Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@karolinakr však si videla že sa hnusím iným užívateľkám
@tanyag teba balil hugger? a to už ako? ani sa ma nepopytal o dovolenie
@karolinakr Nebalil 😁😁😁 to sa mi isto len snívalo 😀 srandovala som, trocha som si ho doberala...nedovolil by si baliť tak mladú ženu 😉
@tanyag pre ondra sme už bábušky, aj minule to taktne naznačil, že vy ste tu všetky take stare
@karolinakr Čítala som to 😀 veď aj on bude raz v našom veku 🤣
@tanyag nie aby bol rad, že si môže zohnať milfku 😀
@tanyag teraz som si spätne čitala všetky komenty, a som sa veru pri tvojich veľa krát dobre zasmiala
@karolinakr milfka by ho naučila 🤣🤣🤣
@tanyag
@karolinakr Ale ja už tak aj staršie vyzerám lebo sa mi neskutočne robí plešina 😓
@banderaska29 si sa pýtala huggera, že ako asi vyzeraš, tak aj ja sa zapojím, a takto
@ondro1122 ked si daš nastreliť vlasy ako Sandokan, máš vyhráno
@ondro1122 tvoj novy vzor 😀
@karolinakr haha 😀 dobre ty 😀 nie si od pravdy daleko 😀 ale muža a deti mam krajšie 😀
@banderaska29 😂
Pre každého, kto ma zlú náladu a čas, ja som si skoro cvrkla, je to na dlhšie, ale stojí to za to:
hneď prvý bod...

@karolinakr haha 🤣🤣🤣 booože ja takéto srandy čitam stále, niekedy v noci, keď už mala spí a poviem ti, smejem sa do vankúša jak blázon, len aby som nezobudila malú 🤣🤣🤣
@tanyag a priamo tieto autokorecty?
presne to je na tom najlepšie, že si predstavuješ, to je ako kniha, a potom bum, predstavu ti zruši film , alebo možno naplni😂
@karolinakr Ja som nečítala všetky, len niektoré, ale sranda, ako sa všetci ospravedlňovali. Akoby nikdy také slová nepoužili 😀 A pritom mobil už dobre vie, aký máš slovník a automaticky dopĺňa z toho často používaného 😁
@minka201 ked sa chceš ešte zasmiať, daj si google a naťukaj pismena podla abecedy, že a.. b... c a čo ti vyhodi mne začiatok bol dobry, A- autokorect, B - Belinda Carlisle, C - centrum.sk ... to by ešte sedelo ale F - foto muž v tangačoch 😀 tak to si nepamätám, kedy som hľadala alebo si to daj mužovi na pc, bude ešte väčšia sranda
že E - eniaq ?? to je nick z mk, to som hladala ??-

@ondro1122 a kde ty maš fotku v trenirkach? načo si to zmazal?