tvojej moci nie je, matka by tiez mala podniknut ine kroky ako dat ucitelkam taketo odporucanie. no cele zle.
@pralinka25 Vieš mňa len udivovalo, ako na mňa párjrat vyletela učiteľka, lebo že moja nechce jesť a všetci jedia...bola som svedkom toho, keď som prišla skôr, ako učiteľka behá od jednej k druhému a od druhého k tretej a na silu im pchá jedlo do úst ... a keď som sa ozvala, aby moju nenútila a ani ju nekŕmila, lebo ona sama jesť vie a ak nechce, tak nech neje...tak už sa to zmenilo...už mi len odhukne, že NIČ NEJEDLA ...tak potom mi je aj ľúto, že stále hľadá chybu len na mojej dcére ...a moja zase povie, že učiteľku má rada, že na ňu nekričí, že je super ... tak ja neviem
@ondro1122 načo mažeš? čo si tam napisal?
@karolinakr keď ukážeš foto tak ti poviem
@ondro1122 chceš xicht?
@karolinakr ja už ani neviem čo som napísal 😂

@tanyag vy dvaja nemate chybu