Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@tanyag jaj, ty maš na facebooku zabavu
@tanyag len tak zo srandy, čo ti vyhodi, ked si zadaš na googli
A
B
C
D
@tanyag ja som raz pozerala prank, a hlavne tie brazilske s pavukom, a vtedy som ozaj musela na zachod..este Japonci, čo aki su suchari, vážni, slušní,o to horšie žartiky si robia z ĺudí
Musim povedat, že s brazilskymi su asi najlepšie..
@karolinakr Vieš čo, ja si pozeral Jalals, skús dať na FB, malo by ti vyhodiť videa. Niektoré sú fakt také, že sa na tom smejem ako šalená....ale kebyže mňa niekto takto nastraší, tak sa aj pos*** 🤣🤣🤣
@karolinakr U mňa nuda s tými písmenami...ja na google nehľadám skoro nič.
A - Aliexpress
B - Brickbuzz (to neviem čo je)
C - Celine Dion
D - Duckface
🤔🤔🤔 ja mám všetko v angličtine, aj mobil, aj google nastavené na anglické vyhľadávanie, čiže mne automaticky dáva anglické vyrazy...
Ale jedno ma pobavilo...písmeno q -queer 😁 a to som aj hľadala, čo to je, keďže som to započula v telke (áno áno, priznávam, pozerala som Farmu 🙄🙄🙄 a tam bol ten chalan, neviem meno, o sebe vyhlasoval, že je queer či čo, tak som si to vyhľadala) 🤣🤣🤣
@tanyag 👍
takže ty si na Slovensku, v mysli v Anglicku
@tanyag a henti Jalals, ti su legendarni..v obleku moslima hadzali ruksaky na ludi, alebo raz isli z auta a strielali na ludi v moslimskej šatke, ujko najprv položil telefon sluchatko, už naňho " akože" strielali, dceru nechal tak a utekal..sluchatko ho najviac trapilo, či je spravne na vidlici v budke
niektori tam šipky do krikov...
Bola som v krčoch, bola to sranda
@karolinakr áno áno...ja sa na tom nasmejem 😁
@karolinakr
A - Agel poliklinika
B - Baldwin (toho niekto spomínal na MK 😀)
C - cp autobusy
D - Drew Barrymore 😆
E - eobuv recenzie
F - fašiangy
Ale väčšia sranda je dať do google začiatok otázky a pozrieť, čo ti doplní, napr. Ako môžem.. Prečo sa... Aké veľké... Koľko dní... 😀
@karolinakr Skúšala som tie písmená, A až C nič zaujímavé, ale na D mi vybehol Danny Mountain 🤣 , no môžem 3x hádať, prečo. Vďaka, modrý koník! 😆
@h2 😅
@karolinakr no mne pod a vyhodilo Andrej Danko, tak som už radšej ani nepokračovala 🫣😀
@h2 vies, kto ma ešte Dannyho M.? nebudem menovať, ale dobre vieš jej nick
@minka201 aj toto vyskúšam
@karolinakr potom napíš 😀
@demodun však práve preto si mala pokračovať, aby bola sranda
ozajstná sranda začína tu:
čítal si niekto tento priložený link?
100 of the Most Funny Autocorrect Fails
@minka201 a nie sú tie otázky, ktore dávaju najviac ľudia na googli? že to automaticky vypĺňa?
lebo ja som sa 100% nepýtala :
Ako môžem šíriť božie kráľovstvo?
@karolinakr ak si s D myslela mna tak ne. vsak mi ho nasiel marso. ja mam pod D samu nudu Dr. Max, decathlon, DM a dokonca aj ze dialnicna znamka co som celkom isto nikdy nepozerala ale ziaden Danny 😢
inak schvalne som to skusala a ja som najnudnejsi clovek vo vesmire ani jedina vtipna vec mi pod pismenkami nevysla 🙈
@minka201 a inak na konci roka vždy Google zverejňuje najviac kladene otazky Slovákov, a to je len výkvet
10 rokov najviac ludi zaujimalo, ako sa robi salto dozadu
@pralinka25 vážne? Ja mám tiež Dannyho D..
ale pošepkám ti, skús to spraviť na mužovom PC a inú srandu zažiješ
@karolinakr 😀 o tom nepochybujem len on je na PC minimalne. skor mobil a tam sa nedostanem. inak ja som normalne v soku ake nudne veci mi to naslo. uplne rozcarovana dokonca.
@demodun daj si S, či ti nenašlo semafor Andreja Danka
@pralinka25 aale no 😁 nudnejšie ako moje vyhľadávanie to určite nebude 🤣
@tanyag prisaham ze je trebars to S SHMU, sportisimo, socialna poistovna, sneh 🙄
@pralinka25 u mňa to nie je o nič lepšie 🤣🤣🤣
@pralinka25 potešilo? haha 😁

@karolinakr aj autokorecty aj iné srandičky...tiež niečo podobné...v angličtine, mne to stále vyskakuje na FB 😁 niekedy si pripadám ako tichý blázon, keď sa rehotám v noci, kebyže malá so mnou spí v posteli, tak čisté zemetrasenie, tak so mnou natriasa 😁