Ako vnímate ženy, ktoré robia modeling?
Dobrý večer, mi napadla otázka, lebo viem, že sú ľudia čo na to majú taký negatívnejší názor a preto sa pýtam ako vnímate ženy čo robia modeling? A celkovo s tým súvisiace estetické/plasticko-chirurgické zákroky?
🙂
@elmivelmi chodiť na molach v tých vysokých topánkach,ďakujem pekne. Fotenia sú tiež dosť vyčerpávajúce,sice nerobia za pásom,ale aj sa nachodia a psychicky je to tiež dost narocne.
@mesiacikluna praca ako kazda ina.
@elmivelmi ano lebo iba robenie za pasom a kopanie zemiakov je poriadna robota 🤦🏼♀️ ty si asi z tych co si myslia, ze aj ludia kt pracuju hlavou v kancli vlastne nic nerobia iba valaju sunky a nemaju byt z coho unaveni
@mladena Tohto ročná miss je celkom pekná, aj tá na treťom mieste má taký prirodzený vzhľad a úsmev, že na nich netreba skoro nič upravovať a ich fotky budú pekné. Aj tá Kinga je tak univerzálne pekná. Väčšina z nich si robí aj školu a vedia jazyky.
@petronelag áno máš pravdu teraz som si pozrela a je pekná, ale neviem prečo to už pre mňa nemá taký šmrnc, asi že tých nastajlovaných báb je už toľko, že pomaly samé vypadávajú z počítača 🙂
@rebekamarcusko no to je tvoj pohlad ,ja mam iny,mozno ty si za pasol nikdy nerobila.Okrem toho maju aj benefity,jazyk,cestovanie ,obletovanie za tych par krokov a stanie pre fotoaparatom to predsa stoji.Uz len to cestovanie.
@milanemila noe ty co pracuju hlavou,sa narobia dost.Ale predvadzanie plaviek ci nejakych modnych kuskov az take namahave nieje,tam nemusis pouzivat ani mozog a ani fyz silu.Staci ked nespadnes alebo sa nepotknes,
@elmivelmi Chodit po mole je ta posledna mozno desatina. Vstavanie v noci/nad ranom aby si "trosku polietali", utekat ma casting alebo fotenie alebo fitting atd. Nekopu zemiaky, ale jetlag, rozhadzany rezim, nedostatok spanku... niekedy sa zobudis a rozmyslas v ktorom meste/state si.
Castingy a fotenia z hodinove, podmienky pri foteni niekedy poriadne narocne... ale asi skoda vysvetlivat lebo taku somarinu moze trepnut len niekto kto o tom ozaj nema ponatia.
@nafka0483 no ty zasa nemas ponatia o tych zemiakoch,co vsetko to obnasa,takze taku somarinu moze napisat ten,co to nezazil.Omg a to vstavanie no a co,ja som robila zasa tyzden nocne a soanik nic moc,kolegyne robili nocne a rano o 10ich deti budili alebo enlohli soat,myslim ze s tymi modelkami by si to vymenili.Rakze ak nemas z ozajstnej roboty skusenost neporocnavaj manual u pracu s promenadou na mole.
@elmivelmi Ja ze nemam skusenost s ozajstnou robotou? To mas odkial?
To, ze nejaka praca (napr manualna, za pasom...) je narocna, este neznamena, ze ziadna ina nemoze byt rovnako narocna alebo dokonca viac.
Znies akoby si zavidela, alebo bola zakomplexovana tym ze tazko pracujes a niekto iny si dovoli povedat ze aj ina praca je narocna.
Ale to je take bezne, ze kazdy kto tu pracu nerobil sa v nej vyzna - lekari nic nerobia a zarabaju paradne, ucitel nic nerobi, modelka sa len trosku prejde, clovek v kancelarii si len sedi... len predavacky a ludia za pasom makaju 🤦♀️
@elmivelmi tak bezne zeny asi nikto nevyrazi v bikinach do minus 5 stupnov na par hodin. Lebo tak sa casto foti, ze ta kolekcia sa foti pred letom. Alebo mna dali na strechu hotela v dazdi, bol februar a ja som mala ma sebe minisaty a stekle. Ludia nechcu vidiet, ze je to praca a vyzaduje to tiez nejake pracovne nasadenie. Ked sa nevyspis pri dietati, tak nikto nepovie, ze viete co, dalsiu kampan nerobite, lebo vyzerate blbo. Bezne dojdes iba do prace a nejak prezijes den, ale neprides skrz unavenu tvar o dalsiu vyplatu. Je to tvrdy biznis.
@kiki68 a tak co to co lises nie je nic co sa neda prezit,a kolko uz takych uprsanych a uzimenuch foteni si mala v celej,tvojej kariere?Ale mna nemusis presviedcat,ja si o tom myslim svoje a ty svoje a tumto nasa debata konci.Lebo male na to odliane nazory.A nieje to taka zaujimava diskusia aby sme o tom diskutovali ma x stran.Takze maj pekny den .Ahoj
@nafka0483 Nepis svoje domienky.Vobec nezavidim a nie sim frustrovana pracou,naopak mam velmi dobru pracu.Ale moj nazor na modeling som napisala a tym to hasne.Pre mna je narocnejsia praca manualna alebo nocne alebo vo fabrike,v obchode a pod ako predvadzanie plaviek a fotenie.Pre teba zasa naopak,tymto nasa diskusia konci.Ahoj
Michaelu Kocianovú som mala par tyzdnov na internate na izbe,ako spolubyvajucu,este zo stredoskolskych cias,ked chodila na Paku v Modre. Obycajna baba to bola, vtedy chodila po konkurzoch,nedarilo sa jej,lebo jej vycitali jej nos a zuby, nedala sa odradit a dnes je znej uspesna modelka a vsetky smejej zavideli,ze mohla a aj jedla 4 rohliky s pastekou o 22:00 vecer a chuda bola,ako palica, Ked som.videla jej otca, chudy vysoky chlap, ma geny na modeling po nom a nemusi ani dietovat 🙂.
@elmivelmi Tak zjavne si tu pracu v zivote nerobila a myslis si svoje. Uzimenych foteni bolo viac nez dost. Rovnako ako tych opacnych, kde bola podomnou kaluz potu. Ja si aspon nedovolim tvrdit, kedze nemam s niektorou pracou skusenosti, ze ved to iba nejako vyzera. To by som mohla povedat napr o pani na urade prace ( nic nerobi, miesa si kavu), lekar ( tam vybavi do 13:00 pacocov a koniec dna) , ale nedovolim si to z nejakeho respektu. Nakolko neviem, co ti ludia realne robia, kolko maju mozno administrativy okolo. Preto sudit ludi na zaklade toho, ze ved nic nerobi, iba sa premava 5 minut je nepekne
@hindakus presne ako sa pyta @milanemila dotiahla si to na premierku alebo rektorku? Alebo len na zenu, co sudi ine zeny podla vzhladu?
@elmivelmi nie našťastie nie🙏 ale ani modelku a ani jednu prácu nezlahcuje narozdiel od teba. Ty si asi tiez nodelku nerobila,ked hovoris ake je to jednoduche..

@nafka0483 no myslim si ze nie,troska si pochodia poletia a to je tak vsetko,nerobia za pasom 8h ani nekopu zemiaky cely den.Len chodia a lietaju.