Ako u vás prebiehala jazda v autoškole?

jojka86
24. aug 2021

Chcem sa opýtať chodím na autoškolu ako to u vás prebiehala jazda a ako to bolo z pichackami dakujem

klarissa25
24. aug 2021

Co sú pichacky? Jazda prebiehala normálne 1 a pol hodinku...je to všetko o dohode

sona96
24. aug 2021

@jojka86 joj, my sme mali takého pekného inštruktora, že aj tie pichacky by mohli byť 😂😂😂

unicornlady
24. aug 2021

Mali sme také papierové knižky, kde sa nám zapisovali hodiny a podpisovali inštruktori, ktorí nás v ten deň mali. Dvojhodinovky trvali teda hodinu a pol, a občas som mala aj trojhodinovku. Ak som nestíhala prísť až do pobočky tej autoškoly, vyzdvihli ma napr. na stanici atd.. Mali sme telefónne čísla na všetkých inštruktorov, takže sme sa vedeli dohodnúť.

ivkazba
24. aug 2021

@sona96 ja som mala takého inštruktora, že by aj pichačky prijal, akurát s ním by ich neprijal nikto 😂
@jojka86 nikdy som nevidela, kde, kedy ako inštruktor zapisuje hodiny. Ale teda ja som robila vodičák na osobné auto v stredoveku. Teraz som robila vodičák na A a tiež som vôbec neriešila, ako rieši inštruktor odjazdené hodiny. Mám iné veci na robote.

nafka0483
24. aug 2021

@jojka86 Ziadne pichacky sme nemali, podpisovali sme papierovy "dennik jazd", ale to uz teraz funguje inak, maju gpsky a nejake cipy a riesi sa to v elektronickom systeme povacsinou.

A ako prebiehala jazda - prisla som na dohodnuty cas, sadla do auta, pripravili sme papiere, nastavila som si vsetko a instruktor povedal kam ideme, pohla som sa a isla. Priebezne hovoril co robit - kde odbocit, zmenit pruh, na co dat pozor, zo zaciatku aj kedy radit ked som to sama este nepocula a nemala ten cit. Po dokonceni jazdy som podpisala papiere a dohodli sme termin dalsej jazdy.

janetinka27
24. aug 2021

pred 11 rokmi nebola asi ziadna kontrola, jazdy boli onicom. tu ma zavez, tam ma zavez. po tristvrte hodine kolkokrat som uz bola doma a ratalo sa to za dvojhodinovku. raz sme isli chvilu po obchvate, kde je u nas rychlost 70, takze rychlejsie som v autoskole ani nesla. za mna to bolo slabe, takze ma to nieco do seba, ze teraz sa to kontroluje.

siska53
24. aug 2021

@jojka86 co tym myslis? Nas nejakou formou vzdy pupal instruktror, nejak elektornicky..mal.take karticky, to slo ako info policajtom.. a jazdy si oni pisali, aby si to vedeli zladit a ci aj na to pouzivali tie karty, uz neviem..ak toto myslis... V 2019 som robila.