icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

ondro1122
14. feb 2024

@tanyag Ja už som to dobabral a vieš dobre čím :/ Chcem citlivé a dobré dievča.. ale po tom koho navštevujem si také nezaslúžim...mimochodom jedna mi dala srdce na Badoo a písal som jej na insta neodpísala...niečo mi vraví, že je to tvrdšia ženská, ktorá si vie presadiť svoje ale zasa nepôjde do postele alebo nezaľúbi sa do hocikoho, že ju skôr namakanosť chlapa neosloví, skôr ju osloví protiklad, citlivejší chlap

tanyag
14. feb 2024

@ondro1122 Hmm...Ondro! Prestaň...Každý si zaslúži šťastie aj lásku...len sa netreba vzdávať...veď tým ženám nevešaj na nos, kde si chodil...veď aj tie ženy už mali niekoľko mužov v sebe...alebo aspoň jedného 😁 myslím ženy na zoznamkách...či ty máš výčitky? neverím...ale ak áno, tak s tým sekni a nie ako si nám tu vravel, že to bolo len raz a nakoniec to bolo viackrát 🤣

ondro1122
14. feb 2024

@tanyag Ale je záleží koho mali v sebe :D....Veď keď bývalého frajera v pohode...mám tu napísať presný počet ?...ale za jednou som bol viac krát sa priznám lebo sa pri nej cítim fajn 😀...ale keď ja neviem Táňa skôr mám v hlave sebarozvoj....poroznášam jedla a idem cvičiť.. vieš môžem si robiť čo chcem

tanyag
14. feb 2024

@ondro1122 No a koľko žien mal bývalý frajer?...myslíš, že toto ženy riešia? Vieš, ja som sa nikdy žiadného muža nepýtala s koľkými ženami spal a mňa sa žiaden muž nepýtal, koľko mužov som v sebe mala...a aj kebyže sa opýta, tak mu dám po čele...o takých veciach sa ja v zásade nebavím...každý má svoju minulosť a minulosť má ostať tam, kde sa skončila a neťahať do prítomnosti...
A pokiaľ si spokojný s tým, ako žijes svoj život, tak nerieš nič ... Ja som bola 4 roky sama, lebo som vzťah nechcela, nie preto, že muži záujem nemali...Aj keď som sa s niekym stretla, aj keď sa mi ten muž páčil...atď. nechcela som sa viazať... robila som čo som chcela, kedy som chcela...a po 4 rokoch to prišlo...takže nie je nič stratené...venuj sa sebe, venuj sa tomu, čo ťa baví a ak sa má v tvojom živote niečo zmeniť...tak sa to jedného dňa zmeniť môze 😉

ondro1122
14. feb 2024

@tanyag Nooo presne toto stane sa čo sa má stať ;)

tanyag
14. feb 2024

@ondro1122 Dobrú noc 😉

ondro1122
14. feb 2024

Inak ženy pozerám si teraz ľudí tak na insta a z fotiek (možno som sa netrafil) som tiež vydedukoval, že vás sexsymbol Koleník tiež mi na ňom niečo nepasuje...podľa mňa je taká pretvaročka dosť ma taký úsmev taký na silu by som povedal skôr taký arogantnejší...a nie nie som zaujatý ale prvý pohľad môže klamať...ale zas tak C.Ronaldo o ňom môžem povedať, že je to narcis, ktorý chce aby sa o neho točil svet ale zas na druhú stranu verím, že dáva peniaze aj na charitu a myslí na druhých...čo sa týka žien tak Natalia Jurgová a Simona Haluskova sú fitness influencerky, ktoré necvičia až tak pre ego..na rozdiel od spomenutej Štangeľovej...žiadna zauajtosť dámy je to môj názor....a keď nepznáte niekoho z nich kľudne pozrite insta profily ;)

ondro1122
14. feb 2024

@tanyag Ďakujem aj tebe ;) dúfam, že si si užila svoje 37 narodeniny ;)

demodun
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
15. feb 2024

@ondro1122 tie baby nepoznam ale Kolenik a Ronaldo rozhodne nie su moje typy. Do tych by som sa platonicky nikdy nebuchla. Takze som ich ani ikdy moc neskumala. Ale sak kazdy je nejaky. Zo slovenskych hviezd mna osobne nikdy nikto nezaujal

tanyag
15. feb 2024

@pralinka25 A Borisko? 😁

karolinakr
15. feb 2024

@grof_monte_christo stači mu jeho pes.. :D :D
to znači, že prahne po damskej spolocnosti :D

h2
15. feb 2024

@karolinakr Sorry, sklamala som ťa s tým dedkom. 🤣
Ináč, tiež neviem, o ktorého spisovateľa sa jedná. Myslela som, že je reč o Karikovi, ale ten rozhodne nemá 55 rokov.

h2
15. feb 2024

@ondro1122 Koleník sa mi nikdy nepáčil, nemám rada také typy vôbec. Úprimne, nechápem, čo na ňom ženy vidia. Ronaldo je síce pekný, aj sexi, to určite áno, ale zase povahovo (aspoň podľa toho, ako sa prezentuje), nič moc.

pralinka25
15. feb 2024

@tanyag borisko uplny seximbol. Furt rozmyslam ci to s nim robia vsetky potme ci jako.

karolinakr
15. feb 2024

@h2 pozrela som si schválne, že musiš dobehnúť 10 strán
takže dedka si nestihla..akože nebol dedek, ale ani najmladší..
grof monte christo to dobre vystihla, že kaviarensky typ s nadychom filozofie..to jej verim, nad cigaretou a kavou rozmyslat o nesmrtelnosti chrusta
Pišťanek este lepšie opisal intelektualov v Rivers of Babylon..
Ale na Kariku mi nesiahaj, to by sme nemohli byt kamaratky, i ked on vyzera ako blbeček..Piše ako boh a vyzera jak trtko

karolinakr
15. feb 2024

No vidiš Ondro, presne Ronaldo je ten typ, že mlady, pekny, slavny, bohaty a vôbec ma nepriťahuje..Dokonca, keby som bola taka krasavica, že ma pozve na rande, tak by som odmietla
Nema charizmu pre mňa

karolinakr
15. feb 2024

@pralinka25 Boris tiež akože ma neberie nejako

h2
15. feb 2024

@karolinakr Neboj, Karika je aj môj obľúbený, mám doma tak 90% jeho kníh. Podľa mňa ani nevyzerá, ako trtko. Má niečo do seba. 😏

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
15. feb 2024

@h2 ktoru maš najradšej? bala si sa pri tych napinavych? a čo vraviš na trilogiu o mafii? maš rada jeho drsny jazyk?

karolinakr
15. feb 2024

@grof_monte_christo aspoň ti kupil byt?

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
15. feb 2024

@grof_monte_christo a uz povies koho sarm?

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
15. feb 2024

Som si musela dizajn kariku vyguglit 😁

pralinka25
15. feb 2024

@grof_monte_christo aha. Tak to teda fakt musel byt sarm. 😃

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
h2
15. feb 2024

@karolinakr K tým mafiánskym som sa dostala až na základe tých hororov, hoci ich písal predtým. Priznám sa, že ináč by som po takejto literatúre zrejme nesiahla. Ale boli super. Pri hororoch som sa bála, jasné! Prvá kniha, čo som od neho čítala, bol Strach. Ale jednoznačne najlepšia bola Trhlina. Film som úmyselne nevidela, ani nechcem, po tom, čo som čítala recenzie. Drsný jazyk mi nevadí, hoci som si viackrát počas čítania hovorila, že neexistuje, že on nie je psychopat, že proste toto normálny človek nevymyslí, nie to ešte aby to dával do knihy. Skôr mi vadí, že niektoré jeho knihy sú skôr na poviedku, alebo max. tak do 50 strán a že to občas umelo naťahuje, aby z toho bola seriózna kniha, lebo veď treba zarobiť. Teraz naposledy som dostala pod stromček Hlbinu, ale hneď som ju aj požičala mame, takže som ju ešte nečítala.

pralinka25
15. feb 2024

@grof_monte_christo Ja som na tu mladez alebo som nikdy nestretla nikoho takeho charizmatickeho starsieho. Vsetko som vzdy mala rovesnikov. Strop bol ked som mala 15 tak chalan bol o 11 rokov starsi cize mal 21 a potom ked si to tak vezmem furt som sa drzala tej vekovej kategorie velmi dlhu dobu. A vlastne ked pri mori kukam tak skor sa kuknem po fesakovi v tomto veku okolo 20 - 25 ako po rovesnikoch 🤣. Som sa zasekla. ale doma mi rovesnik vyhovuje 😁