Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@karolinakr Keď prídem z práce, tak ti to pozriem. OK?
@h2 Trhlina bola napisana napinavo, film nula bodov
@h2 to neni dôležité, len ma to zaujalo
@karolinakr Tak už pozerám zoznam jeho kníh na nete, tak horory mám všetky, čiže okrem tých, čo si napísala, ešte Strach, Priepasť, Smršť, Hlbina. Z tých mafiánskych/politických mám Na smrť I a II. V tieni mafie nemám, ale čítala som ich, mala som ich požičané. Ostatné z tejto kategórie nemám, ani som nečítala. Z hororov som ešte čítala nejaké poviedky, ktoré som pred rokmi našla na nete, ale mnohé z nich boli v dvojknihe Hlad/Smäd, niektoré myslím že v upravenej podobe.
@grof_monte_christo
@pralinka25 čo som zmeškala? ☺️
@h2 Strach, Priepasť, Smršť, Hlbina musim ešte prečitať
Už ten názov mrazí 😂..
@demodun haha
@demodun a ty si niečo zmazala
Tiež som niečo zmeškala
@demodun pod do starej témy
@karolinakr ty si nieco zmeskala neuveritelne. Bude koniec sveta?

@karolinakr Strach bol super. Priepasť a Smršť z kategórie poviedka, natiahnutá na knihu, ako som spomínala predtým. Na Hlbinu sú dobré recenzie, tak sa musím opýtať mamy, či to už prečítala a čo na to hovorí, som zvedavá.
@h2 jeho, prosim ťa a čitala si Tmu? Kto mu šmátral v tej chalupe, to nikde nespominal, že kto tam labzoval..
@karolinakr To som čítala už dávnejšie, tak si až tak nepamätám, ale zrejme len halucinácie, hlas svedomia... Možno to ani sám autor nedomyslel, ale nechal to tam, kvôli zvýšeniu napätia.
@karolinakr len som písala reakciu Ondrovi na toho Koleníka, ale mala som tam chyby a už to nešlo opraviť, tak som to zmazala. 🙄🤣
@demodun i vďaka tebe som mala palacinku
@karolinakr síce neskoro ale predsa prajem dobrú chuť 😄
Rozhodol som se ze uz je zajtra
@hugger tak daj. vsak ono uz aj je zajtra
@hugger 🙈😂 bude mat radost
@pralinka25 anooo toto je celý Fido 😁
Len tie bobky zo zadku 🫣🤣🤣

@h2 no a 90% knih jeho maš..vymenuješ ich?
Ja som čitala
V tieni mafie I
V tieni mafie II
Čierna hra : vlada mafie
Čierny rok : vojna mafie
Čierny kruh : koniec mafie
Tma
Smäd
a Trhlina
maš este ine okrem tychto?