Ako ste vnímali Alaina Delona? Diskutujte!
Nikdy som nebola jeho fanynka,dokonca som si ho ani nevšímlala v médiách,len trochu registrovala.
Ale bol nádherný !!! S charizmou. Pozerala som ukážky z filmov a časom si ich možno aj pozriem.
Mám 38 rokov a jeho smrť ma dosť zobrala.
Túto tému berte na odľahčenie. Nemusia tu byť stále témy o vzťahoch.
Budem rada, ak zareagujete,ako ste ho vnímali. Aj keď to bol určite aj rebel.
Ja som bola normálne smutná,keď písali že zomrel...pre mňa bol symbol hviezdy herectva...videla som o ňom nedávno dokument,aké ťažké detstvo mal a bol nechceným dieťaťom. Vyrastal vo väznici kde bol jeho otčim zamestnaný... Mne sa velmi páčil v poslednej úlohe,ako Cézar v Asterixovi a Obelixovi... Na konci života to bol zlomený a sklamaný muž,ktorý už nechcel žiť. Smrť bola pre neho asi vykúpením.... Ave,Cézar...Ave Ja ✌️
@oblecenie99 Ja v ňom vidím výnimočnú krásu a šarm. Všetci máme iný vkus, ale súhlasím so @slovakboy, ze jeho krasa je nespochybnitelna. Proste bol nadherny a asi mal aj v hlave, ked dokazal tak hrat a urobit karieru.
@deti95060810 keďže vyššie písala pani,že ako mladý by si dnes neskrtol vo filme, tak som mladú foto zverejnila,že dla mňa áno. Aj vo vyššom veku bol šarmantný. Tu ma asi 25.
@didiana333 Ako si napisala. A ta rola v Asterixovi a Obelixovi, ta scenka, co si dala z nej obrazok je parodia na jeho karieru - spomina tam jeho filmy a aj to, ze je stale krasny😍 Reziser mu chcel touto parodiou vzdat hold. Cize mne sa tiez velmi paci Alan v tejto ulohe, radil sa s detmi, ked to vzal,lebo bol uz v hereckom dochodku.
Podľa mňa bol ozaj fešák a talentovaný herec tej doby, ale čo z toho. Ku...ník ako hrom! Romy Schneider sa kvôli rozchodu s ním pokúsila o samovraždu. Našťastie len demonštratívne, ale poznačilo ju to veľmi. Tých dvoch to k sebe vždy ťahalo. Bolo dojemné, ako si na ňu zaspomínal, keď bolo nejaké odovzdávanie cien a ona už bola mŕtva. Inak, Romy sa dožila len 43 rokov. Zomrela na infarkt rok potom, ako sa jej syn nešťastne zranil pri preliezaní plota a zomrel. To ju zlomilo a už sa z toho nikdy nespamätala. Ale naspàť k Delonovi. Nemal ľahké detstvo a k ženám býval aj agresívny. Na staré kolená mal vyhranené názory a v dome mal kopu zbraní a munície, ale nemal zbrojný preukaz. Jeden čas premýšľal o eutanázii, ale potom od toho upustil.
Autorka, no veď ja sa nehadam, aj som napísala, že bol naozaj pekný, len na mňa pôsobí tak nijako. Len pekne. Ja si napr. neviem zapamätať jeho tvár, čo fotka, na každej sa mi zdá, že vyzerá ináč, ERGO, by som ho možno aj doplietla s iným. Naozaj nič v zlom, ja.len píšem z opačnej strany. Bol nespochybniteľné pekný, talentovaný, a isté ani nebol hlúpy, len na mňa pôsobí tak nijako. To je všetko.
@janulka1802 Kvoli tejto zene nechal Romy. Toto jé jeho jedina manzelka. Bola uz tehotna s nim, ked nechal Romy. Nadherna bola ako aj ON. A aj ten syn ich Anthony je cely ON spolu s vnuckou. Krasna rodina.
@oblecenie99 Jasné, ja si tu vazim kazdy nazor, ved vsetci mame iny vkus
@deti95060810 bol to ciste sukromny obrad
https://tv.nova.cz/clanek/59974-top-10-muzskych...
Inak tu je nejaký rebríček 10tich Hollywoodskych sexsymbolov, z tých všetkych sa mi páči jeden jediný a to je Christian bale.. snáď ešte je normálne ze sa každý môže rozhodovať podľa svojho vkusu kto sa mu páči a nemusí sa báť priznať že sa mu nepáči niekto len preto že sa páči väčšine..
Bol nádherný... Kus krásneho sexi chlapa.. keď ho porovnam napr s tým strašiakom Belmondom, tak to je rozdiel ako 1 a 1 000 000 000... Taký ako Delon sa narodí raz za sto rokov...
@jana_eyre_2 Fešák a charizma
On uz bol dlho na umretie (cmp). Doma sme zartovali, ze videl chúda zahajenie olympiady a zomrel🌿🥀 sice kus po nej, ale nezvladol to,co predviedli frantici, to uz bolo z ineho sveta, nie z jeho sladkej Francie. Ze sa donho obulo idnes, sme, nko bolo zrejme preto, ako si pustil hubu na spacir, ako sa mu chce grcat z pomerov vo FR.
Ja som ho roky mala v nemilosti za znicenie Romy Sch., ako mu to navliekli, ze on ju znicil. Opak bol pravdou a dokaz je taky, ze po svadbe, porode, rozvode s inym chlapom, otcom Davida... presadil do filmu Bazen prave Romy,♥️ svoju velku lasku. Ona nemala tolko stastia, David sa jej v 14.rokoch napichol v skole na hrot plotu a zomrel, Alain ju znova ratoval a tiez matku Romy, ked Romy zomrela.
Este ma "skralup" ze odpinkol otcovstvo syna a ten si vzal zivot.... sa tvrdi. Tak vidis, vztahy, vztahy, vztahy... Chodi take krasne video, kde su ako stari pani s Belmondom, obaja v bielych koseliach, jean Paul sedi a on ho zvrchu objima, potom su ukazky z ich spolocnej prace.... Nadhera.... To uz nikto nespravi a take hviezdy sa uz nezrodia.... 🌠🌠
@alchemilkazltozelena Oni sa nedajú porovnávať. Belmondo nebol krasavec,ale zaroven aj bol. Moja babka hovorila, ze Belmondo bol tak skaredy, az bol pekny. Mal neskutocny talent a charizmu. Sarm,smrnc,proste bol to pan herec. Cize Belmonda tiez uznavam,vyrastala som na jeho filmoch. A bol neskutocne vtipny. Tiez zahral vsetko a kaskaderske kusky si robil sam. Boli to majstri herectva. Teraz zapnem telku a tie herecke vykony slovenskych hercov nemozem pozerat, cest vynimkam.
88 rokov, to už človek aj čaka koniec..
Belmondo a Muz z Acapulca. Skvely film. Elegancia a šarm,majstrovské výkony. Pani herci. Tam si ani nedovolím hodnotiť fyzicno.
ja som raz velmi davno o nom citala, ze bol na nejakej miss, ako porotca, a ze pri gratulacii chcel silou mocou strcit jazyk do ust tej, co vyhrala, ona sa neskor na to stazovala, ze to bolo nechutne, vtedy mohol mat tak cez 50
@liz_lemon Nechutnééé
@ahhola To video som videla.
A celkovo mi je sympatická aj Delonova povaha, co na srdci - to na jazyku a stotoznujem sa s tym,ze svet je zvrateny. Co aj on sam tvrdil a uz nebol rad na tomto svete a tie olympijske hry, cista katastrofa a Francuzsko je velmi liberalne a Delon bol krajna pravica. Plne s nim suhlasim,preto bol aj v nevoli niektorych Francuzov,ale to mu mohlo byt uplne jedno.
A ano, tiez ten jeho syn Ari, co mal s tou nemeckou spevackou Nico. Ten syn sa narodil v roku 1962,to znamena, ze ho splodil pocas vztahu s Romy, kedze s Romy bol cca od roku 1958. Ale pokial ta spevacka, bola nejaka radodajka a nebol si sty otcovstvom, lebo neexistovali testy DNA. Toto je tiez, ze to Delona to muselo prenasledovat cely zivot, lebo ten prvy syn akoby mu z oka vypadol a dokonca si ho adoptovala Delonova matka a vychovala ho.
Cize taka 13.komnata Delonova - syn Ari narkoman a nepriznany syn.
@ahhola Prvy syn Ari . Hrozne to muselo byt pre nho.
To hej, mohol mat chalan vsetko, len lasku otca, po ktorej bazil nemal. Smutneeee. Ved to je jeho klon, aj bez DNA a prachov mal aj pre tucet deti... Ze mu nikto nedohovoril a neobmakcil kamenne ♥️.
A do vynalezu DNA sa otcovstvo urcovo sudne, podla nejakych znakov, krvnej skuliny...
@ahhola Tak to neviem,ale urcite sa to dalo zistit,aj ked stacil jediny pohlad.
Ten syn sa aj dozadoval sudne otcovstva, ale nedalo sa to riesit.
Este som si spomenula z dokumentu o nom, ze Romy mala hlavne slovo pri obsadeni jej partneta do filmu Kristin, ona uz bola hviezda, on zacinal a zbadala ho na fotke v albume a hned vedela, ze to je ON. On ju po rokoch, po jej nelahkom rozvode vytiahol do filmu Bazen. Ja tebe, ty mne... takze nebol az taka svina, ako mu voci Romy pripisovali, lebo tento dokaz a film samotny-uzili si to, ako zamlada-nepusti... 🎀
Mna davnejsie chytil velmi melancholicky a dojemny film Vdova.
Niekto pisal o Belmondovej nizkej postave. V tej dobe mal takmer priemernu vysku chlapa, nebol nizky.
Priemerná výška európskych mužov sa zvýšila o prekvapivých 11 centimetrov od začiatku 70. rokov 19. storočia do roku 1980 v dôsledku výrazného zlepšenia ich zdravia. Vyplýva to z dnes zverejnených výsledkov štúdie, ktorú viedla britská Univerzita v Essexe, v časopise Oxford Economic Papers.
Čísla, podľa ktorých narástla priemerná výška mužov v Európe zo 167 na 178 centimetrov za vyše 100 rokov naznačujú, že zlepšenie zdravia a zmenšenie chorobnosti "je jediný najvýznamnejší faktor ovplyvňujúci zvyšovanie výšky človeka".
https://www.teraz.sk/magazin/europska-muzi-vysk...
Cize priemerna vyska chlapa v Europe bola v tom obdobi 178 cm.
Moj otec mal 182 cm a bol povazovany za vysokeho chlapa.

@slovakboy prosím? Neviem s kým si ma mylis, ale naozaj z duše neznášam ak mi podsúva niekto slová ktoré som nikde nevyriekla.. ak chces diskutovať somnou, tak prosím reaguj na moje slová a nie že mi budeš pripisovať niečo čo som nepovedala.. písala som vyslovene ako na mňa pôsobí, nerozumiem čo je na tom trúfalé.. normálne ma rozčúlilo to, že mi niekto ide urcrcovat ktonsa mi ako má páčiť.. ako fakt nečakala som že v takejto téme niekto môže hľadať dôvod na hádky a toto som ani od teba nečakala
.