icon

Ako vás rozčuľuje správanie ľudí v obchode?

30. apr 2025

Dneska v obchode pri pokladni som sa zamýšľala nad spravím sa ľudí. Napríklad vy si tovar balíte hneď do tašiek alebo počkáte, zaplatíte a potom si ho vezmete? Strašne ma rozčuľuje, keď sú niektorí akoby spomalení. Ako to máte vy? Čo vás v obchode vie vytočiť? Okrem cien

Strana
z7
prasiatko30
3. máj 2025
@zeldia

@tenerifka 😊 to sa nedá popísať to treba vidiet len teraz mi napadlo že sa to odohráva asi v Argentíne rozhodne to nie je o “pokojných španieloch čakajúcich v rade s košikom” https://www.csfd.sk/film/373181-divoke-historky...
Ak by ste sa nudili vrelo doporučujem všetkým hodí sa k tejto téme že ako z banality je mozne vyrobiť osudovú drámu napríklad aj v potravinách😉

@zeldia ricardo darin je pre mna vzdy garantiou dobreho filmu. Co nechapem je to preco ho na tej stranke ani nespominaju😅😅

wiccawicca
3. máj 2025

Snažím sa ukladať do tašiek alebo do vozíka, keď mám veľký nákup tak by to predavačka nemala kam dávať a keď potom vypýta platiť tak zaplatím a zoberiem zvyšok. Ak toho nemám veľmi veľa tak idem na samoobslužné pokladne, tam mám pokoj, nikto mi nehádže s tovarom a ukladám si ako dlho potrebujem.

tenerifka
3. máj 2025
@zeldia

@tenerifka 😊 to sa nedá popísať to treba vidiet len teraz mi napadlo že sa to odohráva asi v Argentíne rozhodne to nie je o “pokojných španieloch čakajúcich v rade s košikom” https://www.csfd.sk/film/373181-divoke-historky...
Ak by ste sa nudili vrelo doporučujem všetkým hodí sa k tejto téme že ako z banality je mozne vyrobiť osudovú drámu napríklad aj v potravinách😉

@zeldia zbezne som si precitala, o com to je, a teda zahul😂😂😂

tenerifka
3. máj 2025
@prasiatko30

@zeldia ricardo darin je pre mna vzdy garantiou dobreho filmu. Co nechapem je to preco ho na tej stranke ani nespominaju😅😅

@prasiatko30 musim si to pozriet, aj ked teda ked som si citala o com to je, matne sa mi zda, ze som to mozno uz videla, skleroza ucinkuje dokonale😭

klara546
3. máj 2025

Ked muz chodi nakupovať so zenou. Po dvaja. Ako by boli nesvojprávni.

done
5. máj 2025
@guiseppinka

@done kam chodis do hoferu? Ja mam praveze pocit, ze tu su tie predavacky strasne pomale. Aspon teda u nas. Vzdy cakaju, kym zaplatim a vezmem nakup prec

@guiseppinka Hofer v Kittsee.

kiwi3
5. máj 2025

vo vseobecnosti mi vadi neohladuplnost a uplne najviac to vidno pri pecive. kolko ludi v pohodicke poobchytkava holou rukou pecivo a po nich potopa. minule som videla taku babku omakat croissant a hodit ho naspat, ze som mala chut dat jej prednasku o nevychovanosti.

helenbozka
3. júl 2025

Brigádovala som v Kauflande v pokladni počas VŠ. Neustále nás naháňali vedúce, že máme málo položiek za minútu, takže to je ten DÔVOD, PREČO POKLADNÍČKY BLOKUJÚ AKO DIVÉ! 🫨 Lebo na nich tlačia "zhora". Vždy som sa však snažila ľuďom blokovať logicky tak, aby si mohli poukladať nákup čo najsetrnejsie (avšak to musí byť uvedomelý aj ten človek v pokladni). Odkedy sú samoobslužné pokladne a skenery, využívam IBA SKENERY úplne na pohode, aj viem, koľko budem platiť. Je to skvelé! Šetrí to čas, častokrát aj peniaze, lebo kedykoľvek už mám nad svoj limit, pozerám do košíka, čo by mohlo ísť preč, čo mi v skutočnosti netreba 🙂🤔 čo má vytáča - asi 90% ľudí 😉😁 teľce, aroganti, ignoranti...

zeldia
4. júl 2025
@helenbozka

Brigádovala som v Kauflande v pokladni počas VŠ. Neustále nás naháňali vedúce, že máme málo položiek za minútu, takže to je ten DÔVOD, PREČO POKLADNÍČKY BLOKUJÚ AKO DIVÉ! 🫨 Lebo na nich tlačia "zhora". Vždy som sa však snažila ľuďom blokovať logicky tak, aby si mohli poukladať nákup čo najsetrnejsie (avšak to musí byť uvedomelý aj ten človek v pokladni). Odkedy sú samoobslužné pokladne a skenery, využívam IBA SKENERY úplne na pohode, aj viem, koľko budem platiť. Je to skvelé! Šetrí to čas, častokrát aj peniaze, lebo kedykoľvek už mám nad svoj limit, pozerám do košíka, čo by mohlo ísť preč, čo mi v skutočnosti netreba 🙂🤔 čo má vytáča - asi 90% ľudí 😉😁 teľce, aroganti, ignoranti...

@helenbozka a čo prosim ta urobíš s tovarom v košíku pri skeneri ktorý je nad tvoj limit? Necháš mäso na poličke so žuvačkami?

helenbozka
4. júl 2025
@zeldia

@helenbozka a čo prosim ta urobíš s tovarom v košíku pri skeneri ktorý je nad tvoj limit? Necháš mäso na poličke so žuvačkami?

@zeldia nie... Nenechávam veci kade tade. Ako som spomínala, pracovala som v Kauflande, veľakrát sme boli vyslaní brigádnici, aby sme "vratky" poroznasali naspäť na svoje miesto. Takže keď pozriem na skener, vidím, že je toho zbytočne moc, tak to vrátim tam, odkiaľ som to vzala. Nemusíš na mňa hneď útočiť. Nie každý je ignorant...

Strana
z7